Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marash

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Klasický singl tam je, ale běží to na battle net serveru. Zamezeni piratstvi. Nikdo te do multiplayeru nutit nebude neboj :) Proste si vytvoris uzamcenou hru.

Jestli to chápu, tak je možný jednoduše hrát i v kooperaci s dalšíma lidma? Jak to funguje? Prostě nějak zadáš, že chceš hrát s více lidma a ono tě to někam připojí, nebo jak? A je možný přechod mezi singlem a mulťákem - prostě jeden den si řeknu dneska chci hrát sám, další den v kooperaci atd. s tou stejnou postavou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omg dost, nebo si budu muset tu hru taky koupit a k tomu novej pc abych to slusne rozjel
Nejvic by me lakal wizard.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, diablo je vpodstate zalozeny na kooperaci. D3 si zalozis hru a mas tri moznosti:
- bude to uzavrena hra (nikdo se ti tam nemuze pripojit), takze hrajes single
-vytvoris privatni hru a pozves kamarady, ktere mas ve friendlistu nebo jim posles pozvanku do party na jejich "nick"
-vytvoris nebo se pripojis do verejne (public) hry, na battlenetu budes mit jejich seznam, kde si jen vyberes do ktere hry chces nebo si verejnou hru zalozis, naspecifikujes pro kolik hracu, jake levely, v jake casti hry zrovna jsi a jen cekas, jestli se k tobe nekdo pripoji.

Vsechny nastroje pro tohle propojeni lidi a kamaradu obsahuje primo battlenet a je to jen par kliknuti... jediny co mi tam chybi je zabudovanej voicechat, ze musim pouzivat externi programy na komunikaci pres mikrofon :/

Single nebo multi postavy tu uz nejsou, vsechno se hraje pres Blizzard servery, takze se stejnou postavou muzes hrat vsechno. Jedine, ze by si chtel hrat hardcore mod (umres a prijdes o veci a postavu a musis zalozit novou), hardcore postavy nemuzou hrat se softcore.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo to.... sakra
owar

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady u toho obrazku bych nevedel, co chci vic..proste plati pravidlo holky na chleba!
marash

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě k tomu Diablu - demo žádný není a beta byla ukončena, takže není žádná možnost si tu hru "vyzkoušet", než jí koupím? (jde mi o to, zda by to můj komp vůbec zvládnul...)
Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S demem je to takhle- bud budes mit nejakeho kamarada co si koupil krabicovou verzi a ten ti da guest klic, ktery ti umozni hrat D3 demo (stejny rozsah jak beta) anebo musis pockat 30 dni, pak bude D3 demo dostupny pro vsechny (omezeni do 13lvl a skeleton kinga).
Ja mam uz svoje klice rozdany... tak leda ze by se tu nekdo ozval.
owar

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Ještě k tomu Diablu - demo žádný není a beta byla ukončena, takže není žádná možnost si tu hru "vyzkoušet", než jí koupím? (jde mi o to, zda by to můj komp vůbec zvládnul...)

D3 neni hardwareove vubec narocny..rozjedes to skoro uplne na vsem, treba i na Atomu..
Gohan

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:

Možná šasou bude ke stažení cracknutá verze nebo tak něco. Do té doby jedině jak říká Lunreal.
U.B0B

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Diablo 3 nabízí omezenou verzi zdarma, zatím jen limitované skupině lidí

To jsem psal, viz vyse
marash

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
S demem je to takhle- bud budes mit nejakeho kamarada co si koupil krabicovou verzi a ten ti da guest klic, ktery ti umozni hrat D3 demo (stejny rozsah jak beta) anebo musis pockat 30 dni, pak bude D3 demo dostupny pro vsechny (omezeni do 13lvl a skeleton kinga).
Ja mam uz svoje klice rozdany... tak leda ze by se tu nekdo ozval.

OK, dík, zatím na to stejně nemám čas, takže počkám, až to bude dostupný. Každopádně dobrá zpráva, to mě překvapilo, že něco jako demo je/bude.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se vcera neudrzel a dojel do druheho aktu. D3 je total EPIC! Animacky, stylova grafika, prostredi, moby, HUDBA, atmosfera... neuveritelny, beta byla fakt hovno proti tomu :)
Poman

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Tak jsem se vcera neudrzel a dojel do druheho aktu. D3 je total EPIC! Animacky, stylova grafika, prostredi, moby, HUDBA, atmosfera... neuveritelny, beta byla fakt hovno proti tomu :)

Sakra já chci vyzkoušet jestli mi to pošlape...Kdo mi dá ten klíč?:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: