|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út květen 29, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Hm, zajímavé. Ale asi by nebyl problém takovýho člověka zpacifikovat..
Mablung, nepsal jsem to kvůli tvému názoru, ale abych uvedl do obrazu všechny, které to zajímá. Ne každý se zná s člověkem co se těma darebákama zaobíral půlku svýho života. Tvůj skromný názor chápu a nebudu na tvé příspěvky, týkající se této věci, reagovat :) |
Co se týče druhé věty, přečti si co Marky psal úplně na konci.
| citace: | | Bez svědků ten chlap nutnou sebeobranu dokáže jedině tak, že bude mít v sobě bodnou ránu, kulku v noze apodobně. Zlatá Amerika |
Tohle bylo to na co jsem reagoval a to jsou s prominutím kecy. Je jedno jestli od fízla nebo hospodského flákače.
| citace: | | Pokud zabiješ, musíš prokázat, že o nutnou obranu šlo, resp krajní nouzi.. Většinou půjde o situace bez svědků, a tam se ti bude cokoliv velmi lehce dokazovat. |
Tohle je pravda a asi ti to řekl i právnicky vzdělaný člověk, protože normální člověk by se oháněl presumcí neviny.
Mimochodem, všimni si jak si navzájem kapku odporuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Kuuurva ti posraní Rumuni tu ve čtvrt na deset na celou ulici tůrují tu jejich Astru nebo co! Táhněte odkud jste přišli, cigoši debilní!
Že já kokot nadával na Ukrajince!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 30, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
ketodiet.cz
To jsem se zas jednou nasral. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
Debilní Facebook zase něco změnil a teď mi nefunguje v Opeře! Do půl minuty naroste využití paměti na tři giga a celej prohlížeč zkolabuje! Idioti!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Neskutečně mě serou lidi co TRAGICKY neumí cvičit a učí to ostatní!!!
V posilovně se objevil takovej tichej hubenej zjevně necvičící kluk, kterýho si "vzal do parády" kámoš. Kámoš docela vysokej, vypadal osvaleně, ale bylo to zřejmě jen 0% tuku.. Možná byl nějakej atlet, ale na toho zase neměl žádný nohy, tak nevím. Každopádně to co jsem za tu hodinu viděl mě skoro dohánělo k nutkání na blití.
Dřepy: sice mu říkal ať jde až dolů, ale že klukovi kolena lítaly zleva doprava a lámal se v kříži "pan trenér" asi nebral jako důležitý. O dýchání zřejmě neslyšel ani on sám.
Stahování kladky: úchop co nejširší, co jen dovolí kladka, a hlavně to tahat až dolů... ještě níž!! Kluk měl kladku někde u lopatek
Upažování: ruce propnutý jako svíčky a hlavně až nahoru!
Čurák, čurák, čurák!!!!!!!!
Budu si muset nastudovat nějaký základy anatomie, abych se s těmahle debilama případně moh hádat. Tohle by kurva mělo být trestný!
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Třeba vědí, jakej jseš rapl a hrajou to na tebe, troll level=master _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Jo a na nervy mi lezou poštovní panáčci někde na trase Guernsey, GB a ČR. Už 14 dní čekám na Dark Souls _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
kuaaa sere me ze za posledni 3 tydny jsem sezral tolik picovina a tolik serepeticek jak predtim za skoro pul roku. Proste najednou jsem jak tehotna zenska co vidim zbodnu a co nevidim to taky. Kdy uz to prestane .............................
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | kuaaa sere me ze za posledni 3 tydny jsem sezral tolik picovina a tolik serepeticek jak predtim za skoro pul roku. Proste najednou jsem jak tehotna zenska co vidim zbodnu a co nevidim to taky. Kdy uz to prestane ............................. |
Až zase budeš tlustej jako já, ehm, pardon, jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|