Chce to poridit peprovy sprej s co nejvyssi koncetraci capsaicinu - ucinna latka obsazena v chilli paprickach.. nad milion Scovilleho jednotek (jednotek palivosti) muze byt clovek kdo vi jak agresivni a nateklej adrenalinem, ale i presto ho to lehce slozi..
Agresivního člověka nemusí ani složit kulka z pistole. Pepřák je zatraceně dobrá a účinná věc, ale na některé nasrané lidi prostě neúčinkuje dostatečně. Máš X případů kdy člověk dostal pepřem a stejně útočil dál. On nemusí moc vidět, může mít problémy s dechem, ale stejně bude pokračovat.
Myslím, že už by se chtělo zase míň koukat na filmy a zacházet do extrémů Pepřák zastaví 99.99999% lidí, nemá cenu tu spekulovat, že potkáš třímětrovýho Hulka, do kterýho vypálíš celej zásobník, ale přesto ve svý nasranosti bude dál útočit zase trochu zpátky nohama na zem :)
Problém je v tom že normální lidi na tebe moc neútočí . I 45 kg holka bez zábran dokáže nadělat hnusné škody. Neznám přesný mechanismus účinku, ale na nasrané lidi skutečně pepřák funguje hůř a ti kdo útočí, většinou nasraní jsou. Tipl bych si že to souvisí s adrenalinem, ale je to jen tip.
Co se kulky týče, mluvím o jedné (a nemluvím o ráži. To bychom se dostali do příliš velkých podrobností).
S klukama sme to zkoušeli, vzal sem 9mm, nastřílel sem do kámoše plnej zásobník, do hlavy, do kolena, do břicha a tak a on šel furt do mě a nakonec sem si ještě odnesl brutálního monokla a zlomenou ruku!
S klukama sme to zkoušeli, vzal sem 9mm, nastřílel sem do kámoše plnej zásobník, do hlavy, do kolena, do břicha a tak a on šel furt do mě a nakonec sem si ještě odnesl brutálního monokla a zlomenou ruku!
Mám jeden problém. Doufám že mi poradíš. Jak říci debilovi že je debil a přitom ho neurazit?
Ne, dobře. Neznám tě, takže nebudu z jednoho příspěvku usuzovat zda jde o mentální či momentální nedostatečnost. Přečti si třeba http://www.mujglock.com/strelba-v-krusnych-horach-spis.html a pak se znovu rozmysli. Zejména si přečti výpověď obžalovaného, datum 21.12.2006. Tohle je život, ne filmy.
:D člověk si tu chce něco přečíst a ono je to hned smazaný... Peco, fandím ti. N4BU je ten, kdo měl bejt zabanovanej - nebo by měla bejt aspoň možnost ignorovat uživatele, aby ti nemohl psát. Podle mě doplácíš na tu diskuzi k gyno, takže ti fandím.
:D člověk si tu chce něco přečíst a ono je to hned smazaný... Peco, fandím ti. N4BU je ten, kdo měl bejt zabanovanej - nebo by měla bejt aspoň možnost ignorovat uživatele, aby ti nemohl psát. Podle mě doplácíš na tu diskuzi k gyno, takže ti fandím.
Kdyby byla možnost ignorovat konkrétního uživatele, bylo by to nejlepší, protože to je to, co Michal chtěl.
Jinak s Petrem jsme si dost jasně řekli, když jsme spolu v klidu a míru telefonem mluvili, že se sem bude moci vrátit. I byl řečen konkrétní den.
Tak nechápu, co se teď řeší.
A po několikáté opakuji, diskuse ke gynekomastii s tím nijak nesouvisí.
Ale to je asi dost jedno...
Tímhle se tu nedávno oháněl jeden trouba v jiném vlákně, po mé argumentaci a publikování vysvětlení právníka a zároveň bývalého šéfa kriminálky tento argument raději ignoroval a dál mlel svoje sra*ky.
O mém iq nepochybuj, je mnohem vyšší než to tvoje puso
Výpověď jsem si ze zvědavosti přečetl. a přečetl jsem si taky výpověď poškozeného. Zkus si ji taky přečíst, ať nevěříš všemu co kdo napovídá. Myslím si že po požití návykových látek by bylo něco takovýho možnýho, ale pokud jde proti tobě pouze nasranej člověk, tak no chance s pepřákem v očích, viz předchozí ironický příspěvek.
Já bych řekl, že štěstí má i při boji svoje místo (zakopne, uhneš a zlomí si ruku, dostane infarkt (to není narážka na Johna ), spadne na roh stolu apod.). Přece jen, u netrénovaných lidí je bitka dost chaotickej kolotoč, kde toho moc pod kontrolou nemáš a ruce, nohy a předměty lítají všude okolo :)
Kolika rvaček jsi se aktivně v hospodě zůčastnil? Můžeš být trénovaný jak chceš, hospoda není ring, ani žíněnka, kde se ti před začátkem zápasu soupeř ukloní. Než se stačíš zorientovat, dostaneš zezadu flaškou přes hlavu nebo tě někdo přetáhne barovou židličkou a můžeš mít natrénováno krytů třeba 100 a jenom doufat, že to odnese jen zlomená ruka.
Tak v takových masakrech si tak možná můžeš vzít židli a stopnout si do rohu, nic jiného nemá cenu. Já měl na mysli spíš 1v1 situace, kdy svého protivníka alespoň zaregistruješ :) A v takové situaci se mi stalo, že aniž bych přemýšlel, začali mi ruce létat podle naučeného drilu z tréninků i když jsem měl popito. Přišlo mi to, jako bych přepl na autopilota...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Tímhle se tu nedávno oháněl jeden trouba v jiném vlákně, po mé argumentaci a publikování vysvětlení právníka a zároveň bývalého šéfa kriminálky tento argument raději ignoroval a dál mlel svoje sra*ky.
O mém iq nepochybuj, je mnohem vyšší než to tvoje puso
Výpověď jsem si ze zvědavosti přečetl. a přečetl jsem si taky výpověď poškozeného. Zkus si ji taky přečíst, ať nevěříš všemu co kdo napovídá. Myslím si že po požití návykových látek by bylo něco takovýho možnýho, ale pokud jde proti tobě pouze nasranej člověk, tak no chance s pepřákem v očích, viz předchozí ironický příspěvek.
Můj skromný názor je, že nemáš ve známosti žádného šéfa kriminálky. Nemáš ani znalosti. Víš prd a snažíš se dodat váhu svým argumentům vymyšlenými autoritami. Zkus si třeba přečíst zkušenost policisty z terénu. Tady jí máš https://forum.ronnie.cz/post852060.html?highlight=#852060
me leze na nervy, ze tu nekdy videa z youtube jdou a nekdy musim do druheho okna na youtube
proc?
pry bylo vkladani na pozadani zruseno
ale kdo pozadal?
koho?
a proc to teda jde jenom nekde?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Hm, zajímavé. Ale asi by nebyl problém takovýho člověka zpacifikovat..
Mablung, nepsal jsem to kvůli tvému názoru, ale abych uvedl do obrazu všechny, které to zajímá. Ne každý se zná s člověkem co se těma darebákama zaobíral půlku svýho života. Tvůj skromný názor chápu a nebudu na tvé příspěvky, týkající se této věci, reagovat :)
me leze na nervy, ze tu nekdy videa z youtube jdou a nekdy musim do druheho okna na youtube
proc?
pry bylo vkladani na pozadani zruseno
ale kdo pozadal?
koho?
a proc to teda jde jenom nekde?
podla mna to bude neake zidovske sprisahanie!!!
alebo je tu este ta moznost, ze "vkladani" bolo zrusene na zaklade preferencii majitela videa
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru