|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Už od pondělí jsem zase nemocnej, tentokrát je to škrábání v krku, teplota, velký bolesti hlavy, bolest břicha, mno prostě paráda. Nejhorší z toho je asi naprostá nechuť cokoliv sníst. Skoro se mi zvedá z každýho sousta kufr.
Dneska ráno to bylo trochu lepší, a protože jsem musel jet do posilky na tělocvik pro zápočet, tak jsem zkusil jen lehce cvičit asi půl hodinky. Síla naprosto žádná a teď večer se zase cítim bídně, tak jsem si musel vzít prášky. Nemoc mi přišla trochu dřív, než jsem čekal, ale co se dá dělat, aspoň mam víc času na diplomku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 12:07 am Předmět: |
|
|
Po dvou týdnech nemoci se vůbec nic nezlepšilo, spíš naopak. Pravděpodobně je to angína. Dneska jdu k doktorovi, řekl bych že dostanu antibiotika a další věci. K jídlu zvládam sníst tak dvě jídla o velikosti oběda denně a to je ještě musim rozkouskovat tak na 3 části a jíst to postupně po x hodinách. Ráno jsem i zvracel, ale stejně nebylo co.
Udělal jsem si přibližnej přehled z tohodle logu, jak často jsem nemocnej:
DATUM/ DOBA nemoci (přibližný začátek nebo rozsah nemoci)
únor 2011 - 3 týdny
březen - 3 dny (30.)
květen - týden (15.)
listopad - týden pořádně, zbytek lehce (11.-22)
prosinec - měsíc (1.- konec roku)
únor 2012 - týden (7.-14.)
duben - 2 týdny (1.-14.)
květen - už dva týdny a zhoršuje se...
Když se na to tak podívam, tak nemít posilovnu jako koníčka (baví mi), tak už bych to dávno vzdal. Zase jsem zhubnul minimálně už 2-3 kg a na těch se to nezastaví. Minimálně 5 kg půjde dolů než se z toho dostanu. A pak už posté zase všechno od začátku. Moje imunita sucks. Ale já se zase vrátim a budu bojovat dál. Tady se i vysvětluje, proč muj progres za ty léta nebyl v nějaký zázračný kvalitě. Prakticky jsem se nikdy nesnažil shazovat, protože to bohužel přišlo vždycky samo a o hodně.
Tentokrát se ale zeptam doktora, co s tou imunitou dělat, trpim dost na angíny, tak možná vyndání mandlí by mohlo pomoct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
To "vazna nemoc" v nadpisu logu je ironie nebo ne? :) Skoro jsem se lekl, protoze pod pojmem "vazna nemoc" si predstavuji trochu neco jineho nez je angina  , i kdyz angina je samozrejme neprijemna. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 6:19 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To "vazna nemoc" v nadpisu logu je ironie nebo ne? :) Skoro jsem se lekl, protoze pod pojmem "vazna nemoc" si predstavuji trochu neco jineho nez je angina , i kdyz angina je samozrejme neprijemna. |
Ironie to neni, pro tebe jsem to opravil (abych například neurážel lidi, co mají opravdu dlouhodobou závažnou nemoc), ale pro mě je vážná nemoc taková, která trvá delší období, po který nejsem schopnej prakticky jíst (při který značně hubnu). Tj taková, která mi vrací v progresu o měsíce... Díky bohu, že existuje svalová paměť, bez ní by to vůbec smysl začínat znova nemělo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 6:29 am Předmět: |
|
|
Ne v poho, kvuli me jsi to opravovat nemusel, ja jen kdyz jsem videl ten nadpis, tak jsem se celkem lekl a hned me napadly jine nemoci nez angina. Preji brzke uzdraveni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
Tak jsem byl u doktora. Opravdu je to angína, takže mi nasadil antibiotika, pak jox do krku (kterej vim že funguje dobře) a drill na cucání (kterej mi přijde, že nikdy nic nedělal). Tak snad to do tejdne zmizí.
Dohodli jsme se taky, že až si vyléčim ty mandle, tak si je necham odstranit, protože podle záznamů mam angínu tak 2x do roka. Taky začnu brát něco na podporu imunity, ale to se domluvíme až po operaci. Radši teď, kdy stejně nemam čas, zhubnu řekněme víc (protože po operaci určitě taky jíst nebudu moct pořádně), ale vyřešim si problémy do budoucna.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Dneska už to bylo tak špatný, že jsme museli na první pomoc. Tam mi nasadili pořádný antibiotika a né ty šolíchátka, co jsem dostával předtim, který vůbec nezabíraly. Teď se cítim výrazně líp. Každopádně jíst ještě pořád nemůžu, takže za dnešek sem do sebe dokázal dostat jen 3/4 malého talířku čočky, jeden banán, trochu polévky a puding. Včera to bylo ještě daleko horší, protože jsem do sebe ládoval tuňáka a k tomu housku asi hodinu a pak jsem to vyzvracel... Zejtra jdu znova na ambulanci pro druhou injekci, tak snad už to bude lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Držim palce ať si z toho brzo venku! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út květen 29, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
Tak po třech dnech se zjistilo, že antibiotika nezabíraj a že to teda asi nebude angína, ale mononukleóza. Tzn přísná dieta po dobu 6 měsíců a bez fyzický zátěže po minimálně 3 měsíce, ale spíš víc. Zase mi napíchali strašně věcí a už si mi tam chtěli i nechat. Jestli sem od zítra už nenapíšu, tak ležim tam. Každopádně horší nemoc jsem snad dostat ani nemohl... a v nejhorší dobu... před doděláváním diplomky, zkoušek, státnice, měl jsem jet na výlet do hor v offroadech, to asi kvůli tomu padne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Co ti na to říct, někdy se to hold vysere všechno najednou, tak snad ti jedině řeknu, vydrž, zase bude líp. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út květen 29, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
Držím palce ať se z toho co nejdřív dostaneš..
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út květen 29, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, sám jsem ji prodělal před necelým rokem. Forma je pořád o 6kg horší, ale zase má člověk možnost začít odznovu už se svými znalostmi. Hlavně se řiď výsledky jaterních testů. Záleží na tom jak rychle se ti spraví. Pak dodržovat tak měsíc přísnou dietu a dál už jen tak abys nejedl nic extrémně špatného;)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Zdarec, sám jsem ji prodělal před necelým rokem. Forma je pořád o 6kg horší, ale zase má člověk možnost začít odznovu už se svými znalostmi. Hlavně se řiď výsledky jaterních testů. Záleží na tom jak rychle se ti spraví. Pak dodržovat tak měsíc přísnou dietu a dál už jen tak abys nejedl nic extrémně špatného;) |
Jak rychle ses z toho dostal? Mno já to vidim, že se vrátim tak 4 roky zpátky, co se formy týče... Svalová paměť sice prej je, ale nikdy jsem si nebyl jistej, jestli funguje i třeba když necvičíš 6 měsíců a pak začneš zas.
Ještě mi zajímá, jak moc je to nakažlivý? Já na internetu četl, že moc neni i přes ten název, ale rodina se ptá už dneska a já se jich můžu zeptat nejdřív zejtra ráno, až tam zase půjdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|