|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po červen 04, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
Včerejší měření tuku
13.5. ----- 4.6.
Váha: 75,1kg ----- 74,1kg
Index tuku: 14,9% ----- 14,2%
Hmotnost tuku: 11,1kg ----- 10,5kg
Čistá hmotnost: 64kg ----- 63,6kg
Ten úbytek čisté hm vidím na úbytek vody ve svalech, skoro už nejím sachry, všechna energie jde z tuků
Ale začínám žrát, ranní váha pořád ukazuje 72,2 a to se mi nelíbí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po červen 04, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 05, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Datum:5.6.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 72,3kg
CROSSFIT
1) Military press - 8 sérií
2-2-2-2-2-2-2-2
(40,45,50,50,50,50,45,45)
Výsledek: 375kg
Shyby podhmat striktně
4x10
Biceps 4s
Břicho 4s
======================
Včera jsem dal volno, protože jsem zvýšil sachry na čtyřnásobek a absolutně mě to zabilo, byl jsem tak unavenej, že jsem asi hodinu držel chcaní, jenom abych se nemusel zvedat ze židle
Dnes zase při své staré dobré stravě a jsem heppy
Moje činka ála chudý student
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 05, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Mohl by mi to někdo fundovaný zkritizovat? Jde hlavně o poměr cena/výkon
a trénink je umístěný mezi sváčou a véčou
BW přes den 74kg
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 05, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Na takovýho mlaďocha a hubeňoura, kterej pořád něco dělá, je tam podle mě málo sachrů. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
Vím o tom.. Jenže já prostě nejsem schopný si připravit přílohu, mám k tomu asi takovou averzi jako ke s*aní ve škole.
Takže přes to nejede vlak.. Dalo by se to obejít přidáním tuků?
Vím, že jsem chtěl radu a teď držkuju, ale opravdu by ty cukry nešly nějak obejít?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Sachry jdou obejít, přidej na tucích (tak se to snažím dělat i já). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Racia jsou jednoduchý cukry (mimochodem není to z mojí hlavy, říkal to tu např. i kid). Navíc to je asi 2krát dražší než obyč rýže, takže dost na hovno. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já bych přidal do proteinu po tréninku maltu. Je to jednoduchý a levný řešení. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Asi přidám nějakou maltu nebo gainer. Tuky jsem teď přepočítával a celkem je tam asi 170g, takže bych mohl pomalu brzdit
Díky kluci
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Na gainer se vykašli, kup maltu a přidej ji do proteinu, je to levnější. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
ja ted na zkousku koupil kilovej pytel kustovnice a o vecerni prilohu mam na par dni postarano _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|