|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Izman napsal: | | kuaaa sere me ze za posledni 3 tydny jsem sezral tolik picovina a tolik serepeticek jak predtim za skoro pul roku. Proste najednou jsem jak tehotna zenska co vidim zbodnu a co nevidim to taky. Kdy uz to prestane ............................. |
Až zase budeš tlustej jako já, ehm, pardon, jako prase |
Kdy uděláme ten pražskej sraz v Burger Kingu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Když už, tak si jít pořádně zacvičit a jako odměnu dát "okružní jízdu" u BurgerKinga - McD - KFC  . Jen BurgerK. je pro slabochy! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Když už, tak si jít pořádně zacvičit a jako odměnu dát "okružní jízdu" u BurgerKinga - McD - KFC . Jen BurgerK. je pro slabochy! |
Ty vole, byls tam někdy? Až si dáš kombo Triple Whopper a Big King XXL, budeš volat maminku a všechny prarodiče
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ty vole, byls tam někdy? Až si dáš kombo Triple Whopper a Big King XXL, budeš volat maminku a všechny prarodiče |
No nevím nevím, minule jsem měl 2x ten XXL (největší co v BK měli) + cheeseburger a hranolky, no a pak jsme šli ještě do KFC .
Aneb: KDYŽ UŽ, TAK UŽ!! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 5:58 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Tohle jsem měl předminulej týden, ale bylo to fakt masivní |
Kdyz by to bylo masivni tak me to tolik nesere :P jenze ono to bylo hlavne čokoladový a oriskovy
| Mablung napsal: |
Až zase budeš tlustej jako já, ehm, pardon, jako prase |
Nevim jak jsi na tom ty, ale ja uz od malicka vypadam jako zapasnik sumo na vrcholu sportovni kariery
| Octopuss napsal: |
Upažování: ruce propnutý jako svíčky a hlavně až nahoru!
|
Hm mozna jsem lama ale pominu-li propnuty ruce, tak co je na tom spatneho upazovat az na horu? Protoze od vodorovne polohy nahoru se zapojuji trapezy, priznam se ze uz mi nekdo rikal ze se to tak necvici. Ale pokud chci protahnout i trapezovy svaly tak by to snad byt problem nemel ne ?
| Octopuss napsal: |
Kdy uděláme ten pražskej sraz v Burger Kingu? |
Nene to si zajdu radsi tady v Brne do Vankovky, obejdu vsechny 3 Svatostanky BK+McD+KFC a navic tam budu mit gyros od vietnamcu a činske nudle z řecke kuchyně
A aby jen nespamoval tak ANO momentalne jsem nasraty na to ze uz od 6 rano sedim v praci a nemam sebou nic na obed. K mamutovi s ostatnimi na obed nemohu (po cviceni se potrebuju vratit do prace a zase makat : ( )
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:17 am Předmět: |
|
|
že musím do práce....... a za 45 min tam mám bejt a sedím na gauči v trenkám a láduju se.... A bude chodit úrčitě plno dementů a nebudu mít klid... Aspoň že v práci nemám dnes, žádné rusáky a toho debílního sekuritáka.
Je mu 30, bydlí u maminky, retard od pohledu, mumlá takže mu hovno člověk rozumí. A měle neustále, takže z 5 hodinového nalejvání mě do hlavy si pamatuju naštěstí jen 5 min. Kokot jeden pojebanej
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | že musím do práce....... a za 45 min tam mám bejt a sedím na gauči v trenkám a láduju se.... A bude chodit úrčitě plno dementů a nebudu mít klid... Aspoň že v práci nemám dnes, žádné rusáky a toho debílního sekuritáka.
Je mu 30, bydlí u maminky, retard od pohledu, mumlá takže mu hovno člověk rozumí. A měle neustále, takže z 5 hodinového nalejvání mě do hlavy si pamatuju naštěstí jen 5 min. Kokot jeden pojebanej |
Kde delas? Pokud nekde v Brne tak by jsme se stavili na pokec ze srazu
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
Už jsem v práci, naštěstí tady mám jiného sekuritáka, tak pohoda.
Izman: Bohužel rád bych, ale Horní počernice - Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 04, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy to, že díky svému pracovnímu vytížení mám minimum času na cokoliv. Pak svůj volný čas dělím dle priorit ( rodina) a na zbytek ( fitko) je minimum času.
Ještě víc mě štve rameno. Sice bolí minimálně, ale dělá to co zraněná záda - je extrémně citlivé na průvan a chlad. Takže jízda v autě je docela lahůdka. S klimou mě bolí rameno a bez klimy chcípu vedrem. Jezdím v dlouhém rukávu, ale na svůj věk mi to příjde jako docela brzo  .
Snad se to ukldní a začnu zase cvičit.
P.S. jezd z Vás někdo jako obchodní zástupce nebo něco podobného ? Jak řešíte cvičení, pokud jezdíte od západu republiky po východ a málokdy jste na tom samém místě?
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tak vždycky se můžete stát asociálními starými mládenci a holdovat fitku a jiným radovánkám svobodných  A pak umřít osamělí
Deadlift: jezdíš úplně náhodně, nebo máš šanci vytipovat si v každé oblasti fitko ? Já teda jezdím dost sporadicky, ale po celým dni v autě obvykle na cvičení náladu nemám :/ _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, kurva, chtěli jsme to - máme to _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červen 04, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
co jsem měl možnost půl roku pracovat jako OZ, tak nejvíc mě štval nedostatek času (od 7 ráno do 9 večer v práci)... k tomu jídlo max 4x denně (prostě nebylo kdy, kde a co), psychicky hodně náročná práce a chuť jít trénovat po práci se tak blížila nule
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|