|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Hold mají v USA časovej posun  A jsem rád, že jsem odolal hypu a nekoupil si to zatím _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Použil jsem install z bety který jsem rozšířil a halogoval jsem se hned, ale pak jsem v menu zjistil, že jsem na US serveru, tak jsem to přehodil na EU a dal log out a teď už se hodinu marně pokouším připojit hold v US asi nehrajou tolik jako tady |
časovej posun?:D zkus to v noci na US
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 15, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Na US se sice dá hrát, ale nelze přenášet postavy ani předměty mezi servery a battle.net balance ti bude fungovat jen na domovským regionu. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Hold mají v USA časovej posun A jsem rád, že jsem odolal hypu a nekoupil si to zatím |
JJ, já zatím nemám čas, ale v pátek kupuju
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Já nejdřív v srpnu _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 15, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
ja budúci týždeň. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
Už paříím, hurá. Dětičky šly spát, tak je na serverech volno. :-) Demonhunter splňuje mé očekávání. Docela jsme vyšel ze cviku, ale zatím jsme nechcípnul. :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
Včera jsem udělal prvních 8 lvl u barba. Zatím mě to úplně nechytlo, uvidíme až se dostanu trochu dál. Zatím to vypadá, že když bude člověk dobře používat skily, bude ok, ale jakmile někam naběhne ve stylu "hrrr na ně", tak je to konečná. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
Sorry za trapnej dotaz, ale chtěl jsem se zeptat, jestli tam je klasický singleplayer jako byl ve 2, je mi jasný, že po netu je to lepší atd., ale já si vystačim s tím obyč. singlem. Díky. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
Klasický singl tam je, ale běží to na battle net serveru. Zamezeni piratstvi. Nikdo te do multiplayeru nutit nebude neboj :) Proste si vytvoris uzamcenou hru. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
Cizo - chce to navolit spravny runy, vyvazit ofenzivni a defenzivni skilly, nacraftit nejaky pekny itemy u kovare a hura do bitvy :) U D3 se v singlu neda prezit jen s ofenzivou, na normal mozna, ale pozdeji by to dost bolelo. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Mě je to jasný, v D2 jsem prošel hell i bez připravený výbavy na hardcore s několika buildy. Zatím mi customization připadá malá a těch zrušených fyzických run je podle mě škoda, ale uvidíme. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
Mne naopak prijde customizace docela velka, ale pujde to videt az na pozdejsich levelech, kde diky tem runam si clovek posklada fakt ruzny buildy. Ale bude to mnohem vic o predmetech nez driv. Na lvl 8 v D2 si mel customizaci taky skoro nulovou :) Takova mensi nahrada fyzickych run jsou predmety, ktere modifikuji nektere atributy z ruznych skillu, s tim si taky pujde vyhrat. Fyzicke runy byl hodne pekny napad, ale imho to ma dve nevyhody a) zabiralo by to kurevsky hodne mista, nekdo to spocital na cca 14000 run, protoze kazda runa se vaze k danemu skillu b) nemel bych tolik casu hledat a kombinovat elitni ranky run, takze bych mel porad ty nejhorsi skilly _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st květen 16, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
Já hrál chvíli ještě za Barbara a musí říct, že oproti Demonhunterovi je, alespoň I akt "zývačka". Našel jsem nějakou solidní modrou two-hand axe a každýho obyčejnýho miniona dávám na jeden úder. Asi u něho zůstanu. S Demonhunterem si pořád musím držet odstup a s Barbarem je to ten správnej hack and slash:-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|