|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Clovece, nekdo ti sebral hlavu
Rikas napumpovany, ale i skrz to pekny pokrok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po květen 28, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Ráno první hodinu proběhl tělocvik. Nejdřív nějaké rozběhání, dyn. strečink a pak skákání z místa do dálky na známku. Zbytek hodiny fotbálek.
Odpoledne trénink spodku doma.
Domácí šmrdling - spodek
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink:
Přední dřepy s jednoručkami 5x12 - 20kg+20kg JČ
Rumunské mrtvé tahy s jednoručkami 12,12,10,10 - 20kg+20kg JČ
Výpady s jednoručkami 3x15 (na každou nohu) - 9kg+9kg JČ
Výpony na 1 noze 3x15 (na každé noze)
Core:
Plank 2x30 sec.
Side plank 2x15 sec. (na každou stranu)
Mosty 2x20
Superman v leže střídavě 2x20 (na každou stranu)
Zvedání trupu v leže 2x20
Bird-dog (výdrž v pozici) 2x30 sec. (na každou stranu)
TIME: 70 MIN.
COOL DOWN
10 minut strečink
- dřepy šly dobře, ale strašně mi to unavilo core
- rumuny náročný, hlavně úchop mě omezoval celkem a nebyl jsem si na 100% jistý provedením
- výpady bolely
- výpony OK, pálení lýtek maximální
- u core jsem chcípal, ale OK
Jsem nějakej vycuclej dneska..Nebylo nějak moc energie. Zítra asi zatáhnu tělák a odpoledne vršek v posilce.
dnešní jídelák:
Snídaně: cca 100g. ovesných vloček + 500 ml polotučného mléka, skořice na dochucení, jablko
Svačina: odměrka proteinu WPC 80
Oběd: malá porce těstovin, kuřecí maso, 2 plátky 20% sýra, kukuřice
Svačina 1: cca 35g. mandlí
Svačina 2: cottage sýr bílý (150g.) + jahody
Recovery shake: 50g. WPC 80, 25 g. maltoxu
Večeře: ½ pytle rýže, kuřecí prso, zelenina
2. Večeře: tvaroh odtučněný (250 g.) _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 29, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska se trénink bohužel nekoná. Od rána bolesti v krku a od dopoledne jsem začal mít bolesti uzlin taky na krku. K tomu se pak přidala bolest hlavy a teď na večer i teplota. Jsem KO, takže nevím jak to teď bude. Dokud to nebude v pohodě tak musím dát volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: st květen 30, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Trochu bych přidal na těch bílkovinách. Neboj se pořádně si naložit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červen 06, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
zdravím,
tak už se citím OK a rád bych se pustil opět do tréninku, ale ještě asi týden musím brát antibiotika  a nevím jak s tím cvičením, jestli by bylo dobrý to mixovat, takže dám nejspíš volno a pak se do toho pustím pořádně. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
zdravím,
ještě dobírám antibiotika, takže počítám, že cca někdy za týden bych mohl cvičit. Do konce června je cílem se dát fyzicky dohromady. Strava bude klasika 6-7 jídel denně a více sachrů než jsem měl v období před nemocí. Potom od začátku prázdnin chci najet na renegade diet. Trénink už mám taky vymyšlenej sobě na míru. Víceméně to bude 4x týdně trénink + 2x týdně běh + ráno (ještě během půstu) 30-60 minut chůze na podporu regenerace a ztráty tuku. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
no jak čtu co jíš tak nechapu jak můžeš ještě cvičit a mít na to energii...přijde mi to jako hodně podhodnocený jidelnicek, ty už myslim nejsi začátečník ne? vyška vaha?
z tohodle vážně rosteš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Ty jídelníčky, co jsem v květnu postoval, tak to byl pokus o dietku.. když jsem jel objem, tak žrádla bylo mnohem víc (hlavně sachry).. Jinak váha cca 80 kg, výška 179 cm. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červen 15, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Takže nějaký novinky ze života... Matiku jsem uhrál na 4, takže třeťák mám zajištenej (yes  ). Ve středu jedu se školou na třídeňák. Jinak včera jsem dobral antibiotika, takže někdy za týden začnu zase s tréninkem. Hlavně se musím vrátit jakž takž do formy. O prázdninách najedu na RD a pořádný trénink a běh. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
Takže...
Dnes jsem se vrátil ze třídeňáku se školou. Celkem se dost chodilo, hrál se fotbálek, pinčes atd.. Jídlo celkem bída a dneska jsem to zakončil v BK double whooperem s hranolkama.
Od zítra začínám po necelém měsíci pauzy opět s tréninkem. Hlavní je nastolit pro tělo zase režim, dostatek pohybu a dobrou stravu. Později až budu opět tam kde jsem skončil, tak chci začít buď renegade diet nebo paleo diet. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červen 23, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
Dnes první trénink... Dal jsem jen takové šmrdlání, protože jsem slabej jak moucha. Jinak začínám zase pořádně žrát. Váha totiž spadla na nějakých 75 kg.
Domácí šmrdling - návrat po nemoci
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink:
Shyby nadhmatem (na futrech dveří) 5x3
Kliky na adaptérech 10,10,8,8
Výpady 4x15 - 5 kg medicinbal
Band pull aparts 15,15,10,10
Zkracovačky s nohama nahoře 3x15
+ 10 min. švihadlo
COOL DOWN
10 minut strečink
Zítra volno. Další trénink bude v pondělí a to bych už mohl dát i něco s činkama. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 8:02 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno nalačno 45 minut rychlé chůze . Ještě pro zajímavost přidávám včerejší jídelníček:
snídaně: omeleta (3 domácí vejce + hrst vloček), jablko
svačina: cca 350 g. jogurtu hollandia (bílý), vločky, hrst mandlí
recovery shake: 20 g. proteinu, 50 g. maltoxu
oběd: pytel rýže, hovězí steak (cca 200 g.)
svačina: 4 plátky celozrnného toustového chleba, 3 plátky sýru eidam 20%, banán
večeře: plechovka fazolí, 2 vejce jako volské oko, zelenina, kousek melounu _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červen 25, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Dopoledne jsem byl ve škole na přednášce o tom jaký to je být pilotem v ČSA. Celkem přehnaný jaký nároky se po těch lidech požadujou.
Jinak odpoledne trénink number two.
Domácí šmrdling - návrat po nemoci
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink:
Výrazy s JČ 3,3,3,3 - 26,26,21,21 kg
Shyby nadhmat (na futrech dveří) 5x3
Kliky na adaptérech 3x10
Goblet dřep s JČ 8,8,6,6 - 26 kg
Rotátory 3x12
Podsazování pánve 8,8,6,6
+ švihadlo
COOL DOWN
10 minut strečink
- výrazy jsem přepálil. Druhá sérka s 26 kg levou rukou byla na krev a poslední opak. jsem nedotlačil, takže jsem pak snížil a to už bylo OK.
- shyby dobrý
- kliky OK
- goblet dřepy celkem slušná makačka. Hlavně zabíračka na core, který už bylo z výrazů unavený.
- rotátory OK
- podsazování pánve jsme dělal dle videologu Ciza. Fakt brutálně u toho břicho zabírá, ale je to těžké jak cyp. Technika byla taková dost pofiderní.
Dneska dobrý trénink, ale mohl jsem si dát menší váhy hlavně, co se týče těch výrazů. Není ideální to po měsíci hned takto napálit.
Zítra volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út červen 26, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Plán na prázdniny:
PO:
Běh vytrvalostně
ÚT:
Mrtvý tah
Bulgarian split squat
Tlaky s jednoručkami na šikmé
Výpony na multipressu
Band pull aparts
Břicho
ST:
Sprtinty nebo HIIT
ČT:
Bench s jednoručkami
Přítahy velké činky k pasu
Leg press
Bicepsové zdvihy
Francouzský tlak
Rotátory
Břicho
PÁ:
Běh vytrvalostně
SO:
Výskoky na box
Výrazy s JČ
Shyby
Kliky na bradlech
Upažování v předklonu
Upažování na střední delty
Břicho
NE:
Volno
+ chci začít výzvu Chada Waterburyho, která trvá 60 dní. První den se udělá 1 shyb, 1 klik a 1 výpad. Každý den se přidává jedno opakování od každého cviku až do dne 60, kdy se udělá 60 opak. od každého.
Toto budu cvičit ráno před snídaní.
+ na podporu pálení tuku bych rád ráno chodil několikrát týdně na procházky (nalačno) 30-60 minut
Doufám, že to uregeneruju a budou konečně nějaký pořádný výsledky! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|