|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirdano

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
od oktíka ne  tak třeba pondělí - dřepy bych dal na začátek, přítahy velké činky k pasu bys po důkladně odcvičených rukách dal tak na 30%, všechny série po 8 no nevim, ale 4 série na biceps a pak 3 na záda? a ty hyperextenze s nějakou zátěží nebo jen tak aby se neřeklo..? zbytečný pokračovat, takže píšu ti naposledy přestaň vymejšlet hovadiny a řiď se něčim co je ověřený a co funguje
Naposledy upravil jirdano dne po květen 28, 2012 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Apu
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Je to pořád chaotické. Chceš nabrat objem, ne? na to je nejlepší pro Tebe Korte co ti poslal RaidenX. Takže nechápu co tady řešíš, vyzkoušej a uvidíš. Asi máš strach že ti málo porostou bicáky, že ty 4 serie ti nedají co do těla, nemám pravdu? Ale postupem času zjistíš, že v posilování jsou i důležitější věci než napumpované bicáky a krčení ramen.
|
|
| nahoru |
|
 |
hEEEliak
|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | hEEEliak napsal: | | Když já si dělám tréninky a jídeláky padne na to mnoha mých nehtů u prstů půl kila mrkve několik litrů vody a pak zjistím že josu tři hodiny ráno a v přehrávači mi jede album skoro 6x dokola! |
Věděl jsem, že sem chodí lidi co berou tablety, ale lidi co frčí na drogách?... |
Vůbec ale prostě když se zapracuji do toho tak nějak nekoukam na čas! Pak ale ty rána tak vypadají tedy když musím vstávat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út květen 29, 2012 1:05 am Předmět: |
|
|
Dejvide, čti pozorně..
Když chceš umět hrát dobře fotbal, budeš chodit za dobrýma fotbalistama pro rady a vylepíš si fotku Messiho na ledničku. Je pravděpodobné že budeš ve fotbale mnohem lepší než ostatní.
Když chceš umět hrát perfektně pokr, půjdeš za člověkem co ho umí hrát a poprosíš ho ať te naučí si tím vydělávat.
Když chceš naučit jak přibrat, půjdeš za někým, kdo přibral a jeho rady si vezmeš k srdci.
Chápu že je ti 18, jsi mladý, plný vzdoru a nevím čeho všeho. Spousta lidí ti tu napsala co pro to máš udělat, ty je v podstatě ignoruješ a furt trváš na svém = první předpoklad toho, proč neuspěješ. (když pudu za borcem co je perfektní v pokru a budu ho přesvědčovat že nemá pravdu, tak mě pošle do prdele a já utřu)
Za mě ti říkám, že jsem 4 roky dělal blbosti, ikdyž můj trénink vyloženě špatnej nebyl. Myslel sem že budu furt vypadat jak keňský běžec.. No a nedávno už jsem na to konečně zdá se přišel a za 4 měsíce jsem přibral pro mě nepředstavitelných a neuvěřitelných 11 kilo svalů.
Upřímně je mi jedno jestli si z toho něco vezmeš, jestli pochopíš že tvůj přístup se musí změnit. Ale budu rád když si ty rady vezmeš k srdci a za pár měsíců třeba poděkuješ.. Víc už ode mě neuslyšíš ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út květen 29, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
Volové :D
Vám to řeknu v kulturištině: Přibral jsem 11 kg s minimem tuku, kterej mám pořád kolem 7 %
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út květen 29, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|