|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LittleBaby21
|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Merrao napsal: | Draper:
No některé věci jsou fakt šokující, na druhou stranu zajímavé.
Zaprvé, byl tam jednou chlap a ten pil cocacolu Zero. Ona se ho ptala proč, on že kvůli cukrům. Padlo tam, že prý sladidla nejsou takto moc dobrá, jelikož dávají mozku signál, že přijde sacharid do těla - kvůlu sladké chuti a zbytečně se tím zatěžuje mozek. Je to zajímavý.
Spíš to sleduje sestra,...já tyhle reality soutěže moc nemusím, jelikož to prostě zveličují, ale opravdu někdy vyloženě "čumim".
Nicméně u některých lidí ta dezinformovanost je celkem přirozená, až normální...ale pokud člověk trpí nějakou chorobou, měl by se o to začít zajímat. |
Taky jsem viděl a vůbec jsem nepochopil...a že to pití coly zero je snad prej i dobrej základ pro cukrovku to jsem fakt nepobral |
Pritom tu colu popijime i v diete v priprave na zavody pokud je fakt na neco chut. Melou tam same sracky...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:04 pm Předmět: Re: Jste to, co jite |
|
|
| Octopuss napsal: | | Draper napsal: | | Jinak nevi nekdo, kde se daji najit stare dily z lonska? V archivu iPrima uz nejsou. |
Bohužel jsou na netu jen týden kvůli nějaký licenční úmluvě nebo co... Docela blbý : ( Na některý díly bych se s radostí kouknul znova - třeba ten řezník co ukazoval, jak se dělá domácí šunka |
Prdlajc jen tyden, vzdy je tam cela ta serie. Ted bezi 6. a vsech dosud odvysilanych 13 dilu z 6. rady jsou na netu.
http://play.iprima.cz/all/255250/2287 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
| LittleBaby21 napsal: |
. Melou tam same sracky...
|
No tak to zase neni pravda, ze tam melou same sracky, s 90% toho, co tam rikaji, se da souhlasit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| LittleBaby21 napsal: | | grogy napsal: | | Merrao napsal: | Draper:
Zaprvé, byl tam jednou chlap a ten pil cocacolu Zero. Ona se ho ptala proč, on že kvůli cukrům. Padlo tam, že prý sladidla nejsou takto moc dobrá, jelikož dávají mozku signál, že přijde sacharid do těla - kvůlu sladké chuti a zbytečně se tím zatěžuje mozek. Je to zajímavý.
Spíš to sleduje sestra,...já tyhle reality soutěže moc nemusím, jelikož to prostě zveličují, ale opravdu někdy vyloženě "čumim".
Nicméně u některých lidí ta dezinformovanost je celkem přirozená, až normální...ale pokud člověk trpí nějakou chorobou, měl by se o to začít zajímat. |
Taky jsem viděl a vůbec jsem nepochopil...a že to pití coly zero je snad prej i dobrej základ pro cukrovku to jsem fakt nepobral |
Pritom tu colu popijime i v diete v priprave na zavody pokud je fakt na neco chut. Melou tam same sracky... |
A to znamená, že to je snad zdravý, když to kultíci pijou v dietě? Nebo to, co všechno dělají kultíci je správný? Sundat slepecké brýle, prosím. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 26, 2012 9:28 pm Předmět: Re: Jste to, co jite |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | | Draper napsal: | | Jinak nevi nekdo, kde se daji najit stare dily z lonska? V archivu iPrima uz nejsou. |
Bohužel jsou na netu jen týden kvůli nějaký licenční úmluvě nebo co... Docela blbý : ( Na některý díly bych se s radostí kouknul znova - třeba ten řezník co ukazoval, jak se dělá domácí šunka |
Prdlajc jen tyden, vzdy je tam cela ta serie. Ted bezi 6. a vsech dosud odvysilanych 13 dilu z 6. rady jsou na netu.
http://play.iprima.cz/all/255250/2287 |
Hm, tak pak fakt nevím. Někdo tohle tvrdil právě při debatě o starších dílech a myslím, že jsem tuhle zmínku viděl i na stránkách Primy. Je taky možný, že s poslední sérií to změnili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
Mě to s těmi sladidly vs. mozková činnost přijde minimálně jako dobrá úvaha a téma pro diskuzi. Vzhledem k tomu, že lidské tělo je pořád záhadou, i když se o něm dost ví, tak si mslím, to nelze vyvrátit.
A jelikož například TĚLO ZAČÍNÁ PRODUKOVAT INZULIN jen co MYSLÍME na sacharidové jídlo...tak to nemožné asi nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Mě to s těmi sladidly vs. mozková činnost přijde minimálně jako dobrá úvaha a téma pro diskuzi. Vzhledem k tomu, že lidské tělo je pořád záhadou, i když se o něm dost ví, tak si mslím, to nelze vyvrátit.
A jelikož například TĚLO ZAČÍNÁ PRODUKOVAT INZULIN jen co MYSLÍME na sacharidové jídlo...tak to nemožné asi nebude. |
To jsou naprosto základní reflexy... Vidím něco, na co mám chuť, tak začnu slintat - tělo vyplavuje enzymy a připravuje se na trávení...
Co se týče sladké chuti, je to celkem logické... Jak dlouho existují (mimochodem aspartam v té "zdravé" kole je ultra srajda) umělá sladidla? Pár desítek let... a co bylo těch X tisíc let před tím? Jen sacharidy... Mozek si to prostě přebere po svém... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Draper:
To s těmi sladidly nebo žvýkačkou bez cukru, kterou taky zakazují to je ovšem naprostá blbost a je to zcestné! Jinak pro lidi co o stravě a zdravém způsobu života nic nevědí je to přínosný pořad. Osobně bych s některými postupy nesouhlasil, ale "v globále" je to použitelný pořad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 9:59 am Předmět: |
|
|
Kde to ta Cajthamová teda vzala? Přece si tam z prstu necucá nějaký nový teorie. I když co se divím, v dnešní době koluje i mezi lidma s odborností tuna fám a nesmyslů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
S tím inzulínem se mi to taky nezdá. Inzulín se vyplavuje přece na podnět zvýšení glykemie a ne na sladkou chuť?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
Podle nekterych studii zvysuji umela sladidla chut k jidlu. je uvadena opravdu i inzulinova reakce vyvolana jak reflexne tak napriklad i receptory pro sladke ve strevech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | S tím inzulínem se mi to taky nezdá. Inzulín se vyplavuje přece na podnět zvýšení glykemie a ne na sladkou chuť? |
No, 50% veškerého vyloučeného insulinu během 24 hodin se sekretuje kontinuálně nehledě na příjem potravy, tzv. bazální sekrece. Na těch zbylých 50% potom připadá hlavně ta zmíněná sekrece stimulovaná zvýšenou hladinou glukózy v krvi přes "glukózový senzor", ale modulace mohou údajně přijít i z CNS, takže možná na tom co říká Merrao něco bude. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Kde to ta Cajthamová teda vzala? Přece si tam z prstu necucá nějaký nový teorie. I když co se divím, v dnešní době koluje i mezi lidma s odborností tuna fám a nesmyslů. |
Ona má těch teorií fakt hodně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: Já netvrdím že to tak je, jen bych chtěla vědět, proč je to zcestné...
Ale v jedné knize jsem četla, že v podstatě jen propláchnutí pusy něčím sladkým či chutným stačí k "aktivaci" centrálního mozkového systému ...jenomže to tam psali v souvislosti se sportovním výkonem...
Ale když to vezmu z hlediska hubnutí?
Není nežádoucí v hubnutí "přebytečný" inzulin v krvi?
Já tu nechci nic tvrdit, jen diskutuji...
Takže se nezlobte, pokud říkám až takové kraviny, ale osobně si to nemyslím.
Přece jenom je to možná trochu dělání z komára velblouda, protože v reálné situaci si člověk nejspíš sacharidy dá i když si dá tu kolu...pokud ji nechlastá furt...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po květen 28, 2012 1:12 pm Předmět: |
|
|
Já se na to nemůžu koukat, protože se mi dělá blbě, když vidím jak se tam svlíkají ty mastodonti  Navíc stačí vidět jeden díl a potom už je to pořád to samé... takže nuda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|