marash - training log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - marash - training log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> marash - training log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
díky mým tragickým shybům to nemělo vůbec tempo
jo na tech bych se taky strasne zdrzel, radsi to ani nebudu zkouset a to sem je oproti nedavny minulosti docela zlepsil, ale stejne jich dam furt malo a stoji me to moc usili.. jinak ale koukam na ten predni drep, to je docela slusny
marash

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.5. 2012

5/3/1 Přemístění
(2. cyklus, 3. týden)
5x60 kg
3x70 kg
7x75 kg

5/3/1 Military press
(2. cyklus, 3. týden)
5x40 kg
3x45 kg
6x50 kg

WOD
21-15-9-3

OHSQT 40 kg
knees to elbows
kliky
double unders
čas 14:36

Nezdá se to, ale solidně mě to rozsekalo. Nohy sice z úterka unavený, ale OH dřepy šly v poho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pocit, ze jde sila nahoru diky tomu 5/3/1?
marash

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak určitě . Obecně rozhodně jo, někdy jsou pocity lepší (když třeba dám o dvě o tři opakování víc se stejnou váhou než minule), někdy nic moc, ale myslím, že v celkovým měřítku to leze pomalu postupně nahoru. Hlavně asi dřepy a bench. Přemístění mi přijde, že moc ne, ale to správně nemá v tomhle programu ani co dělat .

Jinak co jsem koukal k tobě do logu - měřil jsi si předtím maxka? Nechci tě teda podceňovat, nevím, jak na tom momentálně jsi, ale subjektivně mi přišlo, jestli by nebylo lepší to víc podseknout. Ale to je jen můj názor, já jsem si maxka teda přesně neměřil, ale nějak jsem to odhadnul a u všeho trošku ubral radši.
EDIT: i když teď na to koukám znova a asi s tim nebudeš mít problém
cocman

PříspěvekZaslal: čt květen 31, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo taky jsem si rikal, ze bych to mel treba jeste podseknout o 5 kg. Ale myslim si, ze na to mam. Navic jsem tam ty maxka uvedl stary, takze predpokladam, ze jsem je uz trochu posunul
marash

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera druhá část závěrečných státnic složená. Takže už jen ta diplomka zbejvá, přes léto to snad nějak doplácám. Nechci machrovat, ale i komise se včera podivovala, že jsem zvládnul obě části v jednom týdnu. Navíc během přípravy jsem měl jeden jediný den volna v práci (jinak samozřejmě jsem chodil dřív z práce, když to šlo, ale celý den opravdu jen jeden), plus stihnul jsem si odcvičit vždycky minimálně to, co jsem potřeboval, takže neskutečná radost. Každopádně od příštího týdne bude mou jedinou povinností práce, tudíž bude dost času na "bušení", víkendy bych chtěl věnovat MTB vyjížďkám, pokud si zrovna nebudu plnit "manželské" povinnosti .
marash

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.6. 2012

Warm up
3 kola

10x klik
15x dřep
3x shyb
5x hyperextenze

Jen tak lehce, hrozně mě nebaví rozcvičky.

5/3/1 Čelní dřep
(2. cyklus, 4. týden)
- deload week

WOD
7 kol

7x trh 45 kg
7x dips
7x shyb
7x knees to elbows
7x pistols střídavě
čas 28:20

Nejsem si jistej, jestli jsem omylem nedal o jedno kolo navíc, ale spíš ne .
marash

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.6. 2012

Warm up
3 kola

10x klik
15x dřep
3x shyb
10x kolíbka

5/3/1 Bench
(2. cyklus, 4. týden)
- deload week

WOD
10 kol

20x DU
10x burpees
čas 18:16

Zase si kurva nejsem jistej, jestli jsem neudělal o jedno kolo navíc. Musím si to pořádně odškrtávat, po každým kole, né že si řeknu "udělám tři kola a pak tři čárky" a pak nevim, kolik sem jich vlastně už udělal.

Body rows
5x6
v supersérii s
Flutter kicks
5x ...
marash

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.6. 2012 Běh

vzdálenost: 4,04 km
čas: 20:08
prům. rychlost: 12,04 km/h
max rychlost: 17,21 km/h
nastoupáno: 54 m
marash

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.6. 2012

Warm up
20x klik
20x dřep
10x shyb
10x hyperextenze
švihadlo

5/3/1 Přemístění
(2. cyklus, 4. týden)
- deload week

5/3/1 Military press
(2. cyklus, 4. týden)
- deload week

WOD
5 kol

8x hang clean 50 kg
8x thrusters 50 kg
8x shyb
12x klik s odlepením dlaní od země v dolní fázi
čas 18:38

Až na hang přemko všechno nějak těžký...

Core
planky, mosty, supermani atd. 15 minut (tohle mě vůbec nebavilo)

Dneska celý na hovno. Chtěl jsem jít cvičit už ráno s tím, že půjdu taky zítra ráno. No, nevstal jsem, takže zejtra na to seru, jelikož odpoledne se nedostanu. Takže jsem šel navečer. V posilce jsem zjistil, že jsem zapomněl papír se zapsaným cvičením, ale zhruba jsem si vzpomněl, jak to mělo být. V posilce byli dva hrozný tojové. Jeden (2 metry, 60 kilo) jel supersérii bomby na pytel (ne, vůbec neuměl boxovat, to i já jsem poznal) - mrtvý tah s 50 kilama střídavým úchopem a tvářil se u toho neuvěřitelně drsně. Druhej mě sral už jen tím, že tam byl. Máme totiž v kolejním "fitku" el. rezervační systém, protože závaží tam moc není, tak je to nastavený, že najednou tam můžou bejt zarezervovaný maximálně dva lidi a když přijde někdo další, kdo nemá rezervaci, tak ho můžou poslat do prdele, resp. "požádat o uvolnění stanoviště"... Já jsem samozřejmě rezervaci měl a ty dva šulini zabraly obě velký osy, takže jsem jen po rozcvičce s ultra nasraným pohledem (kterej jsem ani nemusel hrát) za nima přišel "jak dlouho budou ještě cvičit s těma osama", naštěstí jeden mi řekl, že zrovna končí... Jako já nechci bejt nějakej prudič, ale nestalo se mi to poprvý, ten rezervační systém má nějakej účel, ale spousta lidí na to stejně sere a mě tuplem sere, když podle systému mám mít celou malinkou posilku pro sebe (nikdo rezervován, jen já), přijdu tam a tam tři buzny, seděj tam, blbě na mě čuměj, závaží všude roztahaný... No nic, pak jsem si připravil osu na wendlera, ale v tom telefonát, kterej jsem musel nutně vyřešit a protáhnul se, takže jsem ještě vypadal za kokota, že je tam chci snad buzerovat a pak sám místo bušení vykecávám ne telefonu... Ufff tak jsem si ulevil a jdu se nažrat

Naposledy upravil marash dne pá červen 08, 2012 9:16 am, celkově upraveno 1 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepší je cvičení v klidu doma , to potvrdí každý, kdo má z posilky zkušenosti s drsnejma pumpovačema, co mají 60 kilo i s postelí
elrubio

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejvíc mě serou pumpovači na protisměrnejch kladkách..
osy máme 4 a tak si vždycky nějak poradím, nebo jedu třeba i malejma osama, ale ti na těch kladkách s nekonečnejmama shazovanejma sriama, to je peklo.. hrazda je jen jedna

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
marash

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No určitě, jednou bych si chtěl někde doma zařídit takovej malej posilovací "koutek".

Ono mě by ani nesralo, že tam někdo je, ale fakt mě sere, když je ta posilka kapacitně omezená, je tam kvůli tomu zřízenej ten rezervační systém, ale pak na to stejně každej druhej sere a jde tam bez rezervace a akorát tam překáží těm, co mají na danej čas rezervaci. A zas hrát si na zmrda ve stylu "hele já tady mám teď rezervaci, tak vypadni" se mi taky nechce. Ale občas se to přežít dá, je fakt, že kolikrát jsem tam opravdu sám. Kladky tam naštěstí nemáme, to by těch pumpovačů ještě přibylo
marash

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní forma po hrozný kalbě včera. Asi na tom CBL něco bude, i když ten pokrok není zdaleka takový, jak jsem si představoval.

Luster

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja myslim ze dobry, je videt ze de spek dolu.. na zazraky je jeste moc brzo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - marash - training log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: