|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
Zaslal: po květen 14, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Postnu sem dnešní jídelníček, byl bych rád, kdyby se mi k tomu někdo vyjádřil. Chtěl bych to jet ve stylu CBL - přes den málo sacharidů, dát je tam večer (cílem je redukce). Tak snad se to tomu aspoň trochu blíží.
10:00 snídaňosvačina - cherry rajčata, 300 ml mléko (vim, ta snídaně je slabá, tam bych chtěl od zítřka dávat nějaký sýry atd. plus proteiňák)
13:00 oběd - cca 200g kuřecího, cca 150g zelenina (lusky, květák)
17:00 2 odměrky combatu
19:30 cca 250g zapečený maso s bramborama a zeleninou
23:00 125g tvaroh + trocha mléka + odměrka combatu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
k jidlum PRED treninkem si pridej nejakej tuk, treba par lzicek burakovyho masla apod., nebo tu zeleninu k obedu se neboj udelat pekne na maslicku  v dobe PO treninku uz by zase tuku moc bejt nemelo.. btw ja zustavam taky na tyhle diete, je pro me asi nejprijatelnejsi, sem si chtel o vikendu zkusit 16 hodin pust a vubec sem to nedal _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Jakej máš ten combat a jakej je chuťově? Nechceš se stavit ve středu nebo ve čtvrtek odpoledne v LA?
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Luster: díky, jasný, to jsem vlastně tam zapomněl dodat, že bych ještě měl pořešit zdroje tuků, jinak by to snad mohlo být OK.
Loudy: mám vanilku a je to celkem dobrý, ale asi jsem to čekal o něco lepší. Každopádně je mi to fuk, tu chuť až tolik neřešim a stejně jsem schopnej sežrat/vychlastat cokoliv  . Můj návrat do LA se zřejmě blíží, ale tenhle týden to určitě nebude. Vlastně ani nevim, nějak jsem si zvyknul na to, že mám rambodílnu pět minut z pokoje a neplatím za ní, tak uvidíme  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 14, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Vlastně ani nevim, nějak jsem si zvyknul na to, že mám rambodílnu pět minut z pokoje a neplatím za ní, tak uvidíme . |
Přesně! Dneska jsem byl po třech měsících v placeným fitku a přišlo mi hrozně divný, že po mě chtěj peníze za vstup
Domácí rambodílna a posilovna zdarma rules.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
15.5. 2012
5/3/1 Čelní dřep
(2. cyklus, 1. týden)
5x60 kg
5x70 kg
11x80 kg
5/3/1 Bench
(2. cyklus, 1. týden)
5x55 kg
5x60 kg
10x70 kg
Gym ball hamstring curls (bez pokládání prdele na zem)
4x12
v supersérii s
Klik s tlesknutím
12x, 11x, 11x, 11x
Shyby nadhmat
5x, 5x, 5x, 5x
v supersérii s
Zkracovačky na gym ballu
4x12
Dnes takový zvláštní. Necejtil jsem se moc dobře (málo spím poslední dobou), trénink byl takovej nějakej bez tempa, ani jsem se nezapotil, zadejchal tak možná trošku u dřepů, ale na druhou stranu tam je viditelně silovej posun jak ve dřepech, tak i na bench i na shyby.
PS: vanilkovej Combat mi začíná chutnat čím dál tím víc
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
psal mi to Orbb, taky mě to zaskočilo _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
Co to? Já se chtěl stavit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Néééééééé
Kdyby jste chodili pravidelně, tak to víte. Zítra se stavim
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 15, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
chodím, jen teď jsem byl 14 dní mimo Phu. Doprčic, to je v prdeli, kam budu chodit? Já vůbec nevím, na LA gym jsem si už 100% zvykl, nikde není náhrada. AAA _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
Tak přesuň železo do Karlových Varů, zařídim ti tu hojnou klientelu :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|