Trenink po ránu

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenink po ránu  Úvodní stránka -> Trénink -> Trenink po ránu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 8:38 am    Předmět: Trenink po ránu Odpovědět s citátem

Čau, určitě ste někdy viděli ty filmy jak ráno vstanou, jdou si zacvičit, pak dají snídani, sprchu a jdou cosi někam dělat. Včera jsem to viděl opět a zajímá mě jestli to má nějaký význam? Nebo je to jen cvičení ve smyslu 30min protažení? Protože odjet trénink nalačno... to skoro nikdo neodcvičí a když jo, tak to pro tělo nemá vůbec žadný význam, spíš naopak...???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cože?
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, super odpověd... Mě to přijde taky jako blbost, proto se tu ptám!
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Paráda, super odpověd... Mě to přijde taky jako blbost, proto se tu ptám!

Blbost to není. Oni nejedou kulturistický trénink, jsou to tréninky na udržení kondičky. Třeba takový každodenní 30 min běh dokáže udržet hodně nadprůměrnou kondičku.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak abych zase nebyl úplnej idiot..

Cvičení po ránu - kopneš do sebe protein, lžičku burákovýho másla prostě něco, aby ti při cvičení nekručelo břicho. Jestli jsi to viděl ve filmu, tak hádám že třeba takový Rocky cvičil dvoufázově, tzn. ráno si zaběhal a do odpoledne sbíral síly na další trénink.

Může to být i z časového hlediska, třeba o víkendu musím cvičit ráno, protože se z brigády vracím až po desáté hodině a při mém stylu tréninku bych asi takhle pozdě v noci rušil sousedy.

Žádný jiný důvod mě nenapadá.. Někomu se takhle třeba cvičí lépe. Máme tu na fóru hromadu crossfiťáků, co celý den nesní skoro nic, pak dají trénink a následuje přežíračka a prý se jim nalačno cvičí daleko lépe než s plným břichem (to je ale dané i CNS)
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, kdyby po ránu jen běhali tak fajn... Ale já viděl přímo filmy/seriály, kde po ránu dělali shyby a tak.

- zde jen uplný začátek

Naposledy upravil Spam dne ne červen 03, 2012 9:29 am, celkově upraveno 1 krát
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Tak abych zase nebyl úplnej idiot..

Cvičení po ránu - kopneš do sebe protein, lžičku burákovýho másla prostě něco, aby ti při cvičení nekručelo břicho. Jestli jsi to viděl ve filmu, tak hádám že třeba takový Rocky cvičil dvoufázově, tzn. ráno si zaběhal a do odpoledne sbíral síly na další trénink.

Může to být i z časového hlediska, třeba o víkendu musím cvičit ráno, protože se z brigády vracím až po desáté hodině a při mém stylu tréninku bych asi takhle pozdě v noci rušil sousedy.

Žádný jiný důvod mě nenapadá.. Někomu se takhle třeba cvičí lépe. Máme tu na fóru hromadu crossfiťáků, co celý den nesní skoro nic, pak dají trénink a následuje přežíračka a prý se jim nalačno cvičí daleko lépe než s plným břichem (to je ale dané i CNS)

No a jak píšeš kopnout do sebe protein a lžičku burákovýho másla aby mě nekručelo v břichu. Nikdo tu nic o žádným kručení v břiše nepsal a ani co si dát ráno před tréninkem na jídlo (snídani). Když už tak si dám ovesné vločky s mlékem a proteinem, ale o tom tu v topicu nebyla vůbec řeč
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nepsal že lžička burákovýho másla a protein je snídaně
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
No, kdyby po ránu běhali tak fajn... Ale já viděl přímo filmy/seriály, kde po ránu dělali shyby a tak.

Cvičení jako cvičení. Udrží tě fit. Záleží na tvém cíli. Pokud ti jde jen o to být fit, ráno si zacvičíš, hodíš do sebe nějaké jídlo a účel je splněn. Pokud ti jde o kulturistický trénink, musíš tomu uzpůsobit cviky a stravu po cvičení. Není žádný důvod proč ráno necvičit na lačno objemovový trénink, když dodáš živiny po tréninku. Někomu to může vyhovovat, jiný zase není schopný s prázdným žaludkem cvičit. Bude to individuální věc.
Spam

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já nepsal že lžička burákovýho másla a protein je snídaně

Dobře napíšu to jinak, že když už bych si já něco ráno dal, tak si dám snídani (ov. vločky, mléko, protein) - před sil. cvičením.
No a pokud bych si šel ráno zacvičit, zaběhat za účelem být "fit" tak půjdu na lačno a tu snídani si dám až potom. A jak píšeš ty, tak to opravdu v případě že bych to nesnesl na lačno, tak dám protein a bur. máslo. Ale před silovým/objemovým cvičením minimálně tu snídani

Naposledy upravil Spam dne ne červen 03, 2012 10:02 am, celkově upraveno 1 krát
Olafekk

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzpomínaje na film "Another Blonde Myth" kde chodí Lee cvičit ráno i odpoledne a spoustu dalších kulturistů kteří mluví o dvoufázovém tréningu by taky docela zajímalo jak by měl vypadat jídelníček pokud chci jet dvoufázovku..
Luster

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
No, kdyby po ránu jen běhali tak fajn... Ale já viděl přímo filmy/seriály, kde po ránu dělali shyby a tak.

- zde jen uplný začátek

NEUVERITELNY snad jediny vysvetleni, co me napada, ze se jedna o sci-fi
vird

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to tiez takto robim,
zobudim sa kopnem do seba nejaky kofein a smer posilka,
najprv silovo tlaky, mrtvy tah, resp drepy, push pressy,
potom kondicne nejaky komplex so 40kg VC alebo WOD z crossfitu
a nakoniec beh 5-15 km podla naladicky.

po tomto sprcha fajne ranajky a do prace/skoly pridem nabudeny a celkovo cely den som produktivnejsi

podobny system drzim uz nejaky cas, cize nie je to tak, ze tyzden som si to skusil a trepem tu bullshity.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Spam napsal:

- zde jen uplný začátek

NEUVERITELNY snad jediny vysvetleni, co me napada, ze se jedna o sci-fi

a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyby se tu neřešily vaše oblíbené filmy a seriály, který mají s realitou společnýho asi tolik co já a RANDO s kulturistikou, ne každej je po ránu schopnej čehokoli víc než srkat čaj/kafe a pomalu bootovat
Já v minulosti x-krát zkoušel jít cvičit dopoledne nebo dokonce jít po ránu běhat, a nic tak strašnýho jsem snad s výjimkou otravy alkoholem a naštíplý kostrče nezažil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trenink po ránu Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: