Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 528, 529, 530 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jir.ka

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pardon. Budu se hlidat, abych to sem uz nikdy nenapsal a nevyvolal tak ve vas prudkou nevolnost
jinak nesnasim "to nechces".

Petr: Diky za osvetleni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
Tak pardon. Budu se hlidat, abych to sem uz nikdy nenapsal a nevyvolal tak ve vas prudkou nevolnost
jinak nesnasim "to nechces".

Petr: Diky za osvetleni.

Jj tedaaa fuj, chtel jsem rict ano ano , spravne ses prihlasil
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO

To už ani není vtipný. Ten je zralej na ovoce... Lidi byli vyhozeni i za podstatně míň :P
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
RANDO

To už ani není vtipný. Ten je zralej na ovoce... Lidi byli vyhozeni i za podstatně míň :P

TO SI ZABIL!
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uhoř! S úhořem v riti!!
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas se sám za sebe stydím. Obvykle si srandu z mentálně postižených nedělám, ale teď jsem se přistihl že se u Randa vysloveně bavím.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tomhle případě není stud na místě :P
Řekl bych, že smíchy chčije většina fóra... Ale obvykle jen tak dvě tři stránky - pak touží po schopnosti dávat lidem přes hubu přes standardní TCP/IP
Ikee

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Furt ta samá MRCHA, MRCHA MRCHA, MRCHA!!!
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Řekl bych, že smíchy chčije většina fóra... Ale obvykle jen tak dvě tři stránky - pak touží po schopnosti dávat lidem přes hubu přes standardní TCP/IP

Ja nevim proc, ale od sameho zacatku, co tu RANDO pusobi, mam jakousi averzi (i kdyz averze mozna nani to spravne slovo) k jeho prispevkum a myslim, ze jsem snad jeste nikdy neprecetl jeho post do konce, takze vubec nevim, co je to vlastne zac, jak smysli, co tu prosazuje, proc se mu vsichni smejou. Ani ten topik, ve kterem se od vcerejska tak intenzivne diskutuje, jde uplne mimo me, vubec nevim, o co tam jde a zpetne to cele cist uz nehodlam :)
Sir Lukas ze Strmilova

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Octopuss napsal:

Ja nevim proc, ale od sameho zacatku, co tu RANDO pusobi, mam jakousi averzi (i kdyz averze mozna nani to spravne slovo) k jeho prispevkum a myslim, ze jsem snad jeste nikdy neprecetl jeho post do konce, takze vubec nevim, co je to vlastne zac, jak smysli, co tu prosazuje, proc se mu vsichni smejou. Ani ten topik, ve kterem se od vcerejska tak intenzivne diskutuje, jde uplne mimo me, vubec nevim, o co tam jde a zpetne to cele cist uz nehodlam :)

Překonej averzi a čti. Stojí to za ten čas
Seva98

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
RANDO

Stejne me ten clovek bavi, teorie ma v sobe hodne, ale vse ma neskutecne, ale fakt neskutecne zprehazene a vse co se docetl vyuziva hodne jinak, nez to ma v realu byt. Pak tu pise, ze nam ukaze jak vypada clovek co ji jen 3x denne, jehoz strava se sklada prevazne z tuku a minima sachru a co 3x tydne protrenuje cele telo, co je ektomorf a co meri 190cm. No a napsal nejake miry a muzu rict, ze na to jsem taky ektomorf jako rando, taky cele telo projedu minimalne 3x tydne, taky jim jen 3x denne (hlavne tuky a minimum sachru), taky trenuji 5 let a taky mam skoro stejne miry jako rando, akorat ze jsem o 20 cm nizsi, na jeho nejoblibenejsim cviku jsem o 30-40kg vyse a i kdyz nic nepsal o dalsich vecech (beh, cviky s BW apod.) tak si myslim, ze i tam jsem lepsi. A je tu par podobnych lidi co se taky snazi jet podobnym stylem stravovani, taky projede cele telo 3x tydne a taky jsou ektomorfove a jejich vysledky jsou po 5ti letech treningu proste o hodne lepsi jak ty Randovy. A to vim, ze kdybych do treningu fakt daval vse, tak jsem za tech 5 let uplne jinde, ale za to si muzu sam a to tady nepatri .

Ale Rando si i stejne pres tohle vsechno neprizna, ze ten trening je proste spatny, ze ten jidelnicek proste nedava smysl. Osobne Randa neznam, ale verim, ze ono i s tou tantrou u nej to bude podobne a on s jeho tantrou bude jeste podprumerne vykony jak normalni clovek. (jestli pamatuju tak tu o te tantre nekde psal )

https://www.zonetraininglog.com
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

On je zjevně fakt mírně duševně nemocnej. Ale na nesvéprávnost to zjevně ještě není
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva: reaguju jen na začátek toho, co jsi napsal pač to celý číst nebudu :D

Rando to nemá zpřeházené. Rando to má tak, aby to bylo podle něj - aby mu to nejvíc vyhovovalo, aby se na to mohl vymluvit a aby nemusel řešit cízí názor, protože cizí názor neexistuje. Takovejch lidí je hodně. Podle mě to tak má každej v něčem. Rando se liší tím, že to tak má ve všem. A že je to freak.

Octopuss:
S kým by si šel na pivo, kdybys musel? Kernel / Jason Genova / Rando / Jenova3
Seva98

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guru: i kdyz to nebylo na me, ja bych sel s Tomym, ale ten ti tam chybi

https://www.zonetraininglog.com
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2012 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
guru: i kdyz to nebylo na me, ja bych sel s Tomym, ale ten ti tam chybi

:D to by pro chobotnici byla lehká odpoveď, takže by mě odpověď nězajímala... v tomhle případě jsou ty 4 dost brutálně vyrovnaní

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 528, 529, 530 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: