_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Guruhonza - all you have ever wanted to know about D3
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
MMORPG to není, jako WoWko to taky není, a hrajes bud sam nebo s az 3 spoluhraci kooperativne. PVP bude az za par mesicu. Na ktere planete jsi vubec vyrostl, ze jsi jeste nevidel zadny z dilu diabla v akci? Druhy dil vysel v roce 2000... a hraje se doted :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Pekny video, konecne vim co to je, zatim sem to vubec netusil a prirovnaval to k wow.
edit : jak je to s pristupem na server aby se dalo hrat online s dalsima lidma ? placeny extra nebo staci zakoupit hru a registrovat se ?
Je tech serveru vic, us, evropa, atd ?
MMORPG to není, jako WoWko to taky není, a hrajes bud sam nebo s az 3 spoluhraci kooperativne. PVP bude az za par mesicu. Na ktere planete jsi vubec vyrostl, ze jsi jeste nevidel zadny z dilu diabla v akci? Druhy dil vysel v roce 2000... a hraje se doted :)
Někdy v roce 1997 jsem hrál Dune 2 a Wolf 3D, pak tak od 2000 Civilizaci, Age of Empires, rollercoaster tycoon (a další tycoony) a SimCity ... a od 2002 onlinovky (Dune Online, Universe online, WebGame, ...) a od 2006 do 2009 jen MMORPG - Runescape a Wowko :D Znám dost lidí, kteří měli vlastně identickej vývoj... ale Diabla asi znaj no :D
Pekny video, konecne vim co to je, zatim sem to vubec netusil a prirovnaval to k wow.
edit : jak je to s pristupem na server aby se dalo hrat online s dalsima lidma ? placeny extra nebo staci zakoupit hru a registrovat se ?
Je tech serveru vic, us, evropa, atd ?
Zaplatis hru, dostanes svuj klic a pak uz nic neplatis. Servery jsou zatim v US,EU,Asii, australie a jeste nekde by mely byt dalsi.
Diablo už mám několik hodin doma, ale zatím se mě přes přeplněný servery Blizzardu nepodařili nalogovat do hry. Docela se divím, že po zkušenostech s wow tohle nevyřešili. /cry
_________________ There is no real life there is only AFK time
Použil jsem install z bety který jsem rozšířil a halogoval jsem se hned, ale pak jsem v menu zjistil, že jsem na US serveru, tak jsem to přehodil na EU a dal log out a teď už se hodinu marně pokouším připojit hold v US asi nehrajou tolik jako tady
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
install z bety nemuze fungovat... ale kazdopadne ted je hodinova udrzba serveru, meli by je spustit kolem 20:30 +- blizzard.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru