|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 6:54 pm Předmět: Duo - log |
|
|
Zdar!
Po hodinách zapisování údajů ohledně žrádla a tréninku do seštitu jsem se rozhodl, že začnu psát svůj trénink,pokroky a jídlo. Budu to mít pěkně v počítači, nic se mi nestratí a nikdo mi to nevyhodí.
Cvičím systematicky +- ¾ roku.
Cíl:Nabrat svalovou hmotu na prsách,pažích <-> vyrovnání nepoměru mezi jednotlivými svaly a zaměření na detaily.
Výkony:205 DL, 170 SQ, 115 BP. (úzký uchop)
Většina tréninků byla full body se zaměřením na core , tak chci skusit něco ve stylu splitu a trošičku zanedbávat lepší partie.
Momentální hmotnost 85kg jako před 5 měsíci :-D.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Ramena,tric,záda
Ramena
Tlaky s JČ … 4x8…. 25,25,25,20 kg
Předpažování…4x12… 12,5kg
Přítahy VČ k bradě…4x10… 45,45,40,40 kg
Upažování…4x10.. 12,5kg
Tricák
Bench uzký uchop….4x10… 70,70,70,65 kg
Extenze s EZ…4x10… 27,5,22,5,22,5,22,5 kg
Tric.stah.kladky…4x12… 40kg (místo řetězu máme gumu,proto 40 :-D)
Záda
Mrtvola…3x10…. 140,140,150kg……1x6…160kg –postupem šel úchop do hajzlu, protože mám rozmrdaný mozol na levé ruce a zapomněl jsem si trhačky. Jinak ta 160ka docela easy.
Stah.kladky k pasu…4x12.. 65kg
Břicho
sedy-lehy….4x20… 32,5kg.
Žrádlo : 7:00 -125g ovesné kaše s mlíkem a medem,5bílků a 1 celé vajco,Vit C 500mg
9:30 -cottage+chleba
11:40 -kuře+rýže
14:45 -kuře+rýže
16:00 -Před treninkem jsem vyzkoušel poprvé NOčko...Myslel jsem si, že je to placebo, ale naskočilo mi více žilek a pump déle držel, takže nějaký efekt to určitě má .. i když mozek je sviňstvo :-D.
18:15 -Maltodextrin,glutamin,KREATIN-Který beru už druhým týdnem, přijímám dostatek tekutin , beru ho z jednoduchými cukry s vysokým GI a žádná retence vody... asi jsem imunní na doplňky výživy.
18:45 -protein
19:15- kuře+rýže
21:30 -kuře+rýže
22:30 -tvaroh,glutamin
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
205 mrtvoly a 170 dřepy po ani ne roce cvičení? Tady se rodí jeden genetickej zázrak za druhým...
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | 205 mrtvoly a 170 dřepy po ani ne roce cvičení? Tady se rodí jeden genetickej zázrak za druhým... |
Proč ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Budu tě sledovat, vypadá to, že na to jdeš dobře. Kolik ti je?
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Budu tě sledovat, vypadá to, že na to jdeš dobře. Kolik ti je? |
Je mi 16 , ale 20.května mi bude konečně 17.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
No já už radši nebudu dál komentovat pro případ, že to fakt dává a dobrou technikou.
Ale nikoho takovýho jsem tu (ani jinde) teda ještě neviděl, tak se omlouvám za skepticismus.
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Ja ti tyhle vykony po 3/4 roce cviceni a v 16 letech taky neverim, minimalne treba to, ze drepy byly alespon na paralel a ze to nebyly jen nejake ctvrt drepy, ze MT byl v plnem rozsahu pohybu a ne nejaky dotah a ze bench nebyl s dopomoci, coz ti muze byt na jednu stranu u prdele, ale na druhou te nase pochyby muzou srat a nejlepe to dokazes tim, ze sve vykony natocis.
Neber to odeme zle, plno lidi se te tu zastane a budou tvrdit, ze tohle mozne je, ano mozne to je, netvrdim ze ne, jsou mezi nami vyjmky a ty jsi treba jedna z nich, ale osobne jsem videl opravdu jen malo lidi drepovat a tahat nad 150kg a natoz mirne pokrocileho 16 leteho kluka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
Kdo byl ten člověk se 180kg dřepama před pár lety? Ten sem to video teda dal a pak už se myslím radši neukázal... :P
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Ok, s radostí natočím :-). Nepřišel jsem si tu boostovat ego :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Možná mě motivujete ještě k lepším výkonům :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Že vás to pořád baví....proč by si doprdele vymejšlel? neznám ho, takže neříkám jak to je nebo není, ty čísla co napsal jsou dost slušný, ale určitě ne neuvěřitelný...určitě časem dodá i video, aby jste si nemysleli, že je podvodník.
Duosecond- Pořádně makej, máš dobře nakročeno, ty čísla jsou fakt pěkný
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Protože tu doprdele takových už bylo za dobu exisence fóra asi pětset, proto...
Počkáme si na video. Jsem fakt zvědavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|