Tak jsem se vcera neudrzel a dojel do druheho aktu. D3 je total EPIC! Animacky, stylova grafika, prostredi, moby, HUDBA, atmosfera... neuveritelny, beta byla fakt hovno proti tomu :)
Sakra já chci vyzkoušet jestli mi to pošlape...Kdo mi dá ten klíč?:D
Edit: Poslal jsem ti ho do PM.
_________________ There is no real life there is only AFK time
Nejak nemuzu pochopit, co na tenhle vecech vidite. Abych me nekdo donutil timhle ztracet cas, tak by me to musel sakra dobre platit od hodiny
Ale chapu, kazdy mame jine preference, takze se vam tu do toho nebudu s*at.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
V mým případě je to spíš nostalgie ze "starejch pařanskejch let," a hlavně se mi líbí ten příběh a cinematics od Blizzardu. Bohužel stejně není moc času hrát. Já zas nechápu jak někdo může ztrácet čas aerobkou :-))
_________________ There is no real life there is only AFK time
Já zas nechápu jak někdo může ztrácet čas aerobkou :-))
Pekne jsem nahral na smec, presne tohle jsem cekal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Je to tak no, hold D2 je legenda a i kdyz uz par let hry vpodstate vubec nehraju, tak me k nim D3 zase pekne vratilo :) A je to jen o tech prioritach, jestli si dam 4 hodinovy trenink nebo budu trenovat hodku a pul a zbytek proparim, to uz je kazdyho vec. Dokud zvladam osobni zivot, skolu (praci), tak bude mit D3 na me policce vzdycky misto .
A kdyz jsme u toho, jedno video ktere se tu sakra hodi:
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
posledni co jsem poradne hral online byl travian, je to 3 roky zpatky. s nasi alianci jsem vyhral S1 a na konci jsem skoncil na celkovem 6 miste ve defensive. (Nevlastnil jsem div sveta :D :D )
A Diablo 3 je jedina hra u ktere bych uvazoval o tom ze zacnu opet hrat
Musím se přiznat, že Diablo taky jde dost mimo mě
I když zase třeba doteď hraju původního Dungeon Mastera, což pro změnu přijde divný ostatním Pokud si na to někdo vzpomíná a má rád RPG, kupte si ubohých 15 doláčů Legend of Grimlock. Je to hodně podobný, jen verze 2012 :)
Grimrock mám na disku, možno niekedy, ale diabla sa už fakt neviem dočkať.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Age of Dragons: Origins. druhý nejlepší RPG, co jsem kdy hrál (po Planescapu), nepočítaje teda mmorpg a akční věci typu diabla. jak jsem to dohrál, okamžřitě jsem to musel rozjet znovu za novou postavu..skvělej svět, výborná interakce postav, výborný herní systém, obstojný hlavní příběh. doporučuju!
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Age of Dragons: Origins. druhý nejlepší RPG, co jsem kdy hrál (po Planescapu), nepočítaje teda mmorpg a akční věci typu diabla. jak jsem to dohrál, okamžřitě jsem to musel rozjet znovu za novou postavu..skvělej svět, výborná interakce postav, výborný herní systém, obstojný hlavní příběh. doporučuju!
bohuzel 2 uz neni tak dobra, i kdyz porad nadprumerna..no a Planescape uz nikdy nic neprekona
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru