Stamina:
5 rounds:
2 x Bench @ 3RM (90kg), 5 x Curtis P (15kg JR), 10 x alligator pushups
Work Capacity: pás opět obsazen, takže veslo
Nicole:
AMRAP 20 minutes: 500 M veslování, max pull-ups (dokud se udržíš )
dal jsem 6kol a 150m vesla (shyby 12,10,8,8,5,5)
Durability:
3 rounds: 2 min Plank Hold, mohamedans
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
zatím moc ne, protože hrozně rád žeru
spíš bych rád šel trošku nahoru silově, lůj půjde dolů sám při tomhle výdeji (snad :). Každopádně jedu dva měsíce po tý pauze s mononukleozou, a lepší se to
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
myslel jsem si, že to bude lehčí, ale bylo to peklo. Místo PC, který byl včera, jsem dal DL (1,5BW) jako je to v originál CF Wodu Linda. Také jsem dnes začal Wendlera.
Warm Up:
3 rounds: max pull up, push-up and squats in one set (go to failure and record #, then move on to next ex. repeat 3x)
Shyby: 12,8,6
Kliky: 22,15,15
dřepy: 30,25,25
Strength /Stamina:
Wendler Front Squat (1Week)
5x45kg
5x55kg
8x60kg
3 bars of pain
10…9…8…7…1 reps of Bench Press (body weight), Dead Lift (1,5 body weight), Snatch (1/2 body weight)
Bench press šel, Dead Lift docela dost těžký, ke konci mi tuhly záda a trhy peklo, potil jsem se jak kráva..
čas tak 35minut..
Durability: 50 GHD back extensions, 50 GHD situps
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru