|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Neláká tě dát si pár dní přestávku, a pak se konečně pokusit přehoupnout přes 45 km? |
Liskni si za to, ze nejsi pozorny ctenar meho logu
https://forum.ronnie.cz/post947259.html?highlight=ozehl#947259 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Tracey:Např. já  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
18/5
1. kliky s nohama nahore
20
20
20
20
20
2. power clean
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
-dnes v planu 5ky, prvni serie tezka jak prase, nebyla dynamika a totalne nadoraz, druha serie jeste horsi, tam jsem to tahal jaksi moc pred telem a malem jsem hodil drzku, navic posledni opakovani mensi zasek nekde v polovine deltoidniho svalu tzn. kousicek pred koncem, nebo spis to bylo jen takove zpomaleni, ale dotahl jsem to. Tyhle 2 serie me docela znervoznely a vazne jsem zacal uvazovat,ze se na to dnes vy*eru, ale dal jsem sanci jeste treti serii. Asi jsem se na to zacal vice soustredit, coz tenhle cvik vyzaduje vic nez jakykoliv jiny a najednou to litalo jak hovno a pocitove kazda dalsi serie lehci a lehci a s mnohem vetsi dynamikou, coz je tady klicove. I kdyz do 6. op. bych si netroufl asi nikde. Tenhle cvik je fakt strasny psycho na palicu, ale je super.
3. power clean & push press
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
71kg x 5
71kg x 5
71kg x 5
72kg x 5
72kg x 5
72kg x 5
-PR, prvni dve 70ky opet tezke, pak najednou prisla technika, vice to slo ze stredu tela a z nohou samozrejme s velkym respektem ke kolenu, coz me tu omezuje hodne a take jsem se vice soustredil na lokty, aby sly dopredu, coz strasne pomaha a pocitove to pekne zleklo, takze jsem pridal nejprve kilo. Nejakou malilililililinkou rezervu jsem tam citil, takze jsem jeste kilo prihodil a uz to bylo hodne na doraz. Posledni opakovani 9. serie jsem sel vice z nohou a silene me pichlo v koleni no ale nastesti asi nic vazneho, i kdyz kdyz jsem si loni urval meniskus, take jsem to nezpozoroval :D Kazdopadne spokojenost, tenhle cvik me ted hodne bavi.
4. SS: kliky + mrtvy tah
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
20 + 130kg x 6
-vcera jsem si dotahl nejake zavazi, vic jak 20kg se mne nest nechtelo, i to mne stacilo :), takze dnes jsem to mohl konecne poradne osolit. Silove to nebylo nejtezsi, i kdyz s touhle vahou a tomhle pro me silenym rozsahu pohybu a jeste bez odrazu nebo polozeni cinky to byl nezvyk, ale zase jsem porad drzel napeti snad ve vsech svalech tela a krasne jsem je citil. Jen nevim, co ta osa, jestli tuhle vahu vydrzi. Ona je pevna dost, kdysi jsem s ni drepoval i 170kg, ale u drepu je to myslim zase neco jineho, protoze tam mam stred osy polozeny na ramenou, takze je mensi pravdepodobnost, ze se zlomi (opravte me, pokud se mylim, fyzika neni ma silna stranka :) ). Asi si na ty tezke tahy budu preci jen chodit obcas do fitka.
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1337353132_1.jpg
(nevi nekdo, jak spravit ty parkety? az to zjisti jista osoba, tak nejdriv leti oknem cinka a pak ja  )
5. push press
60kg x 10
65kg x 6
67kg x 5
70kg x 5,5,5
60kg x 12
-tohle jsem dnes chtel dat opravdu jen lehce, protoze ramena i stred tela uz dostaly peknou sodu, ale po prvni 10tce, i kdyz byla na krev me to zlakalo pridat, zkusil jsem tedy 65 a taky celkem dobry, takze jsem jeste pridal 67, tezke ale zvladnutelne, takze jsem si rekl, ze se s tim nebudu srat a dal jsem tam rovnou 70kg, co to udela. Vsechny 3 sice na doraz, ale vse jsem dal a pekne locknul, ta 3. byla asi pocitove nejlehci. 3x5x70kg je PR. Pak jsem jeste zkusil max op. s 60kg a 12x, coz je take PR. Kdyby nebylo pos*anyho kolena, tak bych se tady brzo dostal na vahy jako kdysi pred lete, ale tady uz asi bude brzy strop.
6. SS: kliky + pritahy VC podhmatem
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
20 + 80kg x 10
-jak kliky tak pritahy sedly vyborne
7. SS: bicepsovy zdvih VC + bicepsovy zdvih JR kladivo
50kg x 8 + 12kg/12kg x 15 (l-p)
-ne ze by me bavilo cvicit ruce, ale ten pumping neni k zahozeni, skoda ze to nezustane :)
8. SS: francouzsky tlak ve stoje + extenze JR
42kg x 10 + 22kg x 15
42kg x 10 + 22kg x 15
42kg x 10 + 22kg x 15
42kg x 10 + 22kg x 15
42kg x 10 + 22kg x 15
-po dlouhe dobe jsem pridal na FT, kdyz mam stazenej loket tak ho vubec necitim. Tech 42kg uz je hodne, zvlast v SS, vse na krev, ale ok
9. kolo 40 minut (29,82km, 40 minut na max zatez)
 cely trenink byl masakr, tohle bylo jeste asi tak 150x horsi co se tyka energie, kterou jsem do toho musel dat.
-vynikajci trenink. Ted mne to moc nevychazi casove navic je pekne pocasi, takze asi budou 3 dny volna od cinek. Dalsi trenink tedy typuji tak zhruba v nedeli _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne pá květen 18, 2012 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
to je hodně old school ta činka _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | to je hodně old school ta činka |
Jo jo ale je super. Je to celkem tenka ale tezka a pevna (asi ocelova nebo co ja vim) tyc, co jsem kdysi nasel na zahrade a uz jsem s ni doma cvicil pred nekolika lety. A jak rikam, v pohode jsem s ni drepoval i 170kg. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Počkej, ve starým logu jsem dohledal jen dřepy se 140 v nějakých menších sériích :P
Ty brněnský R9!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Parkety utáhnout, přebrousit, vytmelit a přelakovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Parkety utáhnout, přebrousit, vytmelit a přelakovat. |
A hovno, ted me napadlo dat tam koberec a hotovo. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
To jseš u někoho v nájmu předpokládám. Být majitel ,tak ti dám zaplatit novou podlahu při odchodu. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | To jseš u někoho v nájmu předpokládám. Být majitel ,tak ti dám zaplatit novou podlahu při odchodu. |
V podnajmu sice tak uplne nejsem, protoze byt je nas, ale to neznamena, ze to nebudu calovat, s tim pocitam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
Ještě se pochlub, jak jsi je mohl tak brutálně poškrábat :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Drapere, tak to poskrabej casem vsude rovnomerne a bude to vypadat jako novy parkety, akorat s jinym odstinem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|