|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
Secret- tak to si musim nekdy zkusit, protoze tvoje technika vypada fakt hrozne :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Secret- tak to si musim nekdy zkusit, protoze tvoje technika vypada fakt hrozne :) |
Tak nemám 70kg a prvý krát som to skúšal, techniku vylepším ešte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | 2x Muscle -up
|
Predpokladal bych ze kdyz se to jmenuje muscle-up ze se to provadi ciste silou, a ne svihem tela
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | secret78 napsal: | 2x Muscle -up
|
Predpokladal bych ze kdyz se to jmenuje muscle-up ze se to provadi ciste silou, a ne svihem tela |
realita je ale iná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
Díky hoši :)
Turakam: To zas asi ne když se podíváš na světovou špičku tak třeba Baron tahá 400 a je mu 23 to je pro mě celkem nepředstavitelný
Arnie: Neboj už zas dlouho nic nebude já moc nečekal že tohle zvednu ani
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
Tak ale máš naňho 4 či 5 rokov, plus bude závisieť od teba, do akej miery a čím si prípadne budeš chcieť výkonnosť dosoliť, lebo si určite nemyslíš, že on to potiahol z mlieka, hovädziny a tvrdého tréningu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tak ale máš naňho 4 či 5 rokov, plus bude závisieť od teba, do akej miery a čím si prípadne budeš chcieť výkonnosť dosoliť, lebo si určite nemyslíš, že on to potiahol z mlieka, hovädziny a tvrdého tréningu. |
To je smutný..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
co je smutny? ze clovek nepotahne naturalne 400kg ? nojo to je smutny, ze nejsme kyborgove :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
Smutný je, že naturál nemůže dnes ve sportu ničeho dosáhnout.
.. A do mě..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
Samozrejme ze muze, ale u silovych sportu jsou urcity lidsky limity _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim s tim že nemůže, až budu mít 21 a dosáhnu určitý silový cíle který jsem si vytyčil tak si "vypomůžu" at si o tom každej myslí co chce dostat se na nějakou úroveň a myslim tim opravdu dobrou úroveň bez toho nejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Souhlasim s tim že nemůže, až budu mít 21 a dosáhnu určitý silový cíle který jsem si vytyčil tak si "vypomůžu" at si o tom každej myslí co chce dostat se na nějakou úroveň a myslim tim opravdu dobrou úroveň bez toho nejde... |
Však na tom není nic špatného. Pokud budeš závodit někde kde se netestuje = nehrajou si pak na to, jak je to soutěž naturálů - tak je to úplně v pořádku
Fandím ti, neznám nikoho ve tvém věku, kdo by zvládal tak šílený váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Smutný je, že naturál nemůže dnes ve sportu ničeho dosáhnout.
.. A do mě.. |
Na to sis holt vybral spatne sport :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Souhlasim s tim že nemůže, až budu mít 21 a dosáhnu určitý silový cíle který jsem si vytyčil tak si "vypomůžu" at si o tom každej myslí co chce dostat se na nějakou úroveň a myslim tim opravdu dobrou úroveň bez toho nejde... |
Počkej, Andy Bolton je jen jeden, a pořád máme místo zad a rukou maso a kosti, ne vysokozvižný vozejky
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Moocha napsal: | Smutný je, že naturál nemůže dnes ve sportu ničeho dosáhnout.
.. A do mě.. |
Na to sis holt vybral spatne sport :) |
V příštím životě budu drtit pink ponk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|