Nebo GM squat, ale na soutezi je tohle normalne uznatelne ne?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jo, je to uznatelne, co si vsimam, tak tak drepuje dost lidi, hlavne posledni pokusy, kdyz uz sou vycerpany. Ale na soutezi se mi to jeste nestalo, jedno opakvani nahecuju a udrzim relativne rovne. :)
Jo, je to uznatelne, co si vsimam, tak tak drepuje dost lidi, hlavne posledni pokusy, kdyz uz sou vycerpany. Ale na soutezi se mi to jeste nestalo, jedno opakvani nahecuju a udrzim relativne rovne. :)
jak si na soutěži plánuješ rozdělit pokusy (nejen na dřep) už víš?
Nebo GM squat, ale na soutezi je tohle normalne uznatelne ne?
Předkon by nevadil, ale ta hloubka konkretne na tomhle videu by asi nestacila...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
S tema 240 by to bylo asi na hrane, stal sem dost uzko. S 250 jsem rozsiril postoj a zuzil uchop, abych se vic vyprsil a nacpal lopatky k sobe (min se predklanel). Tam o hloubce nepochybuju. Koncim debatu, tecka. :)
Také jsem dřepoval hodně do předklonu a všichni se báli o má záda. Teď už si dám raději o 30kg míň a snažím se to hlídat, ikdyž v závěru to někdy stejně ujede.
Hlouběji už dřepujou jedině vzpěrači,v IPF by to uznali aji o 10 čísel výš.
myslis GPC asi..
(pak ten OT smazte)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Pomanovi se rýsuje dokonalá kariéra. Nebude muset hledat zaměstnavatele ani práci, prostě jen otevře fórum, koukne kolik je akutní stav kriplů a rovnou napíše rozvrh rehabilitací
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nevim co je horší, neustálý bolestivý záda nesportujích lidí...nebo někteří sportovci co pak na doporučení stejnak serou a drbou se dál ( známe tady takový,že? )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru