Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ženský v přechodu prej mívají návaly tepla...
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haha

Ja jsem ve sve fetacke kariere zazil uz vsechny mozne stavy, ale takovy brutalni naval horka prakticky behem par sekund jeste ne, dokonce jsem se otocil, jestli mne fakt nehori za prdeli :) A nerikam, ze to bylo neprijemne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celej prostor evakuovanej, jen Draper si drtí poslední minutu na rotopedu
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Celej prostor evakuovanej, jen Draper si drtí poslední minutu na rotopedu

Ja uz to psal mockrat, kdyz jedu, tak jsem tu hodinu nastavenej na uplne jinej mode, jsem v jakemsi tranzu, mozek mam vyplej, probihaji jen takove nesouvisle a nesmyslne myslenkove pochody a soustredim se jen na to, abych drzel tempo, protoze kdybych zacal na neco myslet, okamzite bych zpomaloval :D Proto bych se u toho nemohl divat na televizi nebo poslouchat hudbu, jak nekteri delaji, to by me vylozene rusilo a ovlivnovalo vykon :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ja uz to psal mockrat, kdyz jedu, tak jsem tu hodinu nastavenej na uplne jinej mode, jsem v jakemsi tranzu, mozek mam vyplej, probihaji jen takove nesouvisle a nesmyslne myslenkove pochody a soustredim se jen na to, abych drzel tempo, protoze kdybych zacal na neco myslet, okamzite bych zpomaloval :D Proto bych se u toho nemohl divat na televizi nebo poslouchat hudbu, jak nekteri delaji, to by me vylozene rusilo a ovlivnovalo vykon :)

U Drapera se nedivim nicemu, nema metabolismus normanliho člověka, dovolený u černobylu dělají zázraky no
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
15/5 AEROBKA

dnes opet na 600mg + kafe a uplne neco jineho

!!!! kristova noho 600mg plus kafe??? divim se že to ustojíš čoveče xD

to máš kofeinovy kapsle a žereš je jak bombony? :)

slyšel si někdy o superwasp (yellow devils, včely) :D to je nástřel :D

si rovnou sežen čistej kofein a prdni to do žíly jako s takovou xD kdosi prej prežil gram :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

!!!! kristova noho 600mg plus kafe??? divim se že to ustojíš čoveče xD

to máš kofeinovy kapsle a žereš je jak bombony? :)

Jojo uz jsem snizil na 600mg Nedavam to ale naraz, rano kafe, cca za hodinu a pul 2 kofeinovky a pak asi za 45 minut (tesne pred treninkem nebo az v prubehu treninku) dalsi. Tohle ale jen u aerobky.
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Jojo uz jsem snizil na 600mg Nedavam to ale naraz, rano kafe, cca za hodinu a pul 2 kofeinovky a pak asi za 45 minut (tesne pred treninkem nebo az v prubehu treninku) dalsi. Tohle ale jen u aerobky.

hmm tak ja si daval taky dost paradni predtreninkove nastrely driv ale tedka nic skoro jenom si dam treba monstera energy drink jednoho před...to mam rad to možu :D...jeste si davam par veciček na lepši trenink, na klouby, na bolest nekdy a jeste na vytrvalost taky ale jiné a docela to pomáhá takže budu hajzl a nikomu to neřeknu :D:D:D a nekdy kdyz nezapomenu a chce se mi ten hnus pit tak dam creatin :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Greeg

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

polykáš ty tablety celý nebo si je drtíš na prášek ? já pokud si je nerozemelu tak můžu spolknout třeba 3 a skoro nic necejtim ( 600 mg)

Ještě trochu mimo, nechceš sem hodit nějaký krátký video toho sebedestruktivního tempa na rotopedu ? Hrozně by mě zajímalo jak to vypadá když někdo hrne na plnou zátěž 46 km za hodinu
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasny, sice jsem magor, ale ne zase takovej, abych tohle vystavoval nekde na netu. To bych nedelal ani v posilovne

Jinak kofeinovky nedrtim, kapsle ucinkuji vyborne. Kdovi co mas za smejdy :)
Bombay

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mě celkem zajímá, Drapere, nemáš strach, že z těch nakopávačů už máš toleranci?
Respektive jinak, hodně často tu píšeš, kolik a čeho si před trenálem šleháš. Kdyby jsi si to nedal, měl by jsi vůbec na to, aby jsi "Draperův mimozenský trenál" zvládnul? Že v podstatě ty nakopávače šidí trenál?
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted uz delsi dobu davam jen kofeinovky a jen pred aerobkou, pred normalnim treninkem jen tak symbolicky 1 tbl a nebo nic.
Kdyz nedam pred kardiem, je to znat, viz. treba vcera. Kdyz jsem pred par mesici frcel na jinych spalovacich a pak jsem vysadil, dost rapidne jsem se zhorsoval. Nebyl jsem to proste schopnej vyhnat do takove intenzity a pokud ano, nevydrzel jsem to dlouho.
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/5

1. kliky s nohama nahore
20
20
20
20
20

2. power clean
80kg x 5
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
85kg x 3
-chtel jsem dat opet 5ky s 80kg, ale tohle je preci jen silovy cvik, tak jsem nakonec pridal. Prvni 2 serie nic moc, 3.-7. nejlepsi, posledni 3 uz hodne nadoraz a s respektem. U zadne serie bych si asi do 4. op netroufl, i tak z toho mam ale vyborny pocit.

3. power clean & push press
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
70kg x 5
75kg x 3
75kg x 3
75kg x 3
75kg x 3
75kg x 3
-take jsem chtel dat jen5x5, jelikoz ale 4. a 5. serie nejak podezrele zlehkly a bylo tam neco jako naznak dynamiky, tak jsem 5kg pridal. Sice hodne nadoraz a loket se moc privetive netvaril, ale sedlo to naprosto luxusne

4. mrtvy tah
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
100kg x 15
-puvodni plan byl dnes mrtvolu nejet vubec, coz ovsem nejak selhalo, nasleduji plan byl tedy alespon 5 serii MT s JR, ovsem plany jsou od toho, aby se nedodrzovaly , takze se z toho nakonec vyklubalo tohle. Ze bych si to ale chtel v nejblizsi dobe zopakovat se rict neda :)

5. floor press s JR
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
27kg/27kg x 10
-tohle bylo celkem lehke, mohl jsem neco malo pridat, ale po tech mrtvolach jsem byl tak rad, ze lezim na te zemi, ze se mne fakt nechtelo zvedat, takze jsem to odjel alespon pekne v tempu, coz uz tak lehke nebylo a citil jsem z toho kozy vyborne.

6. SS: kliky + pritahy JR
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)
20 + 37kg x 10 (l-p)

7. SS: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg/10kg x 12 + 10kg/10kg x 12 (l-p)
-dlouho jsem to nejel, ramena totalne na sracku

8. SS: bicepsovy zdvih JR + tricepsove kliky
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15
22kg/22kg x 8 (l-p) + 15

9. kolo 40 minut (29,90km, 40 minut na max zatez) (PR)

-nejak jsem se dnes nestacil moc vyspat, sel jsem spat skoro az rano a brzo jsem vstaval, citil jsem se jak hovno v zachode, ale i tak to byl paradni trenink, jen se mne to trochu vymklo kontrole a jel jsem toho podstatne vic nez jsem chtel. Priste se uz zase zklidnim, slibuji Jinak zitra nebo pozitri mne prijde dalsich par kg zavazi, tak alespon budu moct jet tezsi mrtvoly.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/5 AEROBKA

kolo 60 minut (44,60km, 60 minut na max zatez)

-uff Miluju ten pocit, kdy zacne ucinkovat kofein a buble mne v zilach krev :-)
Magumi

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2012 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neláká tě dát si pár dní přestávku, a pak se konečně pokusit přehoupnout přes 45 km?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: