Pořádný nakopávač

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pořádný nakopávač  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pořádný nakopávač
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRAGMACHiNE: jeste me napadl Hyper fx, ten radim hned pod Assault, kterej je u me na prvnim miste.. a nebo aktualni novinka na nasem trhu
Maximize Intense od iFORCE by mohl bejt zajimavej, aspon co sem tak cetl nejaky US recenze
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Assault green apple bych doporučil já, ale největším nakopávačem bude vždycky vztek....
Poman

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Assault green apple bych doporučil já, ale největším nakopávačem bude vždycky vztek....
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ten SHOTGUN?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vé vé vé supplements revijůfs tečka kom. Tam si toho najdeš dost, pro a proti. Když chci něco nového zkusit tak tam mrknu a dozvíš se názory ostatních co to měli před tebou, jen to má pár nevýhod :

1. občas tam kecají ti co to prodávají
2. občas to berou lamy kteří píšou blbosti
3. občas je tam málo reviews na kvalitní posouzení

Ale jinak super.

Největší mentální nakopávač bude dneska stejně asi kofein. Sílu ti zvýší spousta doplňků, pump taky ale na mental focus to je kofein, synefrin, taurin, tyrosin, ženšen a geranium...
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

o kofeinu taky trochu premyslim, on je ostatne hlavni ucinnou latkou vetsiny nakopavacu vcetne redbullu,erectusu a podobnejch chemickejch lepidel..

ale jak je to se zavislosti? prvni tri tejdny to bude fungovat a pak uz ne a kdyz vysadim, tak budu pri treningu linej jak lemra?
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me kofein nakopava neskutecne. Uplne nesrovnatelne s kavou, tam uz davno necitim vubec nic. Samozrejme cim intenzivnejsi trenink tim vetsi ucinky. Davam ho jen pred aerobkou, vzdy na me chvili po zapoceti treninku prijde takovy zvlastni naval horka, jak kdyby me nekdo ozehl plamenometem a valim :) Mozna bych jeste doporucil v kombinaci se synephrinem.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já už jsem taky nějaký ty nakopávače/ NO vyzkoušel a zatim taky musím říct, že nejlepší byl čistý kofein v tabletách... Jinak Hemo rage byla síla, při 2,5 odměrkách jsem jel neskutečně, byl jsem jak nastřelenej, ale potom nic moc pocit, klepal jsem se atd., ty 2,5 odmerky fakt strop a to jsem si to dal jen jednou, jinak při normálním dávkování nic moc. Nitrix jsem měl kdysi dávno a vyhozený peníze. Assault mám teď a občas mi sedne, občas ne...skoro vždycky se po něm musím ještě před posilkou vyprázdnit, což vidím jako mínus, při zvýšeným dávkování (1,5 odmerky) spíše opačný účinek, studený pot a nechuť do treninku. Je pravda, že ale Assault nehorazne pumpuje (mám tu starsi verzi). Taky jsem jednou vyzkoušel Hell NO gell od Extrifitu a chuťově to radši nebudu hodnotit (humus), ale po dvou sáčcích to docela šlapalo, napumpovanost i energie dobrá. Z těch zakázaných jsem si dal jednou, dvakrát ECA stack a hrozný...asi jsem nebyl zvyklej-pri treninku studeny pot, klepal jsem se, po trreninku spatne od zaludku a zimnice. Už nikdy víc!
edit: HR jsem měl Ultra concentrate
YUD

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Me kofein nakopava neskutecne. Uplne nesrovnatelne s kavou, tam uz davno necitim vubec nic. Samozrejme cim intenzivnejsi trenink tim vetsi ucinky. Davam ho jen pred aerobkou, vzdy na me chvili po zapoceti treninku prijde takovy zvlastni naval horka, jak kdyby me nekdo ozehl plamenometem a valim :) Mozna bych jeste doporucil v kombinaci se synephrinem.

Souhlas. Kofein + Synefrin - asi nejlepší termo-stimulační kombo, jaký jsem zatím vyzkoušel. Navíc za pár kaček.
Davesix

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si pořídil Coffy Stimulant od Extrifitu a taky musím říct, že paráda :)
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pořádný nakopávač Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: