veslo trenažer 30minut !!! :) PR intenzita misty maximalni misty taky volnější :) jel sem na7mičku pak na 5tku poslednich 10min ale ke konci vysoka intenzita...
par minut ležim a přemyšlim co sem komu udělal teče ze mě jak z prasatka
Ale mas predemnou respekt, kdyz jsem byl kdysi velkej jak ty, tak jsem nemel ani 1/4 tve fyzicky. Ty si das 30 orbitrek, 30 veslo a pak jeste thrustery po 12 opakovanich , to je masakr
btw. kolik jsi uvesloval za tech 30 minut? Nechci se srovnavat, ale chapej, mam radost ze tu konecne nekdo osedlal veslo, i kdyz asi jen svatecne ,tak me to jen tak zajima :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Draper: zrovna dneska se mi chlubil, že vesloval i závodně (kdysi ), takže by ti nějaká konkurence vyrůst mohla, jestli u toho nějakou chvíli vydrží.
Jo a thrustery pěkný, krasně rovný záda, hluboký dřepíky a tlaky na ramena jsou pro něho nic, takže ty nekomentuju.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zaslal: so červen 09, 2012 1:21 am Předmět: Re: trenink
Draper napsal:
btw. kolik jsi uvesloval za tech 30 minut? Nechci se srovnavat, ale chapej, mam radost ze tu konecne nekdo osedlal veslo, i kdyz asi jen svatecne ,tak me to jen tak zajima :)
jojo byla to celkem fuška už od 10 minut vesla se mě nechtělo...premahal sem se na 15...pak sem nejak už to osedlal ten tranz...ale bylo to fakt nepřijemny...ke konci jsem už docela skučel a křivil hubu jako fakt masivni bolesti v zadech...kolik sem najel nemám absolutně šajnu...zaprve se v tom stroji moc neorientuju asi mi budeš muset udělat školení poznam jenom čas...a proč mi to tam píše když jedu jako 33 m/s tak to jako je totální pičovina :D tak fakt nevim :D
ale...to proč sem jel tento light trenink ... a nakonec se to taky vyplatilo...
od srazu B1F co me přestalo bolet chodidlo, tak mě zaroveň začlo bolet koleno :D no proste parada...je to nepřijemny pocit tahu někde okolo kloubu...a to i při chůzi a do schodů apod...no a dneska sem to dost účinně rozhýbal a vůbec to nebolí...puvodne sem to chtěl zabandážovat a jet těžký dřepy a srat na to...ale tohle nakonec bylo rozumnější
jinak ano kdysi ve 14 letech sem chvilku musel chodit do loděnice...pže otec mě nutil :D...nikdy sem nezavodil madballe :D nelži :D
ale ten trenažer mě docela baví...až na to JAK SE MI POVOLUJÍ TY PÁSKY NA NOHÁCH VRRRRRRRRRR!!!! sem už myslel že to rozsekám jako fakt sem chytal rage :D ( ja si to totiž už jako vychytal jo a dycky to jeste protahnu ty konce tech stahovaku pod nema samyma...tak to zamotam a vydrzi to alespon treba 8 minut (příště si vemu sebou stříbrnou pásku a normálně se k temu prigutruju natvrdo )...ale jako je to k vzteku musim kvuli tomu pouštět držadlo...aji kvuli pití apod...ale jinak je to svatej stroj...a sanžím se při něm ubolnit záda a dneska se mi to moc povedlo...nekolikrat sem citil ulevne pohyby v zádech, taky se snažím tahat to zádama a rvát lokty dozadu at to přinese něco těm zádíčkám :)---jak už pár lidí ví...mám záda široká ale né moc hluboká :D...proč...to je otázka...asi málo tahám prej :D...já sem proste více tlakovej
ježiš to je zas román...no co ... kdyžtak to přeskočte...ja se nudim na noční takže mě je to čurák :D pěkně se tady láduju rýží a kuřecím nožstvem :D udělal sem si jich kilo a mam z toho tři maly porce...dvě už sem sežral a třeti bych bouchl klidne hned :D...ale počkam si hodinku dvě :P...piju čajiček...skočim si na cigo :D a asi si dám šlofíka...
PS madball me nemá proč chválit ty tvoje mrtvoly...sem koukal jak snadno to zvedáš...nechápu jako :D jako kdyby to nic nevážilo...seš dobrej uran jako tvá maximálka je 100%lepší než moje :)...já musím rozjet ty dřepy...nevím proč ale mě se nejlip dřepuje v kleci plné...brzo ji budem mít...tak pak to rozjedu ve velkym stylu at nejsu takovej sráč...nohy to budou muset vydržet ... zkusim sehnat sportovniho doktora a klidne si necham pichat injekce do kolen me je to jedno...zatim si je budu stahovat...ale potřebuju se dostat co nejdřív ke dřepování s 200kg pak už to pude samo jak se to rozjede to je jak s MT...:) ten jde nahoru se dřepem...
Pánové z toho Našeho Smajla, ještě něco bude konečně někdo, to opravdu valí a nebojí se toho . (Drejpa nepocitam)
mno halvne abych se nerozpadl :D budu se muset zafačovat jak mumie a šlápnout do teho ještě více :D
potřeboval bych nejaky ty glukosaminy nebo želatinu hovězí...vitamíny, minerály, b-komplex, no a spoustu dalšího ruzny kraviny rybí oleje , glutamin, arginin,aminokyseliny co se pijou při treninku atd atd...docela by se šiklo :D asi vykradu nějaky obchod
momentálně jenom popijim gainerek a sem tam si dam creatin nebo kofein...
jojo byla to celkem fuška už od 10 minut vesla se mě nechtělo...premahal sem se na 15...pak sem nejak už to osedlal ten tranz...ale bylo to fakt nepřijemny...ke konci jsem už docela skučel a křivil hubu jako fakt masivni bolesti v zadech...kolik sem najel nemám absolutně šajnu...zaprve se v tom stroji moc neorientuju asi mi budeš muset udělat školení poznam jenom čas...a proč mi to tam píše když jedu jako 33 m/s tak to jako je totální pičovina :D tak fakt nevim :D
Dival jsem se do pameti, uvesloval jsi necelych 6,5km. Nic moc no, ale na tebe dobry
Ten pocit, kdyz uz fakt nemuzes a zacinas mit mzitky pred ocima, zazivam pokazde obvykle poslednich 5-10 minut, nekdy je to fakt boj sam se sebou a nesmim na to myslet a koukat se na cas, jinak se to tahne silene dlouho. Ja jen tak napul oka koukam na watty, cimz si hlidam tempo a ke konci se samozrejme snazim zvysovat. Horsi je, kdyz ten stav, kdy uz nemuzes, prijde po prnich 5 minutach Veslo je fakt ve srovnani treba s kolem silene komplexi aerobka (nekdy mozna i anaerobka, zalezi jak to pojmes :) ) a zapoji se tady skoro cele telo. Myslim, ze to klidne muze mit i potencial pro rust svalu.
edit: a nerozbij mne to ku*va
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
nejaky tlaky...secko mozny me boli tak sem jel tlaky.. bench press
nic zajimavyho na treninku...
vice opakování
100*12
120*12
130*10 celkem na krev
140*6 posledni 2 s dopomocí
110*6 stoptlak
50*30 uzkym uchopem
tlaky na stroji v sedě ...
miliarda serii do krve pokažde a pak přidat s největší zátěží 5x5...
tlaky na stroji na ramena ...lehka zatez hodne opakovani do krve
stahovani kladk y těžké na triceps...
10minut veslo...už mě bylo uplně zle...vic nešlo
jel sem jěště něco ale už si to nějak nepamatuju...už ten log moc neřším asi sem budu psat jen podstatny informace a ne cely trenink...uvidim jak se mě bude chtět :)
trenink 12.6.
rozehřivačka orbitrek 5min
stahovani kladky na zada
nadhozy
50kg na rozehřátí
91kg nadhozy sérky po cca 6 opak...nic moc... až od třetí série sem se rozehřál...
přidal sem trošku
111kg více sérií
121kg hmm sem to počital tak to vychazi na 121 ale myslel sem že se to spíš blížíke 130ti no bohužel jak počitam tak počitam tak ne no :D škoda...ta 130tka je zakletá až mě nebude bolet koleno a bcák tak to dám :)...musim ještě papat polivku hodně :)
overhead squat dve serky
front squat jedna serka
zitra si dam poradny dřepy :) dneska jenom zahřivačka
hyperextenze
břicho
šikmý sval břišní...
makačka :)
pak ještě cvičení na předloktí taky celkem bolest...
aaa odchod na párek...zezačatkui sem myslel ze tam dneska se budu akorat plazit docela den blbec...zavazanej bicak a koleno...bolelo me to celej den...docela to nakonec šlo :D
a mam uvolněny zada z teho cvičení hyperextenzi a brucha :)
arnie...jojo video se nám povedlo i kdyz technika nic moc na atlasu a trochu sem si pošramotil bicák :D...ale tak zvednout sem zvedl no a to je voč tu běží :D...:D
dneska dopolední trénink b big one fitness :)
zitra tam možná taky skáknu ještě uvidim...štastny hodinky vychytávám...:D
jinak zatim poznatky z bfka jak dobré dobré, pekne se procvičil nohy i záda a to i s pošramocenym bicošem... (zada sem jel ruzne pakove stroje apod...) ale abych jen nechvalil tak i eliptical i rotoped...NAPIČU!!! (eliptical desne kratkej rozsah pohybu a ovladani jak nejakej superpočítač, rotoped to samy...alespon sla nastavit obtiznost ale byly tam kurevsky velke skoky...az se mi temu nechtělo věřit...takže bud malo...nebo moc...jel sem moc samozřejmě :D) ve sprše sem byl dneska sam haha takze pohodicka :)
normalne stroje nemusim ale tak at žije změna :D
taky sem po dlouhe době po dřepech jel ještě legpress to bylo přijemne dopumpování a pak ještě předkopávání...parada
nebudu to rozepisovat už me z teho HRABE
dřepy pracovní série 5x3x160
nic moc no : ( ale jezdím to zadkem na podlahu opravdu poctivě...takže tak no :) mezi trojkama slušný pauzy...bylo to na hraně...koleno začlo bolet až na konci :)
legpress....ruzne stridani sirek nohou a pozicovani na platformě...plus k tomu pri napnuti nohou vypon lytkama...takz spicky...jel sem nejak do 200kg neni to moc ale jezdil sem dycky 15-20opak :) takze pumpovacka...
predkopávání (až se konečně uvolnilo) 50kg si davam v bluečku a je to už docela těžký...tu sem si s tim hazel tak že sem to ani necitil...
tak sem tam prdnul 80 to už bylo zajimavější a pořádně sem tomu naložil...těžce vynucený opakování dycky aspon 3 při třeti serii sem se malem posral poblil a zemřel....to už nebyla bolest...to byl nějakej další stupeň :D
chtělo se mi zvracet tak sem pomalinky odjel dalších asi 12 serii na 3 strojich na zada a pak ještě 5 minut orbik na vytřepani bolesti z končetin...
pak pěšourem dom at to vyšlapu pěkně...navic venku sluničko tak proč ne :)
dneska se jdu masivně vylejt na caribouše takže zitra se bude chrnět a pak se bude odpo makat a vecer zase zábava :D
od pondelka frčim do rodneho hnizda a asi se budu vyhybat ten tejden činkám obloukem, taky sem docela rozbitej jak fyzicky tak psychicky...vcera sem sel z prace a sekla tam sebou jakasi babka tak sem ju resuscitoval atd..nic prijemnyho...tak mam z teho taky gulaš v hlavě...ale možná že sem ji trochu pomohl...ta už to má stejně za pár...
na činky sahat nechcu ale stejne se hybat budu vidim to na kolo,brusle, a hlavne strongman discipliny s mojema kokůtkama z přerova :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru