|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: út květen 22, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: út květen 22, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Rostislaw napsal: | | Draper napsal: | Tak si nekdy dame zavod, kdo prezije vic kofeinu |
Tak to abys zacal trenovat. Samotny kofein si dy
avam pred spanim na klidne spani |
hmm, takove sebevedomi smrdi ilegalnima suplementama |
Ja myslel, ze cecko je volne prodejne
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út květen 22, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
To jeětě nevíš, že Draper spadl do kafe, když byl malej.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:55 am Předmět: |
|
|
Jako taky jsem kdysy nad ním uvažoval , recenze ma dobrý jak jsem se ruzně koukal , ale dle mýho se je tam až hodně nadsazena cena kvůli značky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
vsak je to jeden z najlacnejsich nakopavacov (aspon tu u nas) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po červen 11, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Takze s Assaultem nadobro koncim. 60g na me nema apsolutne zadny ucinek, krome nafoukleho bricha a pocitem plnosti, po kterym se nedalo ani poradne cvicit.
Nastesti obou pixli se ujala manzelka, takze neprijde nazmar.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po červen 11, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
Manzelka ho dava 30g s dvojtym turkem na TH 60kg. Minule, kdyz jela drepy se 100kg, tak rikala, ze citi takovy pecky do hlavy, ale jinak to snasi dobre
Samozrejme ho nebere porad.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: po září 17, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám otázku. Jak píší u toho složení 6g BCAA 5g kreatinu atd..tak je to myšleno na dávku 23g nebo té celé 46g odměrky??
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 17, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
pre mna takisto zbytocne vyhodene peniaze.ani dve full odmerky nepomahaju.
si dam radsej "smrtaka" kavu a funguje mi lepsie nez nejaky assault
ale priatelka si takisto pochvaluje
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: út září 18, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si koupil Assault s příchutí Zelený jablko, protože to je nejlépe hodnocená příchuť.
Důvod proč jsem si ho koupil je že chodim do školy a když sem vždy přišel ze školy, neměl jsem náladu a především ani sílu na to cvičit a když už tak jsem odcvičil maximálně třetinu normálního tréninku pak jsem se už válel na zemi.
Nyní tedy Assault používám jen když mám trénink v pracovních dnech ( Sobota- neděle a i pátek nepoužívám protože to se vždy na posilování strašně těšim takže jsem nadopován sám od sebe :D) Z pátky k Assaultu rozhodně na mě působí úžasně kromě toho že mám sílu tak mám i chut posilovat a psychika je hodně důležitá.
PS: dokonce mi zvedá náladu, že jí mám někdy tak super že si i při posilování zpívám :D :D
ROZHODNĚ DOPORUČUJI.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út září 18, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
To máš nějakou speciální šarži z holandská nebo z jamajky ne?
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: út září 18, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|