|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
FRAGMACHiNE: jeste me napadl Hyper fx, ten radim hned pod Assault, kterej je u me na prvnim miste.. a nebo aktualni novinka na nasem trhu
Maximize Intense od iFORCE by mohl bejt zajimavej, aspon co sem tak cetl nejaky US recenze _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
Assault green apple bych doporučil já, ale největším nakopávačem bude vždycky vztek.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Assault green apple bych doporučil já, ale největším nakopávačem bude vždycky vztek.... | _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
FRAGMACHiNE
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po květen 28, 2012 12:17 am Předmět: |
|
|
vé vé vé supplements revijůfs tečka kom. Tam si toho najdeš dost, pro a proti. Když chci něco nového zkusit tak tam mrknu a dozvíš se názory ostatních co to měli před tebou, jen to má pár nevýhod :
1. občas tam kecají ti co to prodávají
2. občas to berou lamy kteří píšou blbosti
3. občas je tam málo reviews na kvalitní posouzení
Ale jinak super.
Největší mentální nakopávač bude dneska stejně asi kofein. Sílu ti zvýší spousta doplňků, pump taky ale na mental focus to je kofein, synefrin, taurin, tyrosin, ženšen a geranium...
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: po květen 28, 2012 5:35 am Předmět: |
|
|
o kofeinu taky trochu premyslim, on je ostatne hlavni ucinnou latkou vetsiny nakopavacu vcetne redbullu,erectusu a podobnejch chemickejch lepidel..
ale jak je to se zavislosti? prvni tri tejdny to bude fungovat a pak uz ne a kdyz vysadim, tak budu pri treningu linej jak lemra? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 28, 2012 6:41 am Předmět: |
|
|
Me kofein nakopava neskutecne. Uplne nesrovnatelne s kavou, tam uz davno necitim vubec nic. Samozrejme cim intenzivnejsi trenink tim vetsi ucinky. Davam ho jen pred aerobkou, vzdy na me chvili po zapoceti treninku prijde takovy zvlastni naval horka, jak kdyby me nekdo ozehl plamenometem a valim :) Mozna bych jeste doporucil v kombinaci se synephrinem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
Tak já už jsem taky nějaký ty nakopávače/ NO vyzkoušel a zatim taky musím říct, že nejlepší byl čistý kofein v tabletách... Jinak Hemo rage byla síla, při 2,5 odměrkách jsem jel neskutečně, byl jsem jak nastřelenej, ale potom nic moc pocit, klepal jsem se atd., ty 2,5 odmerky fakt strop a to jsem si to dal jen jednou, jinak při normálním dávkování nic moc. Nitrix jsem měl kdysi dávno a vyhozený peníze. Assault mám teď a občas mi sedne, občas ne...skoro vždycky se po něm musím ještě před posilkou vyprázdnit, což vidím jako mínus, při zvýšeným dávkování (1,5 odmerky) spíše opačný účinek, studený pot a nechuť do treninku. Je pravda, že ale Assault nehorazne pumpuje (mám tu starsi verzi). Taky jsem jednou vyzkoušel Hell NO gell od Extrifitu a chuťově to radši nebudu hodnotit (humus), ale po dvou sáčcích to docela šlapalo, napumpovanost i energie dobrá. Z těch zakázaných jsem si dal jednou, dvakrát ECA stack a hrozný...asi jsem nebyl zvyklej-pri treninku studeny pot, klepal jsem se, po trreninku spatne od zaludku a zimnice. Už nikdy víc!
edit: HR jsem měl Ultra concentrate
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Me kofein nakopava neskutecne. Uplne nesrovnatelne s kavou, tam uz davno necitim vubec nic. Samozrejme cim intenzivnejsi trenink tim vetsi ucinky. Davam ho jen pred aerobkou, vzdy na me chvili po zapoceti treninku prijde takovy zvlastni naval horka, jak kdyby me nekdo ozehl plamenometem a valim :) Mozna bych jeste doporucil v kombinaci se synephrinem. |
Souhlas. Kofein + Synefrin - asi nejlepší termo-stimulační kombo, jaký jsem zatím vyzkoušel. Navíc za pár kaček.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po květen 28, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
Já si pořídil Coffy Stimulant od Extrifitu a taky musím říct, že paráda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|