|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: po květen 28, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
To se hodně pleteš...stačí se jednou pořádně trefit...což u netrénovaného jedince je čistě jen klika...a může být hotovo i když jsi slabší. Nebo se stačí trefit blbě....nevěřil bys například, jak snadno ty kosti v ruce někdy rupnou. Mít skutečně kliku...to bývá ve většině situací doslova nade vše... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 28, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že štěstí má i při boji svoje místo (zakopne, uhneš a zlomí si ruku, dostane infarkt (to není narážka na Johna  ), spadne na roh stolu apod.). Přece jen, u netrénovaných lidí je bitka dost chaotickej kolotoč, kde toho moc pod kontrolou nemáš a ruce, nohy a předměty lítají všude okolo :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:40 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Já bych řekl, že štěstí má i při boji svoje místo (zakopne, uhneš a zlomí si ruku, dostane infarkt (to není narážka na Johna ), spadne na roh stolu apod.). Přece jen, u netrénovaných lidí je bitka dost chaotickej kolotoč, kde toho moc pod kontrolou nemáš a ruce, nohy a předměty lítají všude okolo :) |
Jo díky. Dobře si mi to vrátil
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út květen 29, 2012 12:45 am Předmět: |
|
|
Taky přihodím do mlejna..
Mockrát jsem se nebil, ale ta psychika je velkej faktor, pokud člověk není rozenej fajter, aspoň u mě.
Jednou jeden důležitej podnikatel na motokárách jezdil jak prase, do každýho vrážel, i do mojí slečny, tak jsem tehdy ještě v 18ti letech a 60 kilech slezl z motokáry a okamžite plnej adrenalinu, nasranosti a s myšlením zvířete šel toho člověka zneškodnit. Bohužel měl celou dobu helmu a mě se blbě trefovalo do toho hledí :D jinak bych měl průser jako hrom.. po druhé se stejnýma proporcema si na mě bezdůvodně chtěl pohonit ego jeden blbeček na diskotéce. já 183cm 60 kg, on 177+- cm a cca 80 kg. Dvě minuty do mě neustále strkal a já lítal po parketě :D pak ke mě přišel face2face, a z místa mi natáhl na spánek. Byl sem trochu připitej (po maturitním večírku) a věděl sem že alkohol a 60 kg váhy není dobrý.. po tom co mi dal na spánek se ta psychika opět zvrhla a já chtěl ničit :) Dělal sem pár měsíců box, takže sem se zhoupl na zadní a dal mu pravej zadní direkt do držky, týpek spadl na zem, chytli mě jeho kamarádi (190 cm+ takoví pořízci :)) počkali až týpek vstal.. a už toho nechal :)
Onehdá sem jel v Praze tramvají a revizor chytl černýho pasažéra, ten nechtěl platit pokutu a chtěl zdrhnout, a že rozkope revizorovi držku jestli mu bude bránit v pohybu.. To sem měl dilema, jestli se do toho zapojit nebo ne. Mohl bych pak mít problémy, pletl bych se do čeho sem neměl, možná bych mu ublížil, ale ne že bych byl připosr** ale ta psychika prostě říkala ne, ser na to.. not your business.
Jinak nejlepší pepřák, tím zpacifikuješ i deset příslušníků menšiny na jednou a o to tady de :) jinak už jen kopnout do koulí :D když už, tak aspoň tu bradu šikovně trefit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 29, 2012 6:30 am Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: |
Jinak nejlepší pepřák, tím zpacifikuješ i deset příslušníků menšiny na jednou a o to tady de :) jinak už jen kopnout do koulí :D když už, tak aspoň tu bradu šikovně trefit... |
Pepřák je zatraceně dobrý proti psům a lidem v relativně normálním psychickém stavu. Problém je v tom že skutečně nasraného člověka nezastaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Já bych řekl, že štěstí má i při boji svoje místo (zakopne, uhneš a zlomí si ruku, dostane infarkt (to není narážka na Johna ), spadne na roh stolu apod.). Přece jen, u netrénovaných lidí je bitka dost chaotickej kolotoč, kde toho moc pod kontrolou nemáš a ruce, nohy a předměty lítají všude okolo :) |
Kolika rvaček jsi se aktivně v hospodě zůčastnil? Můžeš být trénovaný jak chceš, hospoda není ring, ani žíněnka, kde se ti před začátkem zápasu soupeř ukloní. Než se stačíš zorientovat, dostaneš zezadu flaškou přes hlavu nebo tě někdo přetáhne barovou židličkou a můžeš mít natrénováno krytů třeba 100 a jenom doufat, že to odnese jen zlomená ruka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 29, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Pepřák je zatraceně dobrý proti psům a lidem v relativně normálním psychickém stavu. Problém je v tom že skutečně nasraného člověka nezastaví. |
Podle mě to zpacifikuje úplně cokoli Nasranej nebo ne, když se začneš dusit a nic nevidíš, prostě padneš na prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út květen 29, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
Já mám taky právě ten pocit..
Dal jsem pepřák mojí staré jednou na narozky, třicetkrát sem jí řekl ať to nezkouší, ale ona si musela stříknout :D Brečeli potom všichni obyvatlé bytu :D zkušenosti s tím nemám, ale i co sem viděl na videích, tak je po pepřáku útočník solidně zpacifikovanej:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út květen 29, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Chce to poridit peprovy sprej s co nejvyssi koncetraci capsaicinu - ucinna latka obsazena v chilli paprickach.. nad milion Scovilleho jednotek (jednotek palivosti) muze byt clovek kdo vi jak agresivni a nateklej adrenalinem, ale i presto ho to lehce slozi.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 29, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Chce to poridit peprovy sprej s co nejvyssi koncetraci capsaicinu - ucinna latka obsazena v chilli paprickach.. nad milion Scovilleho jednotek (jednotek palivosti) muze byt clovek kdo vi jak agresivni a nateklej adrenalinem, ale i presto ho to lehce slozi.. |
Agresivního člověka nemusí ani složit kulka z pistole. Pepřák je zatraceně dobrá a účinná věc, ale na některé nasrané lidi prostě neúčinkuje dostatečně. Máš X případů kdy člověk dostal pepřem a stejně útočil dál. On nemusí moc vidět, může mít problémy s dechem, ale stejně bude pokračovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út květen 29, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 29, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Mablung napsal: | | Agresivního člověka nemusí ani složit kulka z pistole | samozrejme plne respektuju tve zkusenosti z vietnamu |
Já to nezkoušel , ale už jsem to četl od dvou absolutně důvěryhodných (a z X normálních) zdrojů které měli možnost se o tom přesvědčit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|