|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:13 am Předmět: |
|
|
me se povedlo zachranit soubor s FileScavenger 3.2, i kdyz uz byl z casti prepsanej (jeste jednou dik za tip octo pussy)..zaruceny neni nic, ale zkusit to muzes.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 09, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
Hele lunreale, jedu na tchánově kompu Prime v osmi vláknech, notebook maká až se z něj virtuálně kouří, ale vyfukuje tak max hodně teplej vzduch, a max teplota na jádrech je okolo 80-85°...
Něco s tím tvým krámem není v pořádku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
owar: Ok diky. Uz bezi test, pak dam vedet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st květen 09, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | To se vypnout nedá, to si ridi primo system a predpokladam ze je ted vypnuta... na grafice je 70 stupnu, bez pusteni PRIME tam bylo 46 a na CPU 61 stupnu, bez zateze, jen s prohlizecem a beznym softem.
Bios testnu, u jejich posledniho update pisou - improved thermal efficiency. Tak uvidime :) |
Podle mě, musíš NB rozebrat a vyčistit všechny větráčky štětečkem. Práce pro šikovného člověka na nějakou dobu, ale ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodl, že si notas zitra vycistim (acer travelmate 5760g), ale problém asi bude, že je notebook uzpusoben k otevreni krytu pouze pro harddisk. Zbytek vcetne chlazeni je pod jinym krytem, ktery zakryva vpodstate cely spodek notebooku. verim, ze to dokazu rozdelat problem ale je - neprijdu tak o zaruku? Zadnou nalepku nebo neco podobneho zvenku nevidim a na internetu ani projitim obecnych manualu jsem se zadne konkretni informace nedocetl. Jedine co me napada, je zavolat do prodejny (ts bohemia) a zeptat se jich, ale mam trochu strach, ze narazim na kretena, co nebude vedet a tak mi rekne prvni vec co ho napadne a ja pak budu bez zaruky.
Nemate nekdo zkusenost ? Jeste me napadlo profouknout to kompresorem zvenku, ale zas nechci dojebat vetracek. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Pfff, jestli je v záruce, tak bych to asi nezkoušel, odpověď na tohle by Ti mohl dát třeba autorizovanej servis... Co se týče nálepek, tak to není jediná věc, kterou to plombují, sem tam jsou i šroubky pokrytý takovou hmotou a když je povolíš, tak je vidět, že je utrhnutá ta hmota atd... Ale tak na 90% by jsi tím přišel o záruku _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Jn, uz jsem si nasel cislo na servis, tak to v pondeli prubnu... mezitim zkusim alespon vysavac :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 12, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 6:25 am Předmět: |
|
|
Běž do SSD. A na data externí disk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
Jít se dá leda tak do prdele. Koupit se dá SSD disk. Vyjadřujte se jako lidi.
I když mě na jednom fóru donekonačna přesvědčovali, že rozdíl mez 5600 a 7200op diskama není rozdíl, a odkazovali mě na nějaký testy, který ukázaly rozdíl pod 5%, stejně je to sakra znát. Koupil jsem pro tchána notebook s pomalejším diskem a je to porod jako kráva!
Rozhodně kup rychlejší, poznáš to.
SSD jen pokud nepotřebuješ místo (ale ta rychlost je pak super).
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Koupil jsem pro tchána notebook s pomalejším diskem a je to porod jako kráva !
|
Vyjadřuj se jak člověk, když to očekáváš od jiných... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
7200 RPM HDD ale víc topí. U notebooků co víc hřejí to může být problém. Volil bych SSD na systém a programy a externí disk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Octopuss napsal: | Koupil jsem pro tchána notebook s pomalejším diskem a je to porod jako kráva !
|
Vyjadřuj se jak člověk, když to očekáváš od jiných... |
No teď's mi to nandal
Deadlift: Jo, ale mírně. Rozhodně je to nic v porovnání s procesorem.
Krom toho disk je zpravidla úplně někde jinde než procesor a případně grafika, takže to není žádný teplo, který se někdě "přidává". Prostě jen jeden z rohů notebooku je trochu teplejší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tak vysavac zafungoval, max. teplota pri pustenym PRIME95 je ted cca tech 80-85 stupnu a to pri plne turbo frekvenci. Asi jsem mel na byte opravdu hodne prasne prostredi :). Teplota v idle klesla z 65 na 42 stupnu, pri zatezi (PRIME) jsem mel 95 stupnu pri frekvenci cca 1.6-1.8 GHz, ted mam 83 stupnu pri 2.7 GHz. Objednana chladici podlozka to doufam jeste o takovych 5 stupnu srazi dolu. A notebook bude Diablo 3 ready :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|