|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
sis to mohl dat i s tim a dat si hardcore veceri _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
premejslim, jak by mi mohlo bejt prospesny sezrani porcelanovy misky, nutricni hodnoty nikde uvedeny nejsou _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
diky oware  akorat nevim jestli sedi serving size, to bych si musel ohlidat kuli cukrum! ale jinak slusny, muze to bejt i chutove prijemna zmena od vsedniho jidla _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
kua, teď mi spadl HTC na zem a dotykáč v prdeli
Kterého, že to dnes je? _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | kua, teď mi spadl HTC na zem a dotykáč v prdeli
Kterého, že to dnes je? |
no jo to neni stara poctiva nokia a jine cihly. Tohle me taky sere na modernich mobilech apod. nic to nevydrzi jak z hlediska vydrze tak i z tohoto
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
Mam HTC desire,pada mi porad a porad šlape. Jednou mi vyklouzl pri psani na kole a dost nestasne,ze jsem si ho i prejel. Skličko na sračku,ale po vymene (1200,-) slape zase jako nový.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 13, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlím, kdy asi tak přijde syndrom vyhoření - mám pocit, že to asi nebude dlouho trvat. Jsem si myslel, že vydržím víc  .
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 13, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
Zuby. Jen čekám, kdy to vzdá některej přední a budu jak poctivej špiňouch s vylágrovanou kelcnou _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|