|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
Po dobrých odezvách tady na foru jsem koupil Amino-X od BSN a jsem moc spokojený!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Po dobrých odezvách tady na foru jsem koupil Amino-X od BSN a jsem moc spokojený! |
To jsi udelal moc dobre, protoze tohle jsou asi jediny amina - BCAAcka, ktere jsem opravdu pozitivne citil na regeneraci a ze jsem drive zkusil uz hodne znacek... a jako bonus ta vyborna chut. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
uz ste meli nekdo prichut zeleny jabko? posledni, co mi zbejva k ochutnani _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
lustere : taky, už mám 3 dózu a zelené jablko je na řadě..
Je pravda, že jsem si to koupil na doporučení drapera a musím říct : že fakt super, regenerace, jako nikdy. 10g před a 20g po. Fakt se cejtím líp.
Rád si je koupím zase..mnam a ta chuť....no mnam
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Eros napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | BCAA Instant Extrifit nemají zatím na trhu žádnou konkurenci, neboť zatím nikdo jiný tyto patentované instantní BCAA nevyrábí! |
Co je tohle za kec, kdyz BSN vyrabi instantni BCAA uz vic jak rok? A slozenim asi trochu nekde jinde nez posranej Extrifit. |
To je to stejne jako s hydrem a na trhu uz bylo a tady ho dostala uplne jina firma.... nemam extrifit rad. |
1.) HYDRO 77 bylo první hydro s tímto obsahem bílkovin
2.) BSN má aminokyseliny mikronizované, které jsou běžně k dostání v Číně už léta. Extrifit má patentované BCAA - INSTANTNÍ. Prostudujte si rozdíly.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 06, 2012 4:34 am Předmět: |
|
|
INSTANTNÍ je něco, co se OKAMŽITĚ rozpustí nebo se nechá velmi rychle připravit (polívka třeba). AminoX od BSN se okamžitě rozpustí. Dokonce rychleji než za 10-30 vteřin. Navíc mě cena Extrifitových Instant BCAA nemile překvapila, na to, že toho je 2/3 co AminoX.
mimochodem, ani já po AminoX nekrkám prach _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: st červen 06, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | INSTANTNÍ je něco, co se OKAMŽITĚ rozpustí nebo se nechá velmi rychle připravit (polívka třeba). AminoX od BSN se okamžitě rozpustí. Dokonce rychleji než za 10-30 vteřin. Navíc mě cena Extrifitových Instant BCAA nemile překvapila, na to, že toho je 2/3 co AminoX.
mimochodem, ani já po AminoX nekrkám prach |
Kolik BCAA je ve 100g AminoX? Přesně: kolik leucinu, kolik isoleucinu, kolik valinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st červen 06, 2012 7:51 am Předmět: |
|
|
Ja vas rozsoudim
Ivolens at si kupuje veci od extrifitu a ten zbytek vcetne me bude kupovat BCAA od BSN a vsichni si budeme spokojeny
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
Michoo: souhlas, to je dobrej rozsudek _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | Ja vas rozsoudim
Ivolens at si kupuje veci od extrifitu a ten zbytek vcetne me bude kupovat BCAA od BSN a vsichni si budeme spokojeny |
Kupujte, co je libo samozřejmě. Jen mě udivuje, že tomu AminoX říkáte BCAA, když nevíte kolik to obsahuje BCAA a jestli vůbec nějaké. Extrifit má u výrobku rozbor z Ovalabu - akreditované laboratoře. BSN má papír o obsahu BCAA kde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
Samozrejme mas pravdu, BSN tohle jako rada firem neuvadi.
Je sice hezke ze extrifit ma u vyrobku rozbor, ale alespon pro me ma vyznam jen nezavisle testovani jako ma Reflex.4fitness ma taky u svych vyrobku rozbor..
Jinak delaly se tady taky rozbory protejnu ve kterych mimochodem promil dopadl dobre, pak se delal rozbor na aktinu a promil tam skoncil hodne spatne...
Muzes mi oponovat ze extrifit je solidni firma. U me ztraci body obcas klamavou reklamou napr. tady na ronnie v eshopu uvadeji ze jejich tribulus ma cca 40% protodioscinu, ale na etikete to neuvadeji a ani o tom neexistuje taky zadny doklad. Kdyz uz mam takovyhle tribulus tak se tim prece rad pochlubim ne?
Netvrdim ze extrifit je spatna firma, bral jsem od nich protein a jeste dalsi veci. Postupem casu me ale zacina stvat jejich reklama a obcas ,,fanaticke obhajivani,, extrifitu zde na ronnie.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 06, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
ivolens: celkovej obsah bcaa v amino x si spocitat muzes, jejich pomer ne, to mas pravdu.. pro me je ale rozhodujici, ze jejich "ucinek" je opravdu cejtit a je mi uplne fuk, jestli maj nebo nemaj nejakej papir.. btw kdyz si da clovek vyhledat tvoje prispevky, tak mu bude jasny o co se jedna (nekdo te tady uz pojmenoval dokonce extrifit trollem  ) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|