Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
jak to má hozené na tom koberci

To on hnedka sezere, proc se srat s nejakyma talirama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
John Chipsa napsal:

Aha tak měl rovnou napsat : moje večeře
Smile04

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
smile04: Ty se bavíš s blonďákem, když se na nás v sobotu vybodl?

K pokládání u mrtvol. U nějakých těžkých 3ek bych se určitě celkem bál i jet touch n go, ale asi je to o zvyku. U lehounkých vah je mi to někde, ale už jsem prostě naučenej pokládat, takže asi tak.

Smile04 napsal:
citace:
před chvílí sem doběhal 2x50m sprint s dvouma pytlama cementu na zadech :D...docela zahulll

Nebyly to spíš nějaký 2 poslední pytle gaineru v akci?

třeba tam draper byl kdyz iziman (kteryho taky nikdo neviděl) řikal že cvičil vedlě něj :D...

nene pekne dvě 40tky cementu...ondra mi je naložil na ramena a sám statečně odnesl jeden a ze prej jak netrenuje na strongmana :D ve středu budem michat beton a delat atlas :) dost se těším bude prča :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
John Chipsa napsal:

no spis se mi nejak nechce plytvat energii...a cpat to do regalku :D dneska asi stejne zadna nedojde pze sem jim napsal ze za nema nejdu at prijdou sem nebo at si na... :D takže se budu jen valet jak vepř :D...

vite kolik kalorii me stalo naskladat tvarohy do lednice ??? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile, libi se me tvoje zapaleni pro věc. Na zahradě mám spoustu disciplín
Jeslti chceš vyzkoušet, přihodím k tomu i spouuuustu pytlu cemnetu
Smile04

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 4:06 am    Předmět: arnie Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Smile, libi se me tvoje zapaleni pro věc. Na zahradě mám spoustu disciplín
Jeslti chceš vyzkoušet, přihodím k tomu i spouuuustu pytlu cemnetu

ty me sem hod tu fotku se 120tkou nad halvou :D moc fotek nemam tak hazej pls :D

ja rad využiju každe přiležitosti jak se zlepšovat, ale stavění baráku se vyhybam jak čert křižu vím co to obnáší :D, pěkně si udělam nařadí a naučim se techniku pořádně ;)

už abych měl ten kamen a tu nápravu!!! :) na posilku bych se pres leto asi vysral a jenom trenoval discipliny :) určitě by mi to prospělo

svačinka v práci, k temu dva bvaličky medvidku a klasika 300gramu gainer, dva energy drinky, 5velkych paprik
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/389705_185423134919849_198893439_n.jpg
Smile04

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:38 pm    Předmět: 6.6. Odpovědět s citátem

den ve znamení betonu :)

už si pěkně tuhne naše bejby

Smile04

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 5:07 pm    Předmět: trenal Odpovědět s citátem

čtvrtek

tak dnes jsem chtěl potrápit ramena triceps především, jak už jsem zmínil potřebuji zdokonalit tlakové disciplíny a to hodně...takže je budu drtit a drtit :)

dnes trenink s mym malym ondřejkem 189cm 114kg

bench press (podotykam že ne v mostu, ne lifterskym zpusobem, jak jezdim normalne, ale normalne pokladané výš, užší úchop, ruce na rysky...

70*12
100*10
130*6
140*3
150*3
130*8, možna 10 dokonce sem to moc nepočital ale to protože sem se fakt kousl-mozek off...odvařovací sérka !!! :)
120*6

bench press šikmá ...hodně šikmá :) něco mezi šikmym benchem a tlakama na ramena...extremne uzky uchop, pokladam to az na kozy a z tech to vypaluju nahoru...hodne narocne takze lehci vahy

počty opak moc nevim
50*zahřivačka cca 12op
70*8
90*6
90*4 (extra uzky uchop)
100*5 trochu širší úchop
70*10
pořad nam ruzne cestovala lavice a multipress sme museli prenastavovat ondra se tam sotva vleze a ja su trpaslik takže napiču a skoro pokažde se měnila intenzita...každopádně ale byla obrovská i když ty vahy sou dětské...už jsme byli pěkně vodvaření :)

shyby na bradlech - ondřejek se tváří jak kdybych ho chtěl zabit když sem mu řekl že jedem bradla :D

chtěl sem začít s velkou vahou a jet dolu

60kg bych ale už nedal...proto

40kg*4opak poctivé opakování s odvařenyma tricakama, hruza a děs total na krev ale fakt tento trenink byl silově na maximalnim usílí...už sem jel na dluh :)

20kg*6
vlastni těl hmotnost*10

totáální ale totální smrt :D a počkejte to nejlepší na konec :D

supersérie...4seérie

14-6 vznosů dycky něž ondra odjel sem visel na hrazdě a vznosoval a pak sem dneska skočil ke kladce a dal serie na tricak na kladce 55kg a pak 75kg (ondřej ta pi*a blba nasadil na cihličky ještě dvacku na zavěr treninku xD) ale on nedělal ty vznosy mezitim :)...

no jako toto se možna nezda ale byl to sec mazec brutal mozek přemahačka a hlavně proto že už sme byli total dead takže šilena bolest...do toho jeste zadychani v superserii a mučivé bolesti břicha z celkem asi 30ti vznosů možná víc řekl bych ale nebudu si přidavat :D moc to nepočitam...hlavně jedu jak fretka :D...parááádička :D

pak sem si dal ještě střihy na prsa na kladkach 3serie s 25kg izolovaně
biceps tři serie na stroji napumpovat :)
Failure

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřebuješ zlepšit tlakovou sílu a dáváš úzký benchpress se 150kg Já myslím, že to už je hodně slušná tlaková síla, tiše závidím
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile to bych chcel videt ten tvuj bench byl totiz monstrozni , sirokej s mostem, sem si rikal, po kolika kouskach te odvezem na ARO

Ale ty ses rizek, ta tlakovka pujde nahoru.
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Smile to bych chcel videt ten tvuj bench byl totiz monstrozni , sirokej s mostem, sem si rikal, po kolika kouskach te odvezem na ARO

Ale ty ses rizek, ta tlakovka pujde nahoru.

:) Arnie - no právě proto mám radost že sem dal tohle i bez mostu a na uzsi uchop ;) , jinak jako pořád líp liftersky než jak sem čekak kdy tě to zabije když to pokladaš tak vysoko na prsa...to je dost špatne... :) a kurviš si tim ramena...

Failure....neni to uzkej benč... :) to ne kámo...je to užším úchopem než normálně jezdim :)...na uzkej bych myslim 150 nedal :) ale pracuju na tom...
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nepopichuj, mrkni na moje videa, maxka sou striktne na hrudnik. Vysoko, ty dva cm ? Co te nezabije, to te posílí

Sila v tobe je, tak proto te tu budu mírně srát, až mě přeskočíš
madball

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
nepopichuj, mrkni na moje videa, maxka sou striktne na hrudnik. Vysoko, ty dva cm ? Co te nezabije, to te posílí

Sila v tobe je, tak proto te tu budu mírně srát, až mě přeskočíš

Smajlík asi spíš myslel, že s činkou jdeš moc nahoru, jakože ke krku, a že by bylo lepší s ní jít níž k břichu. Ne, že nejedeš až úplně na hrudník, jak jsi to asi pochopil.
Pokud jsem mimo oba dva, tak se omlouvám za spam.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha tak to sem taky mimo, vim tohle me rikalo vic lidi, ale toto preucit, ted na to neni cas
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 7:00 pm    Předmět: trenink Odpovědět s citátem

ano ano presne tak to myslim...že nejezdíš plnej rozsah taky nechápu ale tak to děla více lidí...ale fakt ke krku dost no :) ale víš jak jezdi si to jak chceš...;) ja bych nerypal kdybys nezačal :D

dneska mel byt opet odpocinek ale nevydrzel sem

light training pátek

orbitrek 30 minut na 7čku z 90% nějaky mezivyšlapavani na 5tku, sprinty minutove do toho...celkove slusny tempo

veslo trenažer 30minut !!! :) PR intenzita misty maximalni misty taky volnější :) jel sem na7mičku pak na 5tku poslednich 10min ale ke konci vysoka intenzita...

par minut ležim a přemyšlim co sem komu udělal teče ze mě jak z prasatka

thrusters 60kg 4 serie po 12ti opakováních

hercna malem explodovala

předkopávání 3 serie 40kg

docela slušný sem pěkně vyštavenej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: