|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jir.ka
|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Udělala se mi pod uchem nějaká hnusná bůlka, takže mám osobní podezření na příušnice. Má s tím někdo nějaký zkušenosti? |
takovej jakoby velkej "podkozak"? myslim ze to jednou nekdo reisl ve skole a jen nejaka tukova bulka? ze to ma odeznit samo. Ale kdo vi co mas ty a tamten pripad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Už si na to sama sobě stěžuji snad čtvrt roku co běhám.
Vyloženě mě štvou řidiči, co na vás troubí. Kdyby to někdo z vás chtěl zkusit
a) nepovzbudí to
b) žádná holka vám telefonní číslo nedá
c) nerozeběhne se za vámi
akorát se lekne (zvlášť když zatroubíte TĚSNĚ vedle běžce).
A ještě mě štve, že mě nechají pět minut stát na přechodu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 09, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | Reiben napsal: | | Udělala se mi pod uchem nějaká hnusná bůlka, takže mám osobní podezření na příušnice. Má s tím někdo nějaký zkušenosti? |
takovej jakoby velkej "podkozak"? myslim ze to jednou nekdo reisl ve skole a jen nejaka tukova bulka? ze to ma odeznit samo. Ale kdo vi co mas ty a tamten pripad. |
jj jak říkáš.. Každopádně zítra si dojdu k doktorce. A uvidím jestli budu mít další příznaky. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st květen 09, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
No jo,ted na to koukam. Ja bych sel behat sní m  A nahodou,na me koukaj,co je to,jako na exota  ale ja na ne uz seru. Maximalne hodim zlej vyraz a klopi oči _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Pavle Merrao je slecna, proto si na ni kazdy rad zatroubi, kdyz bezi kolem cesty, ale po nas to uz ani pes nestekne i kdybysme bezeli nahati |
Hm to by jsi se divil zkus nekdy behat po Troji jen v ponozkach protoze jsi prohral sazku a uvidis kolik pozornosti se ti dostane a to jsem tam lital ve 2 rano nastesti policajti meli pochopeni a resili to jen blokovou poktou
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
| citace: | nastesti policajti meli pochopeni a resili to jen blokovou poktou |
No a jak jinak by to asi tak měli řešit? Kdyby měli opravdu pochopení, tak by ti nedali ani tu pokutu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | nastesti policajti meli pochopeni a resili to jen blokovou poktou |
No a jak jinak by to asi tak měli řešit? Kdyby měli opravdu pochopení, tak by ti nedali ani tu pokutu. |
No mohli me vzit na stanici kvuli vytrznostem :D nebo na zachytku ze jsem prece jen uplne strizliv nebyl :D :D
Navic 50Kc? To sice byla cela hotovost co jsem mel u sebe :D :D ale i tak :D
Navic je to uz 10 let a oni aspon meli co povidat na sluzebne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Hm tak to byla fakt jenom symbolická pokuta. To můj otec čůral v noci na náměstí do kanálu když byl opilý a dostal pokutu 200Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: |
|
To by me zajimalo kdes ji mel
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Izman napsal: |
|
To by me zajimalo kdes ji mel |
no kde asi v ponozce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|