|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Greeg

|
Zaslal: st červen 06, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
6/6/2012
TRÉNINK ZAD, NOHOU, BICEPSU A BŘIŠNÍCH SVALŮ
VERTICAL ROW : 5X8 - 70 KG
DŘEPY : 6X7 - 80 KG
MRTVÝ TAH : 1X8 - 80 KG, 5x7 - 85 KG
SHYBY : 5X6 (CELÝ ROZSAH)
PŘITAH. ČINKY K PASU V
PŘEDKLONU,NADHMAT, LOKTY OD SEBE : 5X10 - 60 KG
KRČENÍ RAMEN : 5X15 - 60 KG ( VELKÁ ČINKA)
BICEPS. ZDVIH : 4X10 - 27 KG, 2X10 - 30 KG ( EZ TYČ)
SKLAPOVAČKY SKLOPENÁ LAVICE : 2 X 20
PŘITAHY KLADKY NA BŘIŠNÍ SVALY : 4 X 15 - 80 KG
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
- dneska ultra tahací den, poprvé 85 kilo uplně s rezervou, klidně bych asi dal i 90 ale nechci to uplně hrotit, možná zkusím v neděli
na biceps zkoušim pomalejší pohyb mám takový podezření že to na mě asi víc působí, od tý doby co takle cvičim na triceps tak mi docela naboptnal tak to zkusim i na bic. protože zatim nic jinýho nefunguje
DNEŠNÍ STRAVA :
SNÍDANĚ: ovesné vločky 100g
rozinky 20 g
žitný chléb 50 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 300 ml
SVAČINA : žitný sendvič, jablko
OBĚD: hnědá neloupaná rýže 100g
sojové maso 50 g ( za sucha)
SVAČINA: tvaroh odtuč. 250 g
banán menší nedozrálý
ovesné vločky 50 g
POTRENINGOVÉ JÍDLO: žitný sendvič
ovesné vločky 100g
rozinky 20g
káva bez cukru
VEČEŘE: 2 ks
kuřecí maso 200 g
celozrnné žitné těstoviny 100g
vejce celé 2ks
CELKEM ZHRUBA 13600 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 226G ( 130 G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 468 G
TUKY : 49 G
- zase soja, moc jí teda nemusim ale došlo kuřecí
- nevim jesli mám ještě přidat, zdá se mi že se ta váha nějak zasekla ale na druhou stranu si připadám jak otesánek jak furt žeru a hlavně myslim že víc nejsem schopnej nějak rozumně strávit ..
mike scania - ještě k těm vločkám , já jsem taky kupoval tyhle levný vločky ale musim říct že se vyplatí přidat cca 6 korun na ty výběrový , to je jiná chut fakt že jo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Greeg

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
7/6/2012
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
DNEŠNÍ STRAVA :
rozinky 20 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 300 ml
vařené kuře 200 g
merunky 100g
ovesné vločky 50 g
SVAČINA II: žitný sendvič
ovesné vločky 100g
rozinky 20g
jogurt 150 g
káva bez cukru
VEČEŘE:
kuřecí maso 200 g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 13250 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 233G ( 164 G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 466 G
TUKY : 37 G
- přišel jsem na docela ok svačinku, vezmu tvaroh nasypu do něj pár jemných vloček , přodám trochu ovoce ( zatim nejlepší s banánem), vody a stevie, zamíchám a dám odležet do lednice a je to fakt supr , trošku to pomůže navýšit příjem a je to moc dobrý ( ale vypadá to hrozně  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
8/6/2012
TRÉNING HRUDNÍKU, RAMEN, TRICEPSŮ A BŘIŠNÍCH SVALŮ :
BENCH PRESS : 3 X 7 -65 KG, 3x6 - 70 KG
UPAŽ. V PŘEDKLONU : 6X12 - 10 KG JEDNORUČKY
PUSH PRESS : 5X7 -32,5 KG
UPAŽ VE STOJE S NATAŽ. RUKAMA : 5X10 - 9 KG JEDNORUČKY
STAHOVÁNÍ KLADKY NA TRIC. :6X10 - 50 KG ( pomalejší pohyb)
PŘITAHOVÁNÍ EZ ČINKY K BRADĚ : 5 X 10 - 27 KG
BENCH PRESS ŠIKMÁ LAVICE ( VRCHNÍ PRSA) : 5 X 7 -50 KG
SKLAPOVAČKY SKLONĚNÁ LAVICE: 2X20
STAHOVÁNÁ KLADKY NA BŘIŠNÍ SVALY : 4X15
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
- tak dneska konečně padla 70ka na benč, docela v poho akorát to 6. opakování bylo už fakt na max, příště už dám všechny serie na 70
- příště taky už přidám na horní prsa minimálně na 55
DNEŠNÍ STRAVA :
rozinky 20 g
žitný chléb 50 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 300 ml
kuřecí maso 200g
POTRENINGOVÉ JÍDLO: ovesné vločky 100g
rozinky 15g
2x žitný sendvič
VEČEŘE:
kuřecí maso 200 g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 13250 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 240G ( 167G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 452 G
TUKY : 40 G
- dneska jedu na víkedn pryč tak zítra bude den bez běhu ( snad to zvládnu  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: so červen 09, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
9/6/2012
VOLNO
DNEŠNÍ STRAVA :
rozinky 15 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 400 ml
SVAČINA : žitný sendvič
kuřecí maso 200g
SVAČINA: žitný sendvič
svačina 2: ovesné vločky 100g
rozinky 15g
VEČEŘE:
kuřecí maso 200 g
kukuřičné špagety 100g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 11550 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 219G
SACHARIDY : 386 G
TUKY :34 G
- dnes asi po 5 týdnech první den uplného volna
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Greeg napsal: |
- dnes asi po 5 týdnech první den uplného volna |
Magor jako ja :-)
Ja minuly patek prerusil serii 72 nebo 74 ted nevim treninkovych dni po sobe bez jedineho dne pauzy Zajimalo by me, jak se fyzicky citis. Jsi unaveny mimo treninky, nutis se do cviceni, beres to jako zabavu a vec na kterou se tesis nebo to postupne prerusta v jakousi nemilou povinnost ci nucene zlo? Ja jsme prosel ruznymi stadii, tak se ptam :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
10/6/2012
TRÉNINK ZAD, NOHOU, BICEPSU A BŘIŠNÍCH SVALŮ
VERTICAL ROW : 5X10 - 70 KG
DŘEPY : 6X6 - 80 KG
MRTVÝ TAH : 6x7 - 85 KG
SHYBY : 6X6 (CELÝ ROZSAH)
OBRÁCENÝ MOTÝLEK: 5X12 - 35 KG
KRČENÍ RAMEN : 5X12 - 70 KG ( VELKÁ ČINKA)
BICEPS. ZDVIH : 7X10 - 27 KG ( EZ TYČ)
SKLAPOVAČKY SKLOPENÁ LAVICE : 4X 20
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
- od rána jsem byl trochu nervozní, protože celý den pršelo a já v dešti běhám opravdu nerad a představa 40 minut ve fitku na páse mě moc nebavila. Ale měl jsem štěstí a v podstatě hnedka jak jsem docvičil přestalo pršet dokonce i na chvilku zasvítilo sluníčko tak to bylo fajn . Akorát mi po cestě došla baterka v mp3 tak jsem poslouchal jenom přírodu a své funění ( jak nezvyklé)
DNEŠNÍ STRAVA :
SNÍDANĚ:
ovesné vločky 100g
rozinky 15 g
tvaroh odtuč. 250g
mléko odtuč 400 ml
SVAČINA :
žitný chléb 50 g
OBĚD:
žitné celozrnné těstoviny 100g
kuřecí maso 200g
zelenina 200g
SVAČINA:
žitný sendvič 2x
POTRENINGOVÉ JÍDLO:
ovesné vločky 100g
rozinky 15g
VEČEŘE:
sojové maso 50 g
pohanka 100g
žampiony 200g
VEČEŘEII:
protein 85% 50 g
CELKEM ZHRUBA 12500 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 235G ( 142G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 415 G
TUKY : 36 G
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
11/6/2012
TRÉNING HRUDNÍKU, RAMEN, TRICEPSŮ A BŘIŠNÍCH SVALŮ :
BENCH PRESS :6x6 - 70 KG
UPAŽ. V PŘEDKLONU : 6X12 - 10 KG JEDNORUČKY
PUSH PRESS : 5X7 -32,5 KG
UPAŽ VE STOJE S NATAŽ. RUKAMA : 5X10 - 9 KG JEDNORUČKY
STAHOVÁNÍ KLADKY NA TRIC. :7X10 - 50 KG ( pomalejší pohyb)
PŘITAHOVÁNÍ EZ ČINKY K BRADĚ : 5 X 10 - 27 KG
BENCH PRESS ŠIKMÁ LAVICE ( VRCHNÍ PRSA) : 6x6 -55 KG
STAHOVÁNÁ KLADKY NA BŘIŠNÍ SVALY : 5X20
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
- jsem zvědavý kdy mě tenhle tréninkový program přestane bavit ale zatim mě baví ohromě, jen co docvičim prsa už se tešim na záda a obráceně,tak doufám že to vydrží co nejdéle
DNEŠNÍ STRAVA :
SNÍDANĚ:
ovesné vločky 100g
suš. švestky15 g
tvaroh 250g
banán 100g
mléko odtuč 400 ml
SVAČINA :
žitný sendvič
OBĚD:
vejce celá 2ks
kuřecí prsní maso 100 g
SVAČINA:
ovesné vločky 100g
sušená pom. kůra 15g
POTRENINGOVÉ JÍDLO:
2x žitný sendvič
jogurt 300g
ovesné vločky 50 g
VEČEŘE :
kuřecí prsní maso 200 g
hnědá neloupaná rýže 100g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 14050 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 230G ( 153G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 472 G
TUKY : 57 G
- dneska jsem opravdu potřeboval hodně energie takže jsem toho do sebe nasypal celkem dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: út červen 12, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
12/6/2012
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
- po včerejšku docela cítím prsáky po dlouhé době, jsem ale docela rád protože včera jsem jel opravdu na max
- dneska ani nebylo moc pohybu takže spíš odpočinek a regenerace
- přemýšlim že bych si koupil nějaké nové kolo ale vůbec nemám šajn jaké  , na Heurece na mě vybafla asi miliarda stránek tak to asi budu postupně zpracovávat a zužovat výběr ...
DNEŠNÍ STRAVA :
SNÍDANĚ:
ovesné vločky 100g
rozinky 15 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 400 ml
SVAČINA :
žitný sendvič, jablko
OBĚD:
vařené kuře 200 g
zelenina 200g
SVAČINA:
ovesné vločky 100 g
SVAČINA II:
žitný sendvič
ovesné vločky 100g
rozinky 15g
káva bez cukru
VEČEŘE:
kuřecí maso 200 g
pohanka 100g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 13000 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 206G ( 131 G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 470 G
TUKY : 41 G
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Greeg napsal: | tak v době kdy jsem v posilovně trávil 5-6 krát týdně 2 hodiny a to jsem se nijak neflákal , k tomu jsem běhal asi 4x týdně tak to opravdu po čase bylo dost zlo , byl jsem klasicky přetrénovaný, nebavilo mě to, pořád jsem koukal v posilce na hodiny kdy už to skončí a jak řikáš i mezi tréninky jsem byl dost uneven. Tetka v podstatě od unora jsem najel na nový plán co vícemeně je tady popsán. Tzn. treninkový program jsem upravil na základní cviky s menším počtem opakování a vyšší vahou. Ubral jsem na 4 treninky týdně takže mám na každou partii víc času na regeneraci a najednou mě to začalo ohromně bavit, přestal jsem být v posilce unavený, mám daleko víc energie i na běh i na tréning takže opravdu můžu trenovat na max a v poho můžu běhat každý den a i přes den absolutně žádná unava nebo náznak přetrénování. Takže chce to brát podle mě všeho s rozumem a lepší vydržet delší dobu s menší zátěží než se nárazově ničit . Vim že kdybych jel podle toho jak mě to baví tak jsem v posilce každý den a za pár týdnů bych byl zase v háji a zase bych začal sledovat ty hodiny |
To je fajn, ze jsi na to prisel. Mne se povedlo opet se krasne dojebat, az se z toho ale dostanu, tak si z tebe vezmu priklad :-) Jsem v tomhle naprosto neponaucitelnej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Po dlhej dobe som si nedavno znova precital clanky "Testosteronova vyziva" od Lukase Roubika (najdes ich na hlavnom webe Ronnie). Podla tychto clankov by si na spravnu stimulaciu testosteronu mal prijimat tolko tukov, aby tvorili cca 1/3 tvojho energetickeho prijmu. Ty to drzis niekde medzi 12-15% co som prepocitaval posledne dni. Neuvazoval si o zmene jedalnicka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: st červen 13, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Draper - ono je to takový složitější to už asi víš, člověk začne sportovat většinou protože chce být zdravý a vypadat tak nějak slušně, potom ho to začne bavit tak už se tomu věnuje víc než by bylo potřeba ale to pořád nevadí, ale někdy se to zvrtne ještě víc a pak už je to spíš takové to nutkání, kdy jedna část mozku ti řiká vykašli se na to zbytečně se dřeš a stejně to nebude lepší a ta druha: pokud si dneska pořádně nenaložíš tak budeš stejnej jak všichni ostatní co seděj u telky a jsou tlustý a nemocný a slabý protože s tim něco neudělaj  je to asi blbost ale někdy mám takové stavy ... ale to jsem chtěl hlavně říct, někdy když už to člověk opravdu přehání tak už to podle mě ani neni pro ten organismus dobrý a naopak si škodí ( ale jak to vysvětlíš tý druhý půlce mozku ?  )
Dies - všechny tyto články mám od zhora dolů a zpátky tisíckrát přečtené  . Pokud chceš stimulovat tvorbu testosteronu tukem, musíš zvážit pro a proti. Tělu pro běžný chod, vstřebání vitamínu atd stačí bohatě 0,5-1 gram na kg hmotnosti. Je pravda že tuk podporuje tvorbu testosteronu ale jedná se především o nasycené masté a transmastné kyseliny, kterých by jsi musel přijímat tak 2.0 -2.5 g na kg hmotnosti aby jsi pocítil nějak významěnji tento účinek. Co to ale bude mít za následky pro organismus asi nemusim nijak vypisovat. Já s tvorbou testosteronu zatím problém nemám. Občas používám tribulus v dávce tak 5 g. na den v období tak 2-3 měsíce ( to je podle mě asi nejlepší přírodní stimulant testosteronu) jediný co mě vadí že po delším užívání mívám občas záchvaty agresivity ( a taky trochu víc akne ale to neni tak hrozny) .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Draper - ono je to takový složitější to už asi víš, člověk začne sportovat většinou protože chce být zdravý a vypadat tak nějak slušně, potom ho to začne bavit tak už se tomu věnuje víc než by bylo potřeba ale to pořád nevadí, ale někdy se to zvrtne ještě víc a pak už je to spíš takové to nutkání, kdy jedna část mozku ti řiká vykašli se na to zbytečně se dřeš a stejně to nebude lepší a ta druha: pokud si dneska pořádně nenaložíš tak budeš stejnej jak všichni ostatní co seděj u telky a jsou tlustý a nemocný a slabý protože s tim něco neudělaj je to asi blbost ale někdy mám takové stavy ... ale to jsem chtěl hlavně říct, někdy když už to člověk opravdu přehání tak už to podle mě ani neni pro ten organismus dobrý a naopak si škodí ( ale jak to vysvětlíš tý druhý půlce mozku ? ) |
Presne jsi to vystihl (i kdyz teda v mem pripade nejde o to, abych si portadne nalozil proto, abych byl lepsi nez jini, ale o jakysi svuj osobni pocit uspokojeni :) ). Je to nemoc, cvicit v rozumne mire je naprosto ok, ale jak pises a znas to sam, kdyz te to chytne a zacne se to zvrhavat v neco nekontrolovatelneho, tak uz je to pro organizmus spise skodlive, to vim sam moc dobre. Taky je to obcas boj, to rozumne ja rika, vyser se na to, nemusis se takhle drit a nicit se, cvic normalne jako ostatni, kolikrat s timhle jdu i do posilovny, ale to hloupe ja zase rika pravy opak a bohuzel vetsinou vyhraje. No nic, ted po pauze si zkusim dat sanci cislo asi tak 143, jednou to prijit musi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
13/6/2012
TRÉNINK ZAD, NOHOU, A BICEPSU
VERTICAL ROW : 5X10 - 70 KG
DŘEPY : 6X6 - 80 KG
MRTVÝ TAH : 6X7 - 85 KG
SHYBY : 6X6 (CELÝ ROZSAH)
KRČENÍ RAMEN : 5X12 - 70 KG ( VELKÁ ČINKA)
BICEPS. ZDVIH : 6X10 - 27 KG ( POMALÝ POHYB)
STAHOVÁNÍ KLADKY ZA HLAVU - 2X 10 , 3X12 45 KG
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
- docela mě ještě z pondělka bolelo bříško tak jsem dnes radši vynechal, jinak všechno fajn moc mě to bavilo
DNEŠNÍ STRAVA :
SNÍDANĚ:
ovesné vločky 100g
rozinky 15 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 400 ml
SVAČINA :
žitný sendvič
OBĚD:
vařené kuře 200 g
zelenina 200g
SVAČINA:
ovesné vločky 100 g
SVAČINA II:
žitný sendvič
ovesné vločky 100g
káva bez cukru
VEČEŘE:
kuřecí maso 200 g
žitné těstoviny 100g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 12600 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 206G ( 131 G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 446 G
- podobné jako včera, asi to tetka budu držet zhruba takhle kolem těch 13 tis, váha zase pomalu stoupá tak uvidim cca po týdnu kdyžtak přidám
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
14/6/2012
KARDIO :
BĚH - 40 MIN , 8 KM
DNEŠNÍ STRAVA :
SNÍDANĚ:
ovesné vločky 100g
švestky 10 g
protein 85% 25g
mléko odtuč 400 ml
SVAČINA :
žitný sendvič
OBĚD:
vařené kuře 200 g
zelenina 200g
SVAČINA:
ovesné vločky 100 g
SVAČINA II:
žitný sendvič
ovesné vločky 100g
švestky 10g
Caro bez cukru
VEČEŘE:
kuřecí maso 200 g
pohanka 100g
zelenina 200g
CELKEM ZHRUBA 12600 KJ
z toho :
BÍLKOVINY : 204G ( 131 G HODNOTNÝCH )
SACHARIDY : 448 G
- tak od dneška začnu trochu víc omezovat kofein, zjistil jsem že pořád přidávám a přidávám a byli i dny s jedním gramem kofeinu takže od tet jenom max 200 mg před tréningem 4x týdně víc ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|