Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lamice27

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dva tejdny : super treninky v posilce, zameril sem se na to abych se zlepšoval v rugby a byl rychlejší ale zároveň neztrácel svaly takže jedu cviky po třech sériích (7-9op, 4-6op, 10-12op) a je to super,hlavně ta poslední ktera je explozivní ale musí se cvicit s mnohem mensi vahou :) Hlavne teda pri treninku porad musim nakladat a sundavat kotouce takze je to dobra smršť a pauzy mezi seriema max 90sek.
Jidlo pokracuje ve starem dobrem stylu 3x denne se pekne najist (vedou vajicka, kureci,hovezi,mliko,domaci chleba,testoviny),denne se drzim na 2500 kcal a jednou týdně porad fast (zrovna dneska) a 2x tydne cheat meal (poradny ale :) Tuk jde pekne dolu, blizim se k hranici 10% váha 92kg, na měření se chystám běhěm prosince jeste.
Ted teda 3x tydne posilka, 2-3x tydne rugby trenink, 1xtydne salovka.
Do vanoc budu postovat fotky se zmenou od srpna. Jinak me prekvapuje ze jde sila celkem nahoru a tuk pomalu dolu, coz je dobra kombinace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec. Měl bych velký zájem O Přesný záznam tvoje ho posilovacího týdne. Zajimá mě jak posiluješ aby sji byl lepší v rugby. A hlavně jak to uregeneruješ
díky moc
lamice27

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Zdarec. Měl bych velký zájem O Přesný záznam tvoje ho posilovacího týdne. Zajimá mě jak posiluješ aby sji byl lepší v rugby. A hlavně jak to uregeneruješ
díky moc

Cus. Takze to vypada nasledovne:

Pondělí:
1nožní dřep s oporou druhý nohy na lavici za tebou (nevim presne ten nazev :D)
1ruční tlaky jednoruč na nakloněné lavici
Přítahy 1 jednoruč k hrudníku v předklonu
Tric. tlaky v leže s EZ s položením cinky za hlavou
Rolování činky před sebe jednoruč (břisaky) 3x10-12
Švihadlo 10x30s pauza 30s

Středa:
Rumunský mrtvolák jednonož jednoruč
Kliky se zátěží s uchopem na lanech (nevim jak to popsat,pouzivam domaci TRX na to )
Shyby paralelni úchop
Bicak zdvihy jednoruč
Zvedání nohou vleze (brisaky) 3x12-15
Horolezci 5x30s pauza 60s

Pátek:
Tlaky ve stoje s jednoruč
Přitahy jednoruc s oporou lavicky
Výpady jednoruč dozadu
Krčení ramen jednoruč
Modified turkish getup (brisakynajdi na youtube)
Šviháni jednoruč (dumbell swings) 4x30s 60s pauza

-první 4 cviky jsou po 3 seriich - prvni 7-9op na objem, druha 4-6op síla, třetí 10-12 op rychlost výbušnost, váha pořád samozřejme menis
-pauzy u prvnich 4 cviku vzdy max 60s
- 5 cvik na bricho,6 finisher
Moje regenerace- spim aspon 8 hod denne, kvalitni jidlo a ted sem taky uz 3 tejdnem na Vitamineral green a cejtim se super,lepsi spanek,vic energie,lepsi traveni.Doufam ze se vysledku bude dostavovat jeste vic
lamice27

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.12.
Dopoledne jsem si dal bleep test,na rugby v sobotu jsem ho totiž prošvih a dostal sem se na úroveň 8.1 coz zni celkem hrozne na to ze je tam 23 urovni ale ja mam radost
Jinak večer rugby trenink, celkem narez, trenink mlejnu (ramena dostali pekne)

Jidlo rychle :
S290 B177 T58 CAL/DAY 2332
-jdu si delat lososka
lamice27

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.12.
Tak je tu další zranění. V říjnu to bylo zápěstí (což ješte nebylo tak zly,dalo se behat,skakat,cvicit nohy atd.) ale ted je to vetsi pruser-kotnik. Vcera na salovce jsem hodne spatne nakrivo doslap na kotnik. Takze dneska uz je to natelky,slapnout na to nemuzu vubec. Takze veskery treninky jdou da haje,rugby,posilka,sprinty...Pujdu do nemocnice zejtra a doufam ze to bude co nejrychleji v pohode,nevim totiz co ted budu delat bez pohybu tak dlouho. Urcite zkusim dodrzovat jidlo a sundat ho dolu,abych nenabral zadnej tuk zpatky. Proste zasrany zraneni
lamice27

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 10:42 am    Předmět: pokroky Odpovědět s citátem

Tak už jsem dlouho nic nepsal :D ukrutne me to ale nebavi,takze po 5 mesicih to vypada takhle:
- jedu 3x full body tydne
- 2x rugby + 1-2x sprinty
- strava super :D jim vlastne styl renegade diet (16 hod fast,4 hod bilk + zelenina. 4 hodina bilkoviny + sachry) coz znamena ze kazdej vecer od cca 7 do 11 mam hrozne obrovsky hody a snim tunu masa,brambor,zeleniny atd.
- spanek 7-8hod (obcas 6 ale malokdy)

To je asi vše, musim rict ze diky fastu kazdy den mam energie jak stado slonu,cejtim se vyborne,zazivani super,proste nemuzu vynachvalit tenhle styl stravovani. Hlavne taky jim z velkyho podilu maso a vejce a mliko z farem a volnych chovu, zadny antibiotika.
Akuálka 86kg ,10,5% tuku (měření bylo před měsícem,možná budu už pod 10 )
Tahle fotka je rozdíl od sprna 2011 do května 2012

ChickenEater

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je renegade diet? to je nejaka forma beztukovy - sacharido-proteinovy diety?
mas nejakej odkaz?
co znamena "fast" a jak jsou ty hodiny rozlozeny.. z popisu to neni moc zrejmy..
lamice27

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://renegadedietbook.com/

Není to nic beztukovýho, hlavní roli tam hraje ten fast (pust) každý den 16hod
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

parádní změna. Když už nechceš psát ty tréninky, piš aspoň jídelák :-P.
Já jsem na Warrior diet už 3 a půl měsíce a spokojenost
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Renegade Diet asi jen tak link neseženeš, musíš si koupit knížku.

Je to hodně podobné LeanGains od Martina Berkhana, ale je to komplexnější a nějaké nové informace jsem se tam dočetl, určitě doporučuji.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lamice27

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Na Renegade Diet asi jen tak link neseženeš, musíš si koupit knížku.

Je to hodně podobné LeanGains od Martina Berkhana, ale je to komplexnější a nějaké nové informace jsem se tam dočetl, určitě doporučuji.

Přesně. knížka stojí 600kč a rozhodně to není vyhozený prachy,muzu rict ze mi docela podstatne zmenila pohled na zdravou vyzivu a krasne vyvraci zažitý radoby pravidla,ktery jsou vsude. Je to pohodlnej styl, zadny krabicky na celej den, proste se jen vecer po treninku krasne nadlabnes a je to
lamice27

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
parádní změna. Když už nechceš psát ty tréninky, piš aspoň jídelák :-P.
Já jsem na Warrior diet už 3 a půl měsíce a spokojenost

Warrior diet je vlastne zaklad renegade diet ale v podstate je zmenena pro potreby lidi, který chtej bud nabrat hodne svalu nebo spalit hodne tuku nebo oboji dohromady, muzu rict ze to fakt jde. Tuk sel krasne dolu a naky svaliky pribyly (nechal jsem se merit u profika). Renegade je vlastne takova vytuněná warrior diet ale hlavne,vubec to neni dieta,je to styl zivota, kterym se da zit porad bez vetsiho omezeni :)
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacinam mit chut to taky zkusit mohl bys postnout nejakej svuj typickej jidelnicek na den?
lamice27

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Příklad mého dne-

23:00-15:00 NIC :D (voda,čaj,nekdy kafe,zridkakdy light cola)
15:00- 3 vajíčka natvrdo se zeleninou (většinou udelam salat ze všeho)
17:30- !jen někdy! dojídam jídlo z 15:00,nebo dám protein,nebo kus masa se zeleninou

19 až 20:00 zeleninovej maxi salát se všim co jde (pokud nemam pred tim trenink), pak cca 300-500g masa kureci,kruti,hovezi,ryba,a pak batáty 400-500g (kaše pečený) nebo brambory 400-500g (kaš, pečený), max jednou za týden rýže (cca pytel a pul)..
jim to cca 3-4 hodky,podle toho jak sem prezranej (vetsinou jsem hodne :-D ) tak si dam jeste neco treba slaboučký kafe asi s 400ml mlíka z farmy (na tom dost ujizdim) nebo pudink (to ted delam hodne casto) taky s mlikem z farmy. Pak jsem vetsinou uplne precpanej,ctu,koukam na film a jdu spokojene spat
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky, takhle sem si to predstavoval , akorat mi pride, ze toho mas celkove dost malo = nizkej energ. prijem, jinak jeste jedna otazka - po treninku nejak oddelujes prijem bilkovin a sacharidu, nebo to davas normalne spolecne? zajima me, jestli je nutny tady drzet nejakou posloupnost..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Renegade diet + SPRINTS/ BACK IN SHAPE AGAIN 2018 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: