zabava supr, ale po dvou dnech hrani muzu rict, ze tak zabugovanou hru jsem jeste nikdy nevidel..a tom nainstalovanej posledni update..dost to tu hru srazi..bethesda je v tomhle naprosto nemozna..
Ty Deathclaws myslim neni treba zabijet, pokud vim tak zadny quest s nima nebyl. Ja to ovsem zjistil pozde. Pamatuju si ze to byla pro me ten nejvetsi psychicky teror, stravil sem s nima opravdu hodne hodin hrani. Snazil jsem se totiz vycistit to jejich udoli a proste to neslo, pamatuju si ze me dosli vsechny naboje. Opravdu frustrujici pasaz.
to údolie som vyčistil s rukou v nose ku koncu:) toto mám na faloutoch rád, že každý level a zlepšenie fakt cítiť, ku koncu NV by nebol problém vyhladiť doslova všetko bez spoločníkov.
Ku deathclawom je taký malý questík s pomocou zabitia ich matky pre tamojších horníkov, ktorým stoja práce, ak si dobre pamätám.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jo, quarry workers s nima maji problemy, takze je urcite uzitecny je pozabijet..navic se uvolni cesta smerem na sever..ale ja na 8. levelu to asi momentalne vzdam stejne je to zajimavy..ghouly dokazu vystrelit do vesmiru, ale zabit jednoho deathclaw, ne..
Risen 2 - překvapení roku, od PB jsem hrál jen Gothic 3 a ten byl zoufalej. Tohle je pecka, jen škoda debilního soubojovýho systému, ale ani ten nezvládne kazit zábavu
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Cha, taky už instalujete D3? Installer hraje na pozadí main theme z Tristramu :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru