trening-objemovka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trening-objemovka  Úvodní stránka -> Trénink -> trening-objemovka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirdano

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od oktíka ne tak třeba pondělí - dřepy bych dal na začátek, přítahy velké činky k pasu bys po důkladně odcvičených rukách dal tak na 30%, všechny série po 8 no nevim, ale 4 série na biceps a pak 3 na záda? a ty hyperextenze s nějakou zátěží nebo jen tak aby se neřeklo..? zbytečný pokračovat, takže píšu ti naposledy přestaň vymejšlet hovadiny a řiď se něčim co je ověřený a co funguje

Naposledy upravil jirdano dne po květen 28, 2012 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Apu

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to pořád chaotické. Chceš nabrat objem, ne? na to je nejlepší pro Tebe Korte co ti poslal RaidenX. Takže nechápu co tady řešíš, vyzkoušej a uvidíš. Asi máš strach že ti málo porostou bicáky, že ty 4 serie ti nedají co do těla, nemám pravdu? Ale postupem času zjistíš, že v posilování jsou i důležitější věci než napumpované bicáky a krčení ramen.
hEEEliak

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
hEEEliak napsal:
Když já si dělám tréninky a jídeláky padne na to mnoha mých nehtů u prstů půl kila mrkve několik litrů vody a pak zjistím že josu tři hodiny ráno a v přehrávači mi jede album skoro 6x dokola!

Věděl jsem, že sem chodí lidi co berou tablety, ale lidi co frčí na drogách?...

Vůbec ale prostě když se zapracuji do toho tak nějak nekoukam na čas! Pak ale ty rána tak vypadají tedy když musím vstávat :D
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejvide, čti pozorně..
Když chceš umět hrát dobře fotbal, budeš chodit za dobrýma fotbalistama pro rady a vylepíš si fotku Messiho na ledničku. Je pravděpodobné že budeš ve fotbale mnohem lepší než ostatní.
Když chceš umět hrát perfektně pokr, půjdeš za člověkem co ho umí hrát a poprosíš ho ať te naučí si tím vydělávat.

Když chceš naučit jak přibrat, půjdeš za někým, kdo přibral a jeho rady si vezmeš k srdci.

Chápu že je ti 18, jsi mladý, plný vzdoru a nevím čeho všeho. Spousta lidí ti tu napsala co pro to máš udělat, ty je v podstatě ignoruješ a furt trváš na svém = první předpoklad toho, proč neuspěješ. (když pudu za borcem co je perfektní v pokru a budu ho přesvědčovat že nemá pravdu, tak mě pošle do prdele a já utřu)

Za mě ti říkám, že jsem 4 roky dělal blbosti, ikdyž můj trénink vyloženě špatnej nebyl. Myslel sem že budu furt vypadat jak keňský běžec.. No a nedávno už jsem na to konečně zdá se přišel a za 4 měsíce jsem přibral pro mě nepředstavitelných a neuvěřitelných 11 kilo svalů.

Upřímně je mi jedno jestli si z toho něco vezmeš, jestli pochopíš že tvůj přístup se musí změnit. Ale budu rád když si ty rady vezmeš k srdci a za pár měsíců třeba poděkuješ.. Víc už ode mě neuslyšíš ;)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
No a nedávno už jsem na to konečně zdá se přišel a za 4 měsíce jsem přibral pro mě nepředstavitelných a neuvěřitelných 11 kilo svalů.

Jo, tak ten byl dobrej.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jak z reklamy na zázračnej hubnoucí koktejl
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Volové :D
Vám to řeknu v kulturištině: Přibral jsem 11 kg s minimem tuku, kterej mám pořád kolem 7 %
jirdano

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nahoď foto
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kua já se tu řežu smíchy ( nemyslím to zle ) ale ta diskuze, hubnopucí koktejl, tak ten byl dobrej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trening-objemovka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: