|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
Už se tahuje...jestli to poběží máš to u mě:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Taky bych zapařil, ale namám ani den dovolené _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že to poběží, co jsem se díval na požadavky tak nejsou tak krvavé. Taky momentálně sháním někoho kdo by mi mohl poslat klíc at to zkusím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Obel jsem kuli tomu vcera snad 7 kramu lol... vsude vyprodano a rezervovano dopredu.... fakt manie..... Jinak D3 je supr :)))) Jen zatim nemuzu prijit na chut zadny jiny postave nez Barbara... ale tak uvidime... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Otravoval jsem kuli tomu vcera snad v 7mi kramech lol... vsude vyprodano a rezervovano dopredu.... fakt manie..... Jinak D3 je supr :)))) Jen zatim nemuzu prijit na chut zadny jiny postave nez Barbara... ale tak uvidime... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Já to chci taky zkusit, bude někdo tak hodnej? :)
btw: i když pochybuji, že to rozjedu, ale chtěl bych to zkusit. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
takže na 41 procentech chyba instalace...si dělaj prdel _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Mno asi patris do toho 1% kterym to blbne :D Kazdopadne to nastartuj znovu, a ten downloader spust jako administrator do stejne slozky, melo by to navazat. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
ACT 1 dokončen. Zatím to je poměrně lehký a barbar je vážně killing tank :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tyrael napsal: | | Já zas nechápu jak někdo může ztrácet čas aerobkou :-)) |
Pekne jsem nahral na smec, presne tohle jsem cekal |
Haha, dobře tě dostal
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Jen takový detail, když si nastavíte na bnetu adresu v USA (zip 90210 samozřejmě :)), tak by mělo jít koupit Diablo 3 za dolary. Krabicovky jsou v ČR momentálně vyprodané, tak kdyby někdo spěchal _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so květen 19, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
Tak jsem po velkém boji spustil....Jde to asi tak 1-5FPS...škoda:/ _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 19, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tak jsem po velkém boji spustil....Jde to asi tak 1-5FPS...škoda:/ |
Trochu si vyčisti systém (použij nějakou utilitu, např tuneup utilities), zmenši detaily, vypni antivir, když to budeš hrát atd atd, zas takovej slabej stroj nemáš, aby to jelo takhle myslím _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|