|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: po květen 21, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | Tě prdel tak to je hodně velkej ranec to si asi jedinej koho znam kdo tahá klasikou a dává mu to tolik |
však to říkám, tak 1 z ....mnoha
tak já i z dřepu tahám fakt slušný číslo...jen benč klasicky zaostává
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
WildOrchid

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
vcera jsem konecne pozvedla 100kg :) (osobak v mrtvym tahu mam sice vetsi, ale tam jsem mela dres a tahala na siroko, tohle je pozved ve vzperacskych botach) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Dobrá myšlenka, odteď si můžu udělat osobák jak v MT tak v pozvedu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
muzes si udelat osobak v dresu a bez dresu, to je hlavni rozdil ;) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Přemístění + pushpress: 131x60kg, fff...hnus. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Zezačátku po 7op bez pauzy (to bylo pěkně hnusný), pak po 5op, pak po 3op. V kuse by to nedal snad nikdo, to je nemožný  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Zezačátku po 7op bez pauzy (to bylo pěkně hnusný), pak po 5op, pak po 3op. V kuse by to nedal snad nikdo, to je nemožný . |
Challenge accepted né, fakt, jaký byl čas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Frozz. napsal: | Zezačátku po 7op bez pauzy (to bylo pěkně hnusný), pak po 5op, pak po 3op. V kuse by to nedal snad nikdo, to je nemožný . |
Challenge accepted né, fakt, jaký byl čas? |
Nevím, jel jsem to s min. pauzama (jen jsem si na konci lehnul, vstal, udělal kolečko okolo činky a znova), prostě dokud jsem mohl. Pak už selhával úchop a na konci činka už při posledních opakovách padala z rukou, když jsem ji chtěl položit.
Zkus si to :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 25, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
S mojí tlakovou silou by to stálo za houbelec, když mám maxko 65.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so květen 26, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Dneska obrovsky osobák v hode diskom 47,24m. Zlepšenie skoro o tri metre a to som rok nedržal disk v ruke.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
Sakra to muselo být řevu, ...škoda že jsme tam už nebyli..
A předpokládám doufám, osobák ti zajistil první místo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Dneska obrovsky osobák v hode diskom 47,24m. Zlepšenie skoro o tri metre a to som rok nedržal disk v ruke. |
2 kilový? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|