AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Davesix

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dobrých odezvách tady na foru jsem koupil Amino-X od BSN a jsem moc spokojený!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Po dobrých odezvách tady na foru jsem koupil Amino-X od BSN a jsem moc spokojený!

To jsi udelal moc dobre, protoze tohle jsou asi jediny amina - BCAAcka, ktere jsem opravdu pozitivne citil na regeneraci a ze jsem drive zkusil uz hodne znacek... a jako bonus ta vyborna chut.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
a jako bonus ta vyborna chut.

Taky by si toho mohl pít 4l denně místo čisté vody?
Davesix

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to fakt pecka, díky moc btw: nějak si nejsem jistý jestli dávkuji dobře... ale zatím to dělám tak, že dávám jednu odměrku ráno před během a jednu odměrku odpoledne před tréninkem v posilovně. Když nemám ráno běh, dávám jednu před a po treninku. Je to dobře? Díky
Luster

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz ste meli nekdo prichut zeleny jabko? posledni, co mi zbejva k ochutnani
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lustere : taky, už mám 3 dózu a zelené jablko je na řadě..

Je pravda, že jsem si to koupil na doporučení drapera a musím říct : že fakt super, regenerace, jako nikdy. 10g před a 20g po. Fakt se cejtím líp.
Rád si je koupím zase..mnam a ta chuť....no mnam
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Je to fakt pecka, díky moc btw: nějak si nejsem jistý jestli dávkuji dobře...*

Trochu jsem tě nepochopil, ale dával bych PŘED-PŘI-PO.
Já dávám PŘED (10g) a PO (10g).
ivolens

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eros napsal:
Draper napsal:
citace:
BCAA Instant Extrifit nemají zatím na trhu žádnou konkurenci, neboť zatím nikdo jiný tyto patentované instantní BCAA nevyrábí!

Co je tohle za kec, kdyz BSN vyrabi instantni BCAA uz vic jak rok? A slozenim asi trochu nekde jinde nez posranej Extrifit.

To je to stejne jako s hydrem a na trhu uz bylo a tady ho dostala uplne jina firma.... nemam extrifit rad.

1.) HYDRO 77 bylo první hydro s tímto obsahem bílkovin
2.) BSNaminokyseliny mikronizované, které jsou běžně k dostání v Číně už léta. Extrifit má patentované BCAA - INSTANTNÍ. Prostudujte si rozdíly.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 4:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

INSTANTNÍ je něco, co se OKAMŽITĚ rozpustí nebo se nechá velmi rychle připravit (polívka třeba). AminoX od BSN se okamžitě rozpustí. Dokonce rychleji než za 10-30 vteřin. Navíc mě cena Extrifitových Instant BCAA nemile překvapila, na to, že toho je 2/3 co AminoX.

mimochodem, ani já po AminoX nekrkám prach

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ivolens

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
INSTANTNÍ je něco, co se OKAMŽITĚ rozpustí nebo se nechá velmi rychle připravit (polívka třeba). AminoX od BSN se okamžitě rozpustí. Dokonce rychleji než za 10-30 vteřin. Navíc mě cena Extrifitových Instant BCAA nemile překvapila, na to, že toho je 2/3 co AminoX.

mimochodem, ani já po AminoX nekrkám prach

Kolik BCAA je ve 100g AminoX? Přesně: kolik leucinu, kolik isoleucinu, kolik valinu?
Michoo

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vas rozsoudim
Ivolens at si kupuje veci od extrifitu a ten zbytek vcetne me bude kupovat BCAA od BSN a vsichni si budeme spokojeny
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo: souhlas, to je dobrej rozsudek
ivolens

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Ja vas rozsoudim
Ivolens at si kupuje veci od extrifitu a ten zbytek vcetne me bude kupovat BCAA od BSN a vsichni si budeme spokojeny

Kupujte, co je libo samozřejmě. Jen mě udivuje, že tomu AminoX říkáte BCAA, když nevíte kolik to obsahuje BCAA a jestli vůbec nějaké. Extrifit má u výrobku rozbor z Ovalabu - akreditované laboratoře. BSN má papír o obsahu BCAA kde?
Michoo

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme mas pravdu, BSN tohle jako rada firem neuvadi.
Je sice hezke ze extrifit ma u vyrobku rozbor, ale alespon pro me ma vyznam jen nezavisle testovani jako ma Reflex.4fitness ma taky u svych vyrobku rozbor..
Jinak delaly se tady taky rozbory protejnu ve kterych mimochodem promil dopadl dobre, pak se delal rozbor na aktinu a promil tam skoncil hodne spatne...
Muzes mi oponovat ze extrifit je solidni firma. U me ztraci body obcas klamavou reklamou napr. tady na ronnie v eshopu uvadeji ze jejich tribulus ma cca 40% protodioscinu, ale na etikete to neuvadeji a ani o tom neexistuje taky zadny doklad. Kdyz uz mam takovyhle tribulus tak se tim prece rad pochlubim ne?
Netvrdim ze extrifit je spatna firma, bral jsem od nich protein a jeste dalsi veci. Postupem casu me ale zacina stvat jejich reklama a obcas ,,fanaticke obhajivani,, extrifitu zde na ronnie.cz
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ivolens: celkovej obsah bcaa v amino x si spocitat muzes, jejich pomer ne, to mas pravdu.. pro me je ale rozhodujici, ze jejich "ucinek" je opravdu cejtit a je mi uplne fuk, jestli maj nebo nemaj nejakej papir.. btw kdyz si da clovek vyhledat tvoje prispevky, tak mu bude jasny o co se jedna (nekdo te tady uz pojmenoval dokonce extrifit trollem )
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: