Avengers 11/10 (viděno už 2x), Prcičky 9/10 (snad nejlepší díl:), temné stíny 5/10 (všechno dobrý bylo v trailerech...), bitevní loď 8/10 jako komedie:), brát vážně se to nedá,ale když na to člověk jde s tim že je to totálně ujetá hovadina tak to pobaví velmi.
Pondělí- kliky 217- 30 minut...pomalu a jistě to jde nahoru
Břicho a stabilizace s balonama, bosu, medicimbalama
úterý
Kliky 30 minut 220
středa
volno
čtvrtek
Bench
7x5x80kg
bear komplex
6x4x40kg
čelní dřepy
7x5x70kg
Mrtvola
7x5x120kg
Přítahy v předklonu
7x5x70kg
Kliky na bradlech a schyby v supersérii
5x5 +5x3
Kolo- 20 minut
Tak dneska mi ten bear komplex absolutně nesednul, akorát mě bolely lokty, zápěstí a ještě levý koleno:) Na každej cvik bych potřeboval jinou pozici rukou,nohou...takhle je z toho prasárna pro všechny.
Po tréninku hezky protejn a celá čokoláda...ať to roste:) A ted vybalit z krabice balony a kopii TRX a jde se plánovat cvičební jednotka na doma:D
Pondělí- volno...pacientů v práci kopa, ty individuály s nima když mám jenom celej den tak jsem totálně mrtvej, navíc učení na poslední zkoušku v životě:D
Úterý- poslední zkouška v životě a pak zbytek dne opět v práci...
Akorát tu koukám na to TRX a balony v rohu a ne...nechce se mi jsem tuhej
Za 3 týdny státnice...takže ted cvičení,cvičení,práce a možná se budu k tomu trochu učit:) Od včera jsem začal pořádně jíst a budu to sem snad psát abych to neporušoval... Nejradši bych jedl zeleninu a maso akorát:D
jak vypadal jídelníček dnes a včera zběžně zatím:
Snídaně- domácí ovesná kaše- osmahlý banán,vločky,mléko,med, 3 vejce
Přesně tak, to je to nejlepší, co může bejt. Maso hezky na grilu, k tomu nějakej sálat, dresink a něco na přikusování.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ne ale ta cast s cinkama dobry, fakt makas jak drak, na to jsem u tebe nebyl tak moc zvyklej :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaslal: so květen 26, 2012 11:07 am Předmět: TRENINK
čoveče mě budeš řiakt jak já netrénuju a sám máš větší objem tréninku jak já :D...jak se tak koukam :D já odjet v jednom treninku tolik cviků a sérií co ty tak sem mrtvej :D...ale tak vo vo vo vo tom to je :D
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru