Jste to, co jite

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jste to, co jite  Úvodní stránka -> Ostatní -> Jste to, co jite
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:29 pm    Předmět: Jste to, co jite Odpovědět s citátem

Co si myslite o tomto poradu a jak hodnotite praci pana Havlicka a doktorky Cajthamlove? Nikdy jsem na ten porad nekoukal, az ted jsem si zpetne pustil letosni dily a velmi se mne jejich prace a zpusob, kterym vedou lidi k hubnuti, libi.

Jinak nevi nekdo, kde se daji najit stare dily z lonska? V archivu iPrima uz nejsou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vittus

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikož se vracím po pauze (5 let) do posilky tak mi velice pomohl. Nebyl jsem teda obézní ale dobré rady občas padnou. Jen škoda, že nikde nejsou starší díly na netu. Nebo je neumím najít. Mohli by udělat nějaký kulťacký speciál něco jako do formy za 3 měsíce a ne o hubnutí ze 110 na 95. Jinak někteří účinkující klobouk dolů ale některý fakt idioti.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Líbí se mi to a sleduju pravidelně.
madball

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodnocení: Pokud sednu k televizi a zrovna to tam běží, tak se na to podívám, tzn. podle mě to patří k lepším pořadům, co v bedně jsou.
Na druhou stranu si z toho můžou vzít něco jen lidi, co se o stravu a pohyb nezajímají.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to reality show pro divaky a neverim, ze uplne vse, co tam lide rikaji, delaji a jak se chovaji jde z nich samotnych, ale ze to ma do jiste miry dany scenar tak, aby to bylo pro divaky zajimave (treba je to ale jen ma paranoia)

Nekteri lide jsou opravdu hloupi. Me casto strasne zarazi ta desinformovanost, co se tyka hubnuti, ktera u lidi panuje a to i presto, ze jsou to kolikrat dlouhodobi az chronicti dietari. Bohuzel za to muze internet a hlavne zenske casopisy.
grogy

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice to s tím přímo nesouvisí, ale docela mě to zaujalo a když tady to téma je...
Martin Šťastný (ten trenér z jste to co jíte) je závodící lifter, a při váze cca 80-90kg dokázal Dřepnout 260kg zabenčovat 190 a zatáhnout 290, což jsou úctyhodný váhy
Ale to jen tak bokem, když už se tady o tom bavíte...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martina Stastneho jsem zapomnel zminit, jeho profesionalni pristup ke klientum se mne take nesmirne libi.
madball

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď koukám na ty jeho výkony a docela mazec.
Podle TV bych ho na liftera určitě netipoval.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslel, že je to nějaký klasický fitnesák co neumí pořádně cvičit, ale když jsem si přečetl nějaké info o něm, docela mi klesla brada a změnil jsem na něj názor.
Reiben

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a uhádnete kdo je tohle ?

grogy

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Teď koukám na ty jeho výkony a docela mazec.
Podle TV bych ho na liftera určitě netipoval.

Mě by to taky nenapadlo, došlo mi to, až když jsem ho viděl v pořadu v teplákách co má česká reprezentace

"Vždyť je to jen bolest"

Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reiben - havlíček ;-)
Merrao

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper:
No některé věci jsou fakt šokující, na druhou stranu zajímavé.
Zaprvé, byl tam jednou chlap a ten pil cocacolu Zero. Ona se ho ptala proč, on že kvůli cukrům. Padlo tam, že prý sladidla nejsou takto moc dobrá, jelikož dávají mozku signál, že přijde sacharid do těla - kvůlu sladké chuti a zbytečně se tím zatěžuje mozek. Je to zajímavý.

Spíš to sleduje sestra,...já tyhle reality soutěže moc nemusím, jelikož to prostě zveličují, ale opravdu někdy vyloženě "čumim".
Nicméně u některých lidí ta dezinformovanost je celkem přirozená, až normální...ale pokud člověk trpí nějakou chorobou, měl by se o to začít zajímat.
grogy

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Draper:
No některé věci jsou fakt šokující, na druhou stranu zajímavé.
Zaprvé, byl tam jednou chlap a ten pil cocacolu Zero. Ona se ho ptala proč, on že kvůli cukrům. Padlo tam, že prý sladidla nejsou takto moc dobrá, jelikož dávají mozku signál, že přijde sacharid do těla - kvůlu sladké chuti a zbytečně se tím zatěžuje mozek. Je to zajímavý.

Spíš to sleduje sestra,...já tyhle reality soutěže moc nemusím, jelikož to prostě zveličují, ale opravdu někdy vyloženě "čumim".
Nicméně u některých lidí ta dezinformovanost je celkem přirozená, až normální...ale pokud člověk trpí nějakou chorobou, měl by se o to začít zajímat.

Taky jsem viděl a vůbec jsem nepochopil...a že to pití coly zero je snad prej i dobrej základ pro cukrovku to jsem fakt nepobral

"Vždyť je to jen bolest"

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 8:55 pm    Předmět: Re: Jste to, co jite Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jinak nevi nekdo, kde se daji najit stare dily z lonska? V archivu iPrima uz nejsou.

Bohužel jsou na netu jen týden kvůli nějaký licenční úmluvě nebo co... Docela blbý : ( Na některý díly bych se s radostí kouknul znova - třeba ten řezník co ukazoval, jak se dělá domácí šunka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jste to, co jite Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: