Ahoj, chtěl bych se zeptat o kolik se přibližně mohu zlepšit od začátku června do konce roku v tah/tlak/dřep. Jde o motivační sázku s kamarádem. Mám návrat do posilky přibližně po 5ti letech (na střední velice aktivně a na vejšce hodně špatný). Současná !přibližná! maxima jsou 110-75-95 (já vím směšné ). Info o mně na mém logu
Vittus LOG
Ahoj, chtěl bych se zeptat o kolik se přibližně mohu zlepšit od začátku června do konce roku v tah/tlak/dřep. Jde o motivační sázku s kamarádem. Mám návrat do posilky přibližně po 5ti letech (na střední velice aktivně a na vejšce hodně špatný). Současná !přibližná! maxima jsou 110-75-95 (já vím směšné ). Info o mně na mém logu
Vittus LOG
Je to strašně individuální a záleží na tom, kde jsi už před tím byl.
Řekněme, že pokud začínáš a před tím jsi na tom byl líp, tak bych neviděl problém třeba v 170 - 105 -140.
Ale klidně i mnohem víc nebo míň. :)
Takže stejnej názor, jak píše Guru.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Pokud ti jde o silu, tak tady bych kladl podstatne vetsi duraz na to jak budes cvicit ve srovnani s tim, kdyby ti slo pouze o postavu (strava k tomu samozrejme patri automaticky take).
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Pokud ti jde o silu, tak tady bych kladl podstatne vetsi duraz na to jak budes cvicit ve srovnani s tim, kdyby ti slo pouze o postavu (strava k tomu samozrejme patri automaticky take).
tak určitě postava...nechci moc nabírat zbytečně tuk. Díky čekal jsem podobné odpovědi, chápu je. Je mi jasné, že je to individuální. Dříve ty výkony nebyli extrémní přestal jsem cca v 18 a něco. Vím, vím že sem tehdy neměl problém s nabíráním. Jen třeba když plácnu ze součtu 280 na 380. Nechci aby to bylo lehký ale zase zároveň předem prohraná sázka taky není dobrá. Přeci jen je to už jen půl rok a něco. Ještě teda jedna věc. V říjnu potřebuji více běhat kvůli Velký kunratický. Takže tam asi dojde k menší stagnaci na měsíc a půl. Budu chodit tahat ale jen abych udržel výkony.
Dneska na MT 156kgx4 , pri vaze 78kg. Popravde receno sem cekal ze s tim ani nehnu, vzhledem k tomu jakej sem na mrtvej tah antitalent, ale tohle me docela potesilo
Sloťák, pěkně mě sereš, ale aspoň to už vypadalo těžce.
Paráda.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Sloty..neskutočné, v tvojom prípade môžeš byť fakt raz jeden z najlepších na svete.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru