|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:27 pm Předmět: |
|
|
aspoň si NABBA na nic nehraje :D nebo oni maj taky dorostenecký souteže, kde souteří kucí s napruhovaným zadkem a zároveň zakázaným gynem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Stejně moc nechápu podle čeho lidi trestaj.
Věra Mikulcová kulturistika CZE 17.05.2009 odmítnutí dopingové kontroly svazem nepotrestána
A jiní za to mají dva roky.
Nebo doživotí
Radim Jelič naturkulturistika CZE 29.10.2011 Nedostavil se Doživotní zastavení činnosti
Že by si někteří byli rovnější?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Stejně moc nechápu podle čeho lidi trestaj.
Věra Mikulcová kulturistika CZE 17.05.2009 odmítnutí dopingové kontroly svazem nepotrestána
A jiní za to mají dva roky.
Nebo doživotí
Radim Jelič naturkulturistika CZE 29.10.2011 Nedostavil se Doživotní zastavení činnosti
Že by si někteří byli rovnější? |
Koho to zajímá :D buď jsou lidi idioti bez smyslu pro fair play a porušují pravidla - tak maj mít doživotní trest a nebo to má bejt čistý/popř to vůbec neřešit - PRO kulturistika.
Doživotní trest měl asi proto, protože v naturální kulturistice to je tak daleko, že tě za pozitivní trest můžou dát i k soudu - takže doživotní trest dává smysl. V normální se to spíš požaduje za tvou nešikovnost, nebo se pletu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st květen 09, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | http://www.antidoping.cz/dopingova_kontrola_pripady.php
daj si vyhladat jeho meno |
Divím že se někdo nevzepřel a nebojuje za trávu. Zařadit do dopingových testů marihuanu je jako čichat si u testů na alkohol k nohoum řidiče jestli nesmrdí a když smrdí, tak tomu řidičovi sebrat řidičák za řízení pod vlivem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
Dokud bude tráva klasifikovaná jako droga nic se nezmění :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Dokud bude tráva klasifikovaná jako droga nic se nezmění :) |
Není to doping. Proto uvádím ten příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Vlastni blbost..neuvaril jsem si na noční a ted jsem sezral sekanou,vlasak,rohliky a venecky a kastany v bile čokolade..  No nic..vyblejt to nepujdu a zitra si naložim o to víc !!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Vlastni blbost..neuvaril jsem si na noční a ted jsem sezral sekanou,vlasak,rohliky a venecky a kastany v bile čokolade.. No nic..vyblejt to nepujdu a zitra si naložim o to víc !!! |
Já se ti tak vysměju na FB až budeš skučet
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
Prave ze ne..teprve jsem rozjel vlny a uz po par dnech jsem ulitnul.  Ale srát na to.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Draper dne st květen 09, 2012 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Udělala se mi pod uchem nějaká hnusná bůlka, takže mám osobní podezření na příušnice. Má s tím někdo nějaký zkušenosti? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Prave ze ne..teprve jsem rozjel vlny a uz po par dnech jsem ulitnul. Ale srát na to.. |
Dieta je nahovno!!
poriadny chlap - obzer, si nalozi viacej ako chce.
poriadny chlap - obzer, zacne zrat dalsie jedlo skor jak je hladny.
poriadny chlap - obzer, NIKDY NIEJE HLADNY!
poriadny chlap - obzer, ma pocit dobre vykonanej prace po kazdom jedle.
poriadny chlap - obzer, ma pocit dobre vykonanej prace kazdy vecer ked si
spomina co vsecko zozral.
poriadny chlap - obzer, je HRDY na to kolko toho dokaze zozrat.
poriadny chlap - obzer, sa snazi prekonat vlasne rekordy.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|