|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
Guru: Jen to sekni tak jak chces, stejne te drive nebo pozdeji dieta prestane bavit a zastavis se s vahou. Nejhorsi je, ze zhazujes pro sebe, a ne na zadne zavody, takze jestli to dotahnes do konce az tak jak chces je jen na tobe. Me se to nikdy tak brutalne seknout nepodarilo, tak jak ty planujes. Vsak uvidis jak to pujde, ale ten pocit jak po dlouhe dobe uvidis vanocku a pak jak uvidis na stehnu misto 1 svalu, vsechny pekne oddelene, tak to je k nezaplaceni. A to neco malo svalu co jeste shodis, naberes stejne behem par tydnu zpatky.
Zatim to vypada velmi dobre a aspon dle te jedne fotky je forma stejna jak pred rokem, ale si o 6kg tezsi, coz je velmi pekny pokrok za ten 1 rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Failure

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Guru: Jen to sekni tak jak chces, stejne te drive nebo pozdeji dieta prestane bavit a zastavis se s vahou. Nejhorsi je, ze zhazujes pro sebe, a ne na zadne zavody, takze jestli to dotahnes do konce az tak jak chces je jen na tobe. Me se to nikdy tak brutalne seknout nepodarilo, tak jak ty planujes. Vsak uvidis jak to pujde, ale ten pocit jak po dlouhe dobe uvidis vanocku a pak jak uvidis na stehnu misto 1 svalu, vsechny pekne oddelene, tak to je k nezaplaceni. A to neco malo svalu co jeste shodis, naberes stejne behem par tydnu zpatky.
Zatim to vypada velmi dobre a aspon dle te jedne fotky je forma stejna jak pred rokem, ale si o 6kg tezsi, coz je velmi pekny pokrok za ten 1 rok. |
Je to tak jak píše Seva. Nízké % tuku v těle => okolí vidí že cvičíš, naproti tomu vyšší % v objemu => okolí nevidí nic, že cvičíš vidí jen lidi co se tady v tom pohybujou Já když nabírám tak mě babička chválí, že mi na koleji chutná, když vysekávám tak se mě vždycky ptá, jestli sem zase začal cvičit?! _________________ So I was not born with a whole lot of natural talent, not gifted like others… but I work hard and I never give up! That is my gift!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
Vypada to ze ses ten typ, kterymu se tuk uklada na zadku a zadni strane noh, nebo ho mas i kolem pasu? Takto ze zadu to nevypada.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:16 am Předmět: |
|
|
Guruhonza:Mám stejný názor jako ty.Jen ještě nějaký čas dietu dej.Určitě máš ještě co sekat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
Dík chlapi ;)
Draper: kdybych aspoň vypadal tak, kolik vážím, tak nejsem takovej "vyhryz" :D mě by se třeba líbilo to, co mám teď ale +10kg svalů
Teď je ale cíl udělat prostě formu nějakou vysekanou, kterou se dostanu na těch 179cm - 80kg, což je takový nejpohodlnější.
Arnie, jak říká Tommy, kterej mě dostal tou hláškou o Djokovičovi :D Tuk mi šel dolů tak, že šly první dolů záda a po nich quadricepsy, které mám teď vidět snad nejlíp za celou dobu cvičení.Tuk zůstal na zadku a na zadní straně hamstringů, což je právě tak maličko můj cíl, chci vědět, jak jdou tyhle dvě partie schodit. V zrcadle při dobrém světle vidím jednotlivý části hamstingů, ale pochybuju, že to vysekám tak, aby byly vidět jak si představuju. Břicho jde dolů vlastně až teď a svou 13%ní formu tuku jsem měl v objemu, teď chci fakt něco ostřejšího. A neboj, tak vyrýsovanej jako draper určitě nebudu na vršku těla ani kdybych šel na 75kg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út červen 12, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
Myslím, že je to uplně zbytečná diskuse. Nicneříkající fotka ze zadu, kde sice něco je, ale rozhodně ne na nějaký vysekávání.
To je potom takové plácání se od ničeho k ničemu.
Samozřejmě můj soukromý názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: út červen 12, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
tak promiňte, že sem něco dám :)
za tři měsíce naschle
Naposledy upravil Roin dne út červen 12, 2012 2:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
Zaslal: út červen 12, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červen 12, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Roine, ty jsi strašně zajímavej typec
|
|
| nahoru |
|
 |
Failure

|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
gresht: ten předek se mi líbí, ikdyž je foto jen z boku, zdá se mi že ruce maj hmotu, ale ještě jí to chce přidat tvar.. záda solidní, ale zdá se mi že ten vrch kolem páteře hodně zaostává,nohy žádná sláva. Něco možná zkresluje kvalita fotek. Tuk si myslím že je ještě někde kolem 15 %, já bych to ještě vysekal do plavek :)
Ať se daří
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|