|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Jak hovno si dnes pripadam, takze to bude ono. dik za objasneni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
je mi blbě a dal bych si smažák _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
Už mi odřekli 3-4 kámoši společnou cestu na západ USA, takže hledám parťáka, který byl jel. Už jsem z toho na nervy, sám je to na nic.
Bylo by to někdy ke konci prázdnin, cca 2-3 týdny, okolí Kalifornie, cestování autem, poznávání, užívání si, fastfoody, národní parky atd. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Už mi odřekli 3-4 kámoši společnou cestu na západ USA, takže hledám parťáka, který byl jel. Už jsem z toho na nervy, sám je to na nic.
Bylo by to někdy ke konci prázdnin, cca 2-3 týdny, okolí Kalifornie, cestování autem, poznávání, užívání si, fastfoody, národní parky atd. |
kdyz udelas pizzu na cestu, tak jedu _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:31 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Už mi odřekli 3-4 kámoši společnou cestu na západ USA, takže hledám parťáka, který byl jel. Už jsem z toho na nervy, sám je to na nic.
Bylo by to někdy ke konci prázdnin, cca 2-3 týdny, okolí Kalifornie, cestování autem, poznávání, užívání si, fastfoody, národní parky atd. |
Jen tak na blind po Americe, to byl vzdy muj sen _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:17 am Předmět: |
|
|
ja bych klidne jel, ale ideal je tak 3-4 tydny si myslim. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po květen 21, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
Nuda.
Jeď raději někam do jižní Asie. Je tam levněji, exotičtější jídlo (průjem zaručen ), větší zábava, MNOHEM exotičtější prostředí, ... .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
Dík, ale můj sen je Amerika. A nuda tam rozhodně nebude :-P. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Dík, ale můj sen je Amerika. A nuda tam rozhodně nebude :-P. |
Snad ne, pokud kolem sebe budeš mít pohodové lidi. Je tam všechno skutečně hodně daleko, tak se na to připrav.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
Pokud by jel do Kalifornie a chce tam na 2-3 týdny, tak ty zajímavý věci projede (Holywood, San Francisco, Yosemite (obejmout si sekvoj v CA je jeden z mejch životních snů =) ), Death Valley - pokud tam lidi v sprnu vůbec pouštějí, možná i nakouknout do Arizony a Nevady)... dop*dele, hned bych jel  ... každopádně když už, tak na dýl. Ale užij si to, snad někoho seženeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
Na kolik to cca vyjde? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Na kolik to cca vyjde? |
40 tisíc určitě, pokud zvládne letenku za 15 a auto bejvá 400/den
Naposledy upravil guruhonza dne po květen 21, 2012 10:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 21, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Na kolik to cca vyjde? |
cca kolem 50.
..jel bych na dýl, ale už nejsou peníze a prodraží se to. Už tak to je záhul na peněženku |
proč tam vůbec chceš jet jen na výlet a né to spojit třeba s měsícem práce?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|