Zaslal: so květen 12, 2012 3:39 pm Předmět: tuk na zadku
Zdarec, mám problém... přez zimu jsem docela přibral přez břicho a zadek...břicho už mám OK, jenže ta prdel pořád neklesá...docela hodně mě chytlo jezdění na bruslích díky tomu jsem si taky dal jakštakš do formy břicho, nevíte co je nejlepší na spálení tuku na zadku? nějaké cviky, popřípadě sport? třeba jestli jsou na to dřepy, nebo je to spíš na posílení svalů, atp.....díky...přikládám foto..omlouvám se za kvalitu je to foceno tabletem.. ale předem díky za rady! :) ..
právě se u těchto strojů bojím, že se mi naopak prdel zvětší tím jak se svaly posílí.. :/
práve proto jen polovicni opakovani
řešíte tu chujoviny..
tuk se nedá pálit lokálně, sice z tý nekvalitní fotky ve volnej kraťasech není skoro nic poznat, ale spíš vypadáš jako průměrnej neposilující nesportující neforemnej hubeňour.. přečti si tady sekci pro začátečníky, přečti si něco o stravě a za rok až nabereš aspoň 5 kilo, zlepšíš držení těla a dáš si do pořádku jídelníček,tak se přijď ptát, co dál
PS: ta panická obava,že ti z dřepů naroste prdel je bullshit a ta rada ohledně půlopakování je ještě větší nesmysl
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
promin, ale vypadas jak by te pustili z koncentraku a chces tvrdit ze mas na brise a zadku tolik tuku ze ti prekazi a musis se ho zbavit? A jeste se fotis ve volnych kratasech, kde clovek nepozna jestli mas vubec nejakou prdel..
Neres chujoviny a zacni zrat a poradne makat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru