Váha v období zkoušek (hlavně stres).

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Váha v období zkoušek (hlavně stres).  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Váha v období zkoušek (hlavně stres).
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej, tak jestli jim je jedno co dostanou, proč kvůli tomu necvičí a nedělají nic jinýho než to, že se celej den učí? A jestli jim to jedno není tak se opět dělí do Prasopsových 4 skupin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I taci muzou stale patrit do prvni skupiny, urcite ne kazdyho bavi vse a presto toho cloveka ta skola muze bavit. Nicmene to nemeni nic na tom, ze ty lidi se venujou spouste predmetum pres rok, tzn. jestli mas 1-3 predmety ktery te teda nebavili a staci ti E, tak je to moc.
Tzn. nerikej mi, ze je tak slozity se naucit na 3 predmety, kdyz ostatni vesmes umis a staci ti si jen ozivit znalosti :)
Tzn. ano muzes stale spadat do kategorie 1, ale nezmeni to fakt, ze toho casu mas tri prdele :)

Reaguju hlavne na cocmana, kterej mi tu predhodil "ze existuje nejaka SUPERVEJSKA, kde studenti zjevne nemaji vubec zadny osobni zivot, cas a hodinu denne na posilovani/cviceni" ... predpokladam, ze v te vejsce nemuzou jist, stezi spat a hygiena je tabu protoze se musej ucit ... prijde mi to hodne smesna poznamka od cocmana, protoze vazne neznam cloveka, kterej by nemel 1-2 hodinky denne :)
Cratach

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ilikebike: ja uz se ted dostal ke studenstvu obecne jinak spolu s marashem narazim na to, ze i kdyz clovek na uceni pres semestr kasle, tak to neznamena ze: je to flakac / obor ho nezajima / kdyz se to nahromadi, tak to pak nelze zvladnout s casem na cviceni apod.

Pokud si clovek dokaze v pripade toho "krizovyho nahromadeni" efektivne seradit priority a posoudit opravdovou dulezitost jednotlivejch casti ty "hromady", tak toho musi bejt k*rva dost, aby se to vsechno zvladnout nedalo...
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si nebyl vylozene marod, nemel si rodinny problem nebo jiny zalezitosti a nahromadilo se ti to jenom proto, ze si na to celej rok sral, tak sorry, ale si flakac, skola pro tebe zjevne prioritou ani zabavou neni a myslim si, ze stejne se 24/day ucit nebudes a cas na posilovani mas :D
Cratach

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takova "supervejska" samozrejme neexistuje, pokud clovek neni v ty situaci, ze studuje zrovna ne lehkou skolu + ma absolutne nulovou podporu z domova (tj. ani korunu, nebo je proste rodine u prd*le, ze to chce nekam dotahnout). Par takovejch lidi uz sem potkal, ale ty maji vetsinou jako hlavni cil udelat skolu a neco jako "svaly" je fakt nezajima :)
marash

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
pokud sis vsiml bylo mi receno, ze clovek, ktery ma stanovene priority a na prvnim miste ma SKOLU, nema cas trenovat.

coz sem rekl, ze neni pravda a za priklad jsem dal napriklad prave treba prava aj. skoly, ale jak jsem rekl, pokud clovek ma OPRAVDU CIT k tomu, co studuje, venouje se tomu i pres rok.
To, ze ty jsi stredni trida studentu, kteri na to pres rok serou je vec druha a uz vubec to neznamena, ze mas stanovenou skolu jako prioritu ci jako konicka.

Machrujes tu na mne a delas ramena, ja ti jen rikam, ze existuje par druhu studentu:

1. ti ktere to bavi a venuji se tomu pres rok, tzn. o zkouskovem nemaji takovy zahul
2. ti kteri na to serou a honi vse na posledni chvili
3. ti kteri na to proste nemaji (bud vylitnou nebo se zuby nechty snazi drzet kazdeho kreditu a moznosti na skole zustat)
4. ti kteri "jsou nekde" aby nemuseli makat.

Vsechny ctyri varianty sedi temer na kazdou skolu, nenapada mne moc skol, kde by to bylo jinak (vysokych).

Vysokoskolaci, pokud nepracuji maji cas, pokud pracuji maji toho casu min, ale porad cas maji. A je jedno jestli je nebo neni zkouskovy a kecy, ze nema clovek o zkouskovem cas je nejvetsi blbost, co sem slysel ... holt misto chlastani a koukani na serialy, nadavani mi na foru clovek muze zajit makat, ale to by musel zvednou zadek a prestat si stezovat ^.^'

Hele víš co, ty překrucuješ nejen to, co jsem zde napsal já, ale i to, co jsi zde napsal ty, takže já už nemám potřebu se s tebou dál dohadovat. Já na tebe v žádným úmyslu nechtěl machrovat, tobě to tak vyznělo. Jenom jsem ti psal, jak to běžně chodí na škole, o který vím, že to tak chodí. Ty ses toho hned chytil svejma frázema "tomu sám nevěříš" atd. Samozřejmě, i u nás na škole jsou lidi, co chodí poctivě na každou přednášku, učí se průběžně atd., ale těch je žalostná menšina.

Aspoň s tím posledním odstavcem s tebou můžu souhlasit. Já si tady nestěžuju, že nemám čas.

Cratach napsal:
ilikebike: ja uz se ted dostal ke studenstvu obecne jinak spolu s marashem narazim na to, ze i kdyz clovek na uceni pres semestr kasle, tak to neznamena ze: je to flakac / obor ho nezajima / kdyz se to nahromadi, tak to pak nelze zvladnout s casem na cviceni apod.

Pokud si clovek dokaze v pripade toho "krizovyho nahromadeni" efektivne seradit priority a posoudit opravdovou dulezitost jednotlivejch casti ty "hromady", tak toho musi bejt k*rva dost, aby se to vsechno zvladnout nedalo...

Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash post, na kterej si poprvy reagoval byl na cocmana a to ze rikal, ze pry jsou skoly, kde studenti zjevne zadnej cas nemaji ... takze mozna sis to spis vylozil spatne ty ,)

edit. pokud mas tezkou skolu + musis pracovat, opet je to dost tezke, vim to, jsou lide kolem mne kteri pracuji 8hodin denne (plny uvazek) + do toho delaji skolu ne zrovna lehkou, ve skole jim vesmes vychazi vstric (maji prezencni, sam nevim proc maji prezencni, s takovou bych sel do dalkace),
mno a cas maji taktak, ale maji ... ostatne je otazka zda ten clovek chce zbytek svyho dne tzn. nejaky 1-3 hodiny venovat posilovne :)

Naposledy upravil Prasopes. dne ne květen 13, 2012 4:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tracey

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zase debata do nekonečna... Je to jako se vším, kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody... Moje ségra má dvě děti 7 a 9 let, dvě práce, studuje vysokou školu a ještě si jednou měsíčně na pár dnů někam zaletí na výlet. O tom, že chodí cvičit nebo vede normální společenský život nemluvě.
Cratach

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to prasopes: mam trochu pocit, ze se bavime o tom stejnym vsak ja si nestezoval nikde v tomhle topicu, ze bych treba na cviceni ve zkouskovym nemel cas nebo tak uz na prvni strance sem rikal, ze zkouskovy sou pro me vlastne prazdniny proti semestru (clovek se "jenom uci", nemusi furt rysovat a pocitat), a ze sam sebe pocitam do kategorie flakace ... no a ohledne toho odsouvani veci na "hromadu", vzdycky sem pro to mel nejakej duvod a rozhodne to nebylo hrani pocitacovejch her nebo neco takovyho (tj. prace nebo "zabava" (konicek, souvisejici se studovanym oborem jenom zcasti), z ktery se mi nastesti nakonec podarilo udelat taky (obcasnou) praci

to Tracey: ano, nekonecne debata z toho nakonec je, ale je docela zajimavy, ze je vlastne jednostranna, neucastni se ji nikdo, kdo by prave trvrdil, ze neco a jeste neco k tomu zvladnout nelze
MM-1

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedka jsem psal bakalarku asi 6 tydnu. Predtim jsem mel zivotni formu 110 kg a po tech 6 tydnech sem zhubl na 100kg. Do posilky jsem chodil 2x tydne 30 min. Normalne chodim 3x-4x 90 min. Co se tyce jidla tak sem dokazal jest 5x denne ale tak polovicni porce co normalne. Alespon ty bilkoviny sem drzel alespon na tech 150g i kdyz normalne jim pres 200g takze to slo z velke casti i z tuku.
kuše

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
vzhledem k tomu co si rikal, je videt, ze se ti evidentne nechce drzet rezim a nechce se ti chodit cvicit, tzn. jak sme rikali jsou v tom vymluvy, ne to, ze clovek nema cas

jasně, učím se maximálně půl dne, druhou půlku čumím na telku nebo surfuju na netu.... mohl bych jít cvičit, ale prostě na to nemám náladu - jím 3x denně sračky a stejně by mě cvičení ani nebavilo... beru to jako dvouměsíční odpočinek od cvičení a porcí bílkovin
edit - jsem příjemně překvapenej, kolik lidí tu studuje vysokou školu
Korny

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je cvičení ve zkouškovým úplně k ničemu, protože i když vím, že to umím a vím, že můžu být v klidu, tak nikdy nejsem a stejně mám v hlavě akorát učení. A jelikož se doporučuje dát 1-2x do roka dát na delší dobu pauzu od cvičení, tak kdy je na to lepší doba?

Jinak v zimě ve zkouškovým cvičit chodím, tam je stejně brzo tma a nějak ani není co jinýho dělat, ale v tomhle období je možností oreagování se víc...a ty 3-4kg co do konce zkouškovýho ztratím, mám pak za 14 dní zpět :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted je tu jina otazka... mame tu zkouskove, do ktereho se plete datum vydani Diabla 3. Co s tím?:D
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Ted je tu jina otazka... mame tu zkouskove, do ktereho se plete datum vydani Diabla 3. Co s tím?:D

Kúpiť, dať tomu jednu noc, odložiť o mesiac. Nič sa nedá robiť, cez leto sa dobehne, inak rozmýšlam, či sa na tom nebude dať aj dačo kešnúť so zavedením aj toho real money auction hausu.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak no... ja uz si na to vyhrazuju 19.5. cely den :o)
Jinak ze bych na tom neco vydelal, s tim nepocitam. Budou tam miliony no-liferu se stejnym napadem. Takze leda ze by mi padlo neco obrovskou nahodou dobryho, tak to zkusim prodat :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Váha v období zkoušek (hlavně stres). Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: