|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | ...ale dietu bys tam pak nějakou poslat moh |
To by bylo asi jako kdyby ses šel opalovat v prosinci.....píčovina
Hlavně teda nevím jak to souvisí s tím videem, tam ani nic pořádně není vidět...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Já myslel, že ses vyžral do prasoformy jen kvůli nějakým závodům, a pak to třeba shodíš... Možná jsem to jen špatně pochopil.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Já myslel, že ses vyžral do prasoformy jen kvůli nějakým závodům, a pak to třeba shodíš... Možná jsem to jen špatně pochopil. |
No v podstatě máš pravdu, jen teda to "vyžrání" je momentálně max. 2kg, takže bych to moc jako vyžrání nenazýval.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
Já si prostě furt myslím, že dítě by 110 nebo kolik kilo mít nemělo, ať dřepne 250 nebo 50.
Zároveň si taky myslím, že milion kilo sádla ti dřep nezlepší, a pak že s touhle váhou a těmahle výkonama určitě máš i dost aktivní hmoty, takže by to aspoň trochu rýslý vypadalo hodně dobře.
Konstruktivní rejpání :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já si prostě furt myslím, že dítě by 110 nebo kolik kilo mít nemělo, ať dřepne 250 nebo 50.
Zároveň si taky myslím, že milion kilo sádla ti dřep nezlepší, a pak že s touhle váhou a těmahle výkonama určitě máš i dost aktivní hmoty, takže by to aspoň trochu rýslý vypadalo hodně dobře.
Konstruktivní rejpání :) |
No to dítě si vyprošuju Ale stejně to je jen tvůj, dost relativní, pohled na věc. kdyby jsi sám měl třeba 120kg, tak by ti to přišlo úplně normální.
Co se týče toho lepšího dřepu, tak určitě i ten tuk jistým způsobem pomůže k lepšímu výkonu (samožřejmě nepřímoůměrně svalům).
Ale ono to nesouvisí jen s přebytečním tukem...Kdybych teda chtěl shodit (čistě teoreticky) tak když pominu to, že cca co 2-3 měsíce budu mít závody, tak za tu dobu hubnutí by veškerá síla šla do hajzlu, nehledě na to, že bych pak vypadl z dresů, začínat pak zase v jiný velikosti.....ne.
Zkus (jestli tě to fakt tak zajímá) se podívat tady zpětně do mýho logu několikrát jsem sem dával fotky, log tady mám cca 2 roky, a podívej se na fotky když jsem začínal a na fotky co jsem dával cca před měsícem....ono i bez jakýkoliv diety, se to postupně lepší, třeba za ty 2 roky už celkem dost znatelně.
Až se třeba někdy dokurvím a nebudu moct pořádně zvedat, tak se můžu dát na kulturistiku, a třeba budu mít sixpack...ale dřív ne
A když už sem teda píšu....Dneska mi přišla reprezentační teplákovka, strefil jsem všechny velikosti naprosto dokonale (čehož jsem se bál) takže už můžu vyrazit do dánska
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
|
Ano, protoze pro siloveho atleta proste neni dulezitejsi vec nez jestli vypada dobre nebo ne Octope prestan trolit a radit lidem kteri, kdyz pouziju d2 prirovnani, jsou na lvlu 62 a ty na 5, a maji namackano uz jeden hlavni skill na 22 a ty nemas pristup ani do druhe urovne skill tree dekujeme, odejdete
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
A teď tu klingonštinu přelož do češtiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
Dnešní trénink byl strašně důležitej. Konečně jsem pochopil, co na mrtvole přivodilo stagnaci, už vím jak ji zase posunout. Teď to půjde. Dost jsem změnil nástup k čince (tím pádem i techniku) a poprvý v životě jsem měl snad dotahy lehčí, než odlepit od země. |
Jak jsi na to přišel a co jsi změnil? Ptám se, abych věděl, jak vypozorovat, v čem jsou moje vlastní slabiny a jak je zlepšit.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | grogy napsal: |
Dnešní trénink byl strašně důležitej. Konečně jsem pochopil, co na mrtvole přivodilo stagnaci, už vím jak ji zase posunout. Teď to půjde. Dost jsem změnil nástup k čince (tím pádem i techniku) a poprvý v životě jsem měl snad dotahy lehčí, než odlepit od země. |
Jak jsi na to přišel a co jsi změnil? Ptám se, abych věděl, jak vypozorovat, v čem jsou moje vlastní slabiny a jak je zlepšit. |
No já jsem to věděl už i dřív, kde v technice mám rezervu, jenom tenhle trénink jsem konečně pochopil, jak se musím k čince složit, abych se tam pěkně dostal...konkrétně mi jde o zapojení nohou, vždycky jsem tahal hlavně zádama protože jsem se tam přes dres prostě neposkládal, ale teď už vím jak, takže můžu využít i větší potencionál z nohou
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x20
5x75
3x125
3x145
3x155
Dres
0x225 (bez hloubky)
0 (2op.)x245 (bez hloubky)
1x265 (na ME nic moc, jinak dobrý)
1x275 PR (trošku mělčí, tak na oblast)
1x280 PR (malinko do hloubky chybělo (ale dle přísnýho porotce) zas tak strašný to nebylo)
Benč
5x20
5x55
5x75
3x85
1x95
Dres
0x130 (nepoloženo)
1x135
1x145
0x150 (nedotlačeno)
0x150 (vychýleno z dráhy, málem mi to rozbilo držku)
GHR
5xJá
5xJá
5xJá
5xJá
5xJá
Z dřepů mám docela radost, sice kila navíc jsou v dresu fest znát, ale jinak to šlo dobře. 280 už bylo sice docela vyrvaný, ale bandáže jsem neměl nijak extra utáhlý (vázal jsem sám) takže ještě s určitou malou rezervou....spíš mi větší problém dělá přebrání činky, a srovnání se, s touhle váhou už to není tak snadný...
Benč byl posranej. Nějak mi nesedl dres, nevím, každopádně nejdřív to nešlo položit, potom to zase nešlo dotlačit....stálo to za hovno...
Nicméně, už jsem tak nějak vymyslel základy, viděl bych to na dřep 265, benč 140 a mrtvola (uvidíme podle středy) cca 260. když se zadaří, tak už by z toho mohly vyjít nějaký rozumný čísla.
Ještě teda musím napsat jednu důležitou věc, slíbil jsem to, bez toho by to tady ani nemohlo být. Dneska mě na dřepu jistil nejsilnější člověk (a tím nemyslím sebe, jenom pro přesnost ), všemi obávaný, Raptormira takže mu tímto veřejně děkuji že byl tak hrozně hodnej, a měl jsem tu čest, nechat se od něj jistit na dřepech, Díky
Naposledy upravil grogy dne pá květen 18, 2012 10:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Snad ti tam padne 700 konečně! Ty dřepy vypadají parádně, pokud byla fakt dobrá hloubka. Jinak proč jsi třeba nezkusil víc pokusů, aby si věděl, že je ta hloubka dostatečná?
Raptorák o tobě psal taky v logu koukám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Snad ti tam padne 700 konečně! Ty dřepy vypadají parádně, pokud byla fakt dobrá hloubka. Jinak proč jsi třeba nezkusil víc pokusů, aby si věděl, že je ta hloubka dostatečná?
Raptorák o tobě psal taky v logu koukám :D |
Dík, já teda doufám v trošku víc, než 700, teď vlastně moje osobáky, jsou už 710. hloubka, je jak jsem psal, těch 280 už fakt bylo trošku ošizených, ale v síle to nebylo, kdybych jel ještě o 3 cm níž, tak to taky vytlačím...
Víc jsem už jít nechtěl, těch 5 nebo kolik serií mi už docela stačilo...ale ta nejhezčí serie, 265, ta byla fakt hluboká dost, takže myslím že bych měl hloubku dát i potom (snad )
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Trénink
Ještě teda musím napsat jednu důležitou věc, slíbil jsem to, bez toho by to tady ani nemohlo být. Dneska mě na dřepu jistil nejsilnější člověk (a tím nemyslím sebe, jenom pro přesnost ), všemi obávaný, Raptormira takže mu tímto veřejně děkuji že byl tak hrozně hodnej, a měl jsem tu čest, nechat se od něj jistit na dřepech, Díky |
no proto
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | Trénink
Ještě teda musím napsat jednu důležitou věc, slíbil jsem to, bez toho by to tady ani nemohlo být. Dneska mě na dřepu jistil nejsilnější člověk (a tím nemyslím sebe, jenom pro přesnost ), všemi obávaný, Raptormira takže mu tímto veřejně děkuji že byl tak hrozně hodnej, a měl jsem tu čest, nechat se od něj jistit na dřepech, Díky |
no proto |
Nějak takhle jsi to myslel? jestli to není to co sis představoval, tak řekni, předěláme
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | A teď tu klingonštinu přelož do češtiny. |
že když má člověk 90kg bláta na sobě a dřepne 1x120kg neměl by radit člověku, jež se připravuje na ME v sil. trojboji _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|