Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru: Jen to sekni tak jak chces, stejne te drive nebo pozdeji dieta prestane bavit a zastavis se s vahou. Nejhorsi je, ze zhazujes pro sebe, a ne na zadne zavody, takze jestli to dotahnes do konce az tak jak chces je jen na tobe. Me se to nikdy tak brutalne seknout nepodarilo, tak jak ty planujes. Vsak uvidis jak to pujde, ale ten pocit jak po dlouhe dobe uvidis vanocku a pak jak uvidis na stehnu misto 1 svalu, vsechny pekne oddelene, tak to je k nezaplaceni. A to neco malo svalu co jeste shodis, naberes stejne behem par tydnu zpatky.

Zatim to vypada velmi dobre a aspon dle te jedne fotky je forma stejna jak pred rokem, ale si o 6kg tezsi, coz je velmi pekny pokrok za ten 1 rok.

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Failure

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Guru: Jen to sekni tak jak chces, stejne te drive nebo pozdeji dieta prestane bavit a zastavis se s vahou. Nejhorsi je, ze zhazujes pro sebe, a ne na zadne zavody, takze jestli to dotahnes do konce az tak jak chces je jen na tobe. Me se to nikdy tak brutalne seknout nepodarilo, tak jak ty planujes. Vsak uvidis jak to pujde, ale ten pocit jak po dlouhe dobe uvidis vanocku a pak jak uvidis na stehnu misto 1 svalu, vsechny pekne oddelene, tak to je k nezaplaceni. A to neco malo svalu co jeste shodis, naberes stejne behem par tydnu zpatky.

Zatim to vypada velmi dobre a aspon dle te jedne fotky je forma stejna jak pred rokem, ale si o 6kg tezsi, coz je velmi pekny pokrok za ten 1 rok.

Je to tak jak píše Seva. Nízké % tuku v těle => okolí vidí že cvičíš, naproti tomu vyšší % v objemu => okolí nevidí nic, že cvičíš vidí jen lidi co se tady v tom pohybujou Já když nabírám tak mě babička chválí, že mi na koleji chutná, když vysekávám tak se mě vždycky ptá, jestli sem zase začal cvičit?!
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypada to ze ses ten typ, kterymu se tuk uklada na zadku a zadni strane noh, nebo ho mas i kolem pasu? Takto ze zadu to nevypada.
lukinobr

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guruhonza:Mám stejný názor jako ty.Jen ještě nějaký čas dietu dej.Určitě máš ještě co sekat.
kubaz

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to teda má no, ještě může sesekat svaly a bude tam kde byl
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík chlapi ;)

Draper: kdybych aspoň vypadal tak, kolik vážím, tak nejsem takovej "vyhryz" :D mě by se třeba líbilo to, co mám teď ale +10kg svalů
Teď je ale cíl udělat prostě formu nějakou vysekanou, kterou se dostanu na těch 179cm - 80kg, což je takový nejpohodlnější.

Arnie, jak říká Tommy, kterej mě dostal tou hláškou o Djokovičovi :D Tuk mi šel dolů tak, že šly první dolů záda a po nich quadricepsy, které mám teď vidět snad nejlíp za celou dobu cvičení.Tuk zůstal na zadku a na zadní straně hamstringů, což je právě tak maličko můj cíl, chci vědět, jak jdou tyhle dvě partie schodit. V zrcadle při dobrém světle vidím jednotlivý části hamstingů, ale pochybuju, že to vysekám tak, aby byly vidět jak si představuju. Břicho jde dolů vlastně až teď a svou 13%ní formu tuku jsem měl v objemu, teď chci fakt něco ostřejšího. A neboj, tak vyrýsovanej jako draper určitě nebudu na vršku těla ani kdybych šel na 75kg :D
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že je to uplně zbytečná diskuse. Nicneříkající fotka ze zadu, kde sice něco je, ale rozhodně ne na nějaký vysekávání.
To je potom takové plácání se od ničeho k ničemu.
Samozřejmě můj soukromý názor.
Roin

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak promiňte, že sem něco dám :)
za tři měsíce naschle

Naposledy upravil Roin dne út červen 12, 2012 2:36 pm, celkově upraveno 1 krát
gresht

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podělim se o svojí formu neformu. Na začátku diety jsem měl 86kg, nyní 77kg. Výška 180cm. Dieta neni dotažená úplně dokonce, protože se chci dostat dál. Díky za kritiku

jari

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roine, ty jsi strašně zajímavej typec
Failure

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Roine, ty jsi strašně zajímavej typec

Já bych použil uplně jiné adjektivum
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gresht: ten předek se mi líbí, ikdyž je foto jen z boku, zdá se mi že ruce maj hmotu, ale ještě jí to chce přidat tvar.. záda solidní, ale zdá se mi že ten vrch kolem páteře hodně zaostává,nohy žádná sláva. Něco možná zkresluje kvalita fotek. Tuk si myslím že je ještě někde kolem 15 %, já bych to ještě vysekal do plavek :)
Ať se daří
gresht

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bomberguy: Díky moc, cvičim ještě ani né dva roky takže to tomu taky odpovídá. Každopádně mám teď aspoň motivaci k pořádnýmu nabrání
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze mame necele dva tydny treninku za sebou a vse se opet zacina vracet do nejakych snesitelnych koleji, 19 let, 180cm, 96kg

ps : vymenil sem sII za iphone 4s a takhle ty fotky dopadaji

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cizopasnik

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: