Guľa nebola nič moc, nohy nešli a potom som prepadával, tak som ani neočakával, že by disk nejako lepšie išiel. Nedržal som ho od minulého roku v ruke. Prvý pokus bol k 42m hranici, potom dva dlhšie hody ale prešľapy. Do finále som išiel ako prvý, a došla sa pozrieť Merrao, tak mi trošku poradila a posledným pokusom to tam padlo a cítil som ešte rezervu. Takže dneska obrovská spokojnosť a motivácia ešte ostať chvíľu u atletiky.
Tak jaký jsou po více než dvou týdnech pocity z CF?
Baví ma to celkom, dlane trošku protestujú a zo štvrtka mam krvavé mozole ale inak je to super. Teraz do 20.6 pôjdem viacej vzpieračských cvikov a cvikov na výbušnosť a skorej v tejto dimenzii by som sa chcel držať. Sem tam samozrejme aj nejakú vytrvalosť ale len zľahka.
EDIT: ešte dodatok, že hmotnosť ide hore. Centimetre v pase idú dole a stravu pritom nejako nedodržujem. Takže je to super.
Baví ma to celkom, dlane trošku protestujú a zo štvrtka mam krvavé mozole ale inak je to super. Teraz do 20.6 pôjdem viacej vzpieračských cvikov a cvikov na výbušnosť a skorej v tejto dimenzii by som sa chcel držať. Sem tam samozrejme aj nejakú vytrvalosť ale len zľahka.
EDIT: ešte dodatok, že hmotnosť ide hore. Centimetre v pase idú dole a stravu pritom nejako nedodržujem. Takže je to super.
Naprosto vim, o čem mluvíš, ruce mám rozbitý už 14 dní a až teď se to lepší
Super výsledky, jen tak dál....hodně štěstí do tréninku, určitě půjde všechno nahoru
Tak zajtra preteky, hádzať sa mi tento týždeň nepodarilo. Dneska je voľno trošku lebo mám preteky aj v nedeľu. Tak zajtra to bude rozcvičenie a v nedeľu osobáky :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru